bélbugyogás

Korábban kortikoszteroidos kezelést kapott kiskutyánknál, 2022. őszén mozgásnehézségeket tapasztaltunk, sántítva indult el, de azután “bejáródott”.

Ezt a problémát háttérbe szorította azonban a decemberben jelentkező gyomor- és bélbetegsége – bélbugyogás, hirtelen hányás jelentkezett nála. Nem evett, nem ivott, folyamatos hányingerrel küzdött, a követ kaparta kínjában. Az állatorvos táplálékallergiára vagy autoimmun bélbetegségre gyanakodott.

Miután semmi más nem segített, egyszeri szteroid injekciót kapott, ami órákon belül megszüntette a panaszát – ezzel együtt a mozgásszervi nehézségek is azonnal megszűntek. Közben mindenféle kímélő tápokkal kísérleteztünk.

3 hét után (az injekció hatásának megszűntekor) azonban a tünetek fellángolva visszatértek, úgyhogy megismétlődött a fenti kezelés.

2,5 hét elteltével viszont még súlyosabb tünetei lettek kiskutyánknak, életveszélyes állapotban infúzióra került, endoszkópos vizsgálatot is végeztek nála az egyetemen. Ekkor már sugárban véres hasmenése is volt. Az IBD bizonyítást nyert, az okai viszont ismeretlenek maradtak.

Tablettás szteroidos kezelés következett, valamint anallergén (semmilyen fehérjét nem tartalmazó) tápra álltunk át, és ekkor találtam rá az Energyvet emésztőszervi csomagjára.

Kb. két hónap után sikerült leállnunk a szteroidról (ami hízást és nehézlégzést okozott). Az Energyvet csomag használata mellett semmilyen emésztőszervi problémát nem tapasztalunk már! Az állatorvosunk és az egyetemi professzor is azt mondta, hogy ami bevált, semmiképpen abba ne hagyjuk!

A mozgásszervi tünetek viszont – szteroid nélkül – ismét jelentkeztek, ezért elkezdtük szedni a mozgásszervi csomagot is. A hatás szinte napokon belül jelentkezett! Nem mondom, hogy egészen megszűntek, és talán egy ortopédiai kivizsgálás is indokolt lehet, de látványos a javulás.

Több hónap pozitív tapasztalat alapján szívből ajánlom mindenkinek az Energy-vet termékeit!

A Supreme Immunity weboldala

Akció!

Emésztő szervek (7)

( Gyomor és bélrendszer ) csomag

47610 Ft

A csomag tartalma: 1 db Regavet, 1 dbLiver Detox, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Stomach Digestive Helper, 1 db Cell protection, 1db Active Detox

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Mozgásszervi I. (5)

csomag

34470 Ft

A csomag tartalma:  1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Vélemény, hozzászólás?