kutya vizelettartási probléma

Kutya vizelettartási probléma.

Happy 6 éves, ivartalanított fiú yorki kutyusomnál  július elején vettem észre, hogy ha mélyen alszik, akkor csöpög a pisi. Voltunk orvosnál, lett mikroszkópos vizeletvizsgálat készítve és labor, valamint a vese értékek is megfelelőek. Az ultrahang sem mutatott semmit. Gyógyszert kezdtünk szedni napi 1-et plusz C-vitamint. Eddig jó is volt, viszont kb egy hete ismét elég erősen elkezdett éjszakánként „bepisilni” álmában. Az orvos egy szirupot ajánlott,amit  meg is vettem, de a tájékoztató elolvasása után elbizonytalanodtam. Főleg a mellékhatások miatt. Nem szeretném semmilyen egyéb betegségnek kitenni, ha nem muszáj.

Felkerestünk egy másik állatorvost, aki az Energyvet gyógyhatású termékeket ajánlotta. Tanácsára a Skelevet, Kingvet kombót adom október óta a kutyámnak. A második 3 hetes kúra után teljesen tünetmentes és nincs éjszakai pisi aminek nagyon örülök! Természetesen ha kell akkor adom folyamatosan, mert inkább ezek a termékek mint gyógyszer vagy az éjszakai takarítás.

Köszönettel:
Horváth Zsófia gazdi

Adagolás

Supreme Immunity honlapja

KINGVET

7900 Ft

SKELEVET

7900 Ft
Akció!

Vizeletcsepegés csomag

41580 Ft

A csomag tartalma

  • Urinary incontinence complex
  • Gynevet
  • Skelevet
  • Urine tract & Bladder
  • Relax and Balance
  • Kingvet

Kutya vizelettartási probléma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés