Kutya rákos melldaganat
Tisztelt Doktor Úr,
Hálával és köszönettel tartozunk Önnek Édesanyám idős kutyusánál tapasztalt pozitív és egyértelmű állapotjavulása miatt. Engedje meg, hogy megosszam Önnel az esetünket. Szívből remélem, hogy ahogyan én is, egyre több gazdi talál rá az Ön által javasolt megoldásokra, nagyon szépen köszönjük a segítségét.

Milky 14 éves ivaros szuka Westie kutyus. Néhány évvel ezelőtt rákos melldaganat műtéten esett át sikeresen, majd ultrahanggal észlelt és citológiával igazolt jóindulatú húgyhólyag daganata lett, valamint hátsó lábában valószínűleg (mivel ez csak tapintással lett vizsgálva) elszakadt a keresztszalag. Ezutóbbiakat a kora miatt már nem kockáztattuk meg megműttetni, inkább természetes alternatív gyógymódot kerestünk. Így találtunk rá az Energyvet és Supreme immunity termékekre. Ezeket rendeltük: Skelevet, Kingvet, Renovet, Urine trackt és Probiotikum&enzim.

Csodaszerek?

Mára elfogultság nélkül és tapasztalatból tudom mondani, hogy ezek csodaszerek! A folyamatos vizelési inger 2 hét alatt megszűnt és a véres pisi is eltűnt. A sántikálás egy hét után javult, azóta napról napra jobb lett a járása. A melldaganatok nem újultak ki. 3 hét után 1 hét szünet periódusokkal adjuk neki rendszeresen, minden gond nélkül elfogyasztja, gyakorlatilag hónapok óta tünetmentes. Étvágya, kedve is javult, emésztése teljesen rendbe jött (nincs hányás, nincs hasmenés). Bár sajnos valószínűleg megsüketült, de így is teljes életet tud élni és a korának megfelelően tengeti a kis öreg nyugdíjas kutyusok boldog, békés életét. Továbbra is fogjuk adni ezeket a kiegészítőket, biztos vagyok benne, hogy így meghosszabbíthatjuk az együtt töltött értékes időt.

Szívből ajánlom a gazdiknak, próbálják ki, hiszen a “bundás angyalok” mind megérdemlik, hogy a lehető legjobban gondoskodjunk róluk, ezzel is viszonozva azt a mérhetetlen feltétel nélküli szeretetet, amit ők adnak nekünk.

Isten áldja és segítse Önt egészségben, hogy még sokáig segíteni tudjon az ártatlan és beteg állatokon, tehetetlenséggel kétségbe esett gazdijaikon.

Tisztelettel és köszönettel,
Molnár Istvánné nevében Molnár Tímia
Akció!

Sejt regeneráló I. (7)

csomag

51030 Ft

A csomag tartalma: 1 db Cytovet, 1 db Strong Immune, 1 db Imunovet, 1 db Citosane, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Protective force, 1db Iron complex

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Sejt regeneráló II. (7)

csomag

51030 Ft

–          Cell protection

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Cytovet

–          Imunovet

–          Chitosane

–          Strong Immune

–          Iron Complex

 

Vélemény, hozzászólás?