hasnyálmirigy gyulladás

Tisztelt Doktor Úr,

Hálámat szeretném kifejezni Önnek kiskutyámnál az Energyvet termékek által tapasztalt pozitív és egyértelmű állapotjavulása miatt. Szívből remélem, hogy ahogyan én is, egyre több gazdi talál rá az Ön által javasolt megoldásokra, nagyon szépen köszönjük a segítségét.

Yorki étvágytalanság és hasnyálmirigy gyulladás gyógyulása

Happy hamarosan 2 éves, (ritka vérvonalú) Biewer Yorkshire terrier. Mindössze 2 kilós a “fészkes fenevad”, (ahogy hívni szoktuk), hihetetlen törékeny, de nyugodt kiskutya, tökéletes idegrendszerrel, nagyon ritkán halljuk a hangját, imádjuk, családtag nálunk.
Egy éves koráig sajnos nem találtunk rá arra az eledelre, amit szívesen fogyaszt, ímmel-ámmal eszegetett, rengeteg tápot próbáltam, aztán a tápokat és konzerveket teljes mértékben elvetettem, csak főtt kaját kapott. Picit jobban ette, de az étvágya sosem volt az igazi, pedig sokat mozogtunk, naponta sétáltunk és a kert is hatalmas. Szinte csak a jutalomfalatokkal jutott bele energia. Gyakori hasmenések és reggeli hányások kezdődtek, aztán szaporodtak. Egy éves múlt, egyik éjszaka piros véres híg székletet produkált, rohantunk vele az orvoshoz, sajnos hasnyálmirigy gyulladást kapott. 4 napos infúzió kúra után hála az égnek stabilizálódott, haza hozhattuk.
A gyógyszerek mellett szigorú diétába kellett kezdenünk, jutik kizárva, a bélflóra építés és a rendszeres éves pedig nagyon fontossá vált, hogy nehogy újra baj legyen az emésztőrendszerével, de teljesen tanácstalan voltam, hogy hogyan fogom ezt megoldani, hiszen nem volt étvágya. Akkor találtam rá az Energyvet oldalra, a Regavet cseppet, Stomach&Bowel, Digestive helper és a probiotikum&enzim kapszulákat rendeltem meg.
Hihetetlen gyorsan, 4 nap után javult az étvágya és láthatóan jobban lett, hamar felépült és néhány hét alatt megerősödött. Összesen 3 havi kúrát adtam neki, de már 2 hónap múlva a kontrollon tökéletes vérképet mutatott. Október van, május óta se hányás, se hasmenés ééééés az étvágya, mint egy KROKODILNAK!!! 🙂 Ezúton is szeretném üzenni a “finnyás kutyusok” gazdijainak, hogy ne ringassák tovább magukat ebben a tudatban, ahogy ezt a hibát én is elkövettem, mert amelyik kutyusnak nincs étvágya, válogat, ott baj van, vagy hamarosan baj lesz. Tanuljanak az esetemből és előzzék meg a gyomor-bél betegségeket, ezek a termékek nagyon jól működnek, bárcsak én is hamarabb rátaláltam volna. Még egyszer nagyon köszönöm! (A Regavet azért nincs a képen, mert épp kölcsön adtuk egy beteg kutyusnak. Mivel nagyon sokáig elég, így nagyon megéri az árát, sőt, több gazdi is megoszthatja, Anyukám kutyusát is kezeltük vele, eddig mindig bevált.)
M. Tímea

REGAVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?