kutya nyelvrák
Kedves Doktor Úr!
Már 2. alkalommal vásároltam meg a csomagot a kislányom kutyujának, aki 17 éves múlt, Jack Russel terrier (Bogyó névre hallgat).
1 éve lesz novemberben, hogy diagnosztizálták nála a nyelvrákot.
Az állatorvosunk (dr. B. Ferenc) mondta, hogy állapota, kora miatt már kezelés nem jöhet számításba (műtét, kezelések…).
Napi fél kapszulát adunk neki, kiveve a Cytovetbol 1 egeszet kap, 1 csepp Imunovetet – ezeket 3 hétig, majd 1 hét kihagyással.
1 csomag így nekünk 180 napra elegendő.
Az első csomagnál 1 hónap alatt hízott 40 dkg-ot, majd folyamatosan, osszesen egy kg-ot, a nyelvduzzanata visszahúzódott, mar tud inni, lefetyel. A nyelve gyulladt es dagadt volt, ez megszűnt (kb. 2 hét után), a daganat egyelőre stagnal. Nagy (óriási) az étvágya, eszik, szaladgal, érdeklődő!❤️
Ami nagy öröm még számunkra, hogy epilepsziás rohamai nem voltak azóta, mióta szedi a kiegészítőket a gyógyszere mellett – napi 1x fél szem Sevenaletta -, közel egy éve, megszűntek. Előtte havonta sajnos volt mindig egy-egy:(, volt egy agyvérzése kb. 4 éve, akkor  kezdődött ez, CT felvételt készült akkor, 1,5 cm-es bevérzést állapítottak meg.
Én kapszulákat es a cseppet is az ételébe keverem, elfogadja, nem okoz problémát!
Amivel kezdenem kellett volna: nagyon örülünk, hogy kapható ez a csomag, mi hiszünk benne és köszönjük a forgalmazását!
Gazdi: G. Anita
Akció!

Sejt regeneráló I. (7)

csomag

51030 Ft

A csomag tartalma: 1 db Cytovet, 1 db Strong Immune, 1 db Imunovet, 1 db Citosane, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Protective force, 1db Iron complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Sejt regeneráló II. (7)

csomag

51030 Ft

–          Cell protection

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Cytovet

–          Imunovet

–          Chitosane

–          Strong Immune

–          Iron Complex

 

Vélemény, hozzászólás?