Lulu november 4-én mutatta porckorongsérv jeleit. Elvittük az állatorvoshoz, aki szintén megerősítette a félelmeinket. Műtétet javasolt, amennyiben nem javul. Lulu ekkor reszketett, bizonytalanul járt, enni, inni sem igazán volt kedve.
Egy csoportban ajánlották nekünk az Energyvet csomagot, és egy ismerősünk hozott is belőle, amíg az általunk rendelt meg nem érkezett. Luluval két nap után kellett vissza mennünk kontrollra, ekkor már két napja szedte a gyógyszereket és a kedélye étvágya is javult. Az állatorvos végignyomogatta a gerincét és már az sem fájt neki, így nem látta indokoltnak a műtétet.
Azóta is szedi, az állapota napról-napra javul és már sétálni is visszük. Örülünk, hogy újra az a gondtalan kiskutytus lehet.

Akció!

Mozgásszervi I. (5)

csomag

34470 Ft

A csomag tartalma:  1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Vélemény, hozzászólás?