3 éves tacskónkon az esti fürdetés közben vettük észre, hogy merev és kemény a hasa. Azt hittük valamit megevett az udvaron így gyorsan az állatorvosi ügyeletre vittük ahol röntgen felvétel készült. A röntgen szerint 3 csigolyánál van kezdődő probléma ezért feszíti a testét( ezért éreztük keménynek a hasát) . Ha hozzáértünk a hátához rögtön meg akart harapni minket. Az ügyeleten háromféle injekciót kapott illetve három gyógyszert (fájdalomcsillapítót, gyomorvédőt, vitamint). Ezeket kapta 2 napig de az állapota rosszabb lett. Már a hátsó lábain nem állt magabiztosan. Mivel a tacskóbénulás ismert volt számunkra ezért gyógymód után kezdtem kutatni amíg nem késő. Így találtam rá Dr. Molnár Gábor oldalára illetve a mozgásszervi csomaghoz tartozó rengeteg pozitív értékelésre. Emailben érdeklődtem a termék után amire a Doktor Úr nagyon gyorsan válaszolt. Nagyon segítőkész volt. A csomag a rendelés másnapján megérkezett! 2 nap után látványos javulást láttunk Zserbón. A jókedve visszatért, a hátsó lábai még nem 100% osak de látszik a javulás. Kb 6napja kapja a M.SZ.CS . 2-t , csak ajánlani tudom.

A leromlott állapotról nem készült videó mert ki sem akart kelni az ágyából. Kézben hoztuk-vittük. Saját lábán nem akart menni.

Köszönöm Doktor Úr a segítséget és a gyors válaszokat!

A videó fürdetés után készült 🙂

Akció!

Mozgásszervi I. (5)

csomag

34470 Ft

A csomag tartalma:  1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

1 Hozzászólás

  1. Manó 11,5 éves törpe-normál tacskó szülők ivadéka. Az elmúlt 4-5 évben háromszor volt gerincsérve, az első két alkalommal 7-10 napon belül rendbe jött. A legutolsó 5 hete, egy este, egészen hirtelen. Azonnal hívtam az állatorvosunkat, másnap Manó kapott szteroid injekciót, gyógyszert. Az orvos azt mondta, ha nem gyógyul meg, két lehetőség van: műtét vagy kutyakocsi. Az előbbi 50%-os eséllyel. Utánanéztem, kb. 250ezer forint lenne. A kocsi szóba sem jöhet, lakás-kert kutya, a másik kettővel együtt, kutyaajtón járnak ki-be. nem tudna a kerekekkel közlekedni. Napokig órákon át kerestem, mit lehetne tenni. Már minden hívószót beírtam tucatszor. S egyszer csak! Felugrott a Skelevet. Megnéztem a honlapot – meggyőző. Megnéztem a gyógyszert – meggyőző. Pénteken délután megrendeltem, hétfőn délelőtt megkaptam. A gyógyszereket le kellett dugni a torkán, a Skelevetet úgy bekapja, mint kacsa a nokedlit. Néhány napig nem látszott változás, majd egyszer csak – bár csak néhány másodpercre – négy lábra állt. Majd kicsit tovább. Majd tett néhány lépést. Addig pisi-kaki a lakásban, ettől kezdve ki tudott menni a kutyaajtón. Ez a harmadik hét, és jár!!! Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?