francia bulldog

Francia bulldog kutyánál porckorongsérvet állapítottak meg az első és hátsó végtagoknál egyaránt. Műtétet javasoltak, amit ebben a korban már nem igen szeretnek kockáztatni.

A Mozgásszervi csomag II.-t használtuk. Már elfogyott pár termékünk belőle. Most szeretnék majd újakat rendelni. A Skelevetet nagyon jónak találtam, illetve a Renovet es Kingvet mellett láttam nagyobb javulást.
Predisolt szedtünk több mint 2 hónapig egyre kisebb adagokban, illetve Millgamma lagykapszulát szedünk lassan 3 hónapja.
Sokkal izmosabbak lettek a végtagjai. Az utóbbi időszakban szinte egy-egy félrelépes, esés nélkül nem is tudtunk sétálni. Ez azóta szinte teljesen eltünt. Kb 2,5 hete szedtük a termékeket mikor komolyabb javulast láttam a mozgásában. Kedve jobb lett és nagyobb sétákat is bírja azóta.

Nikoletta – gazdi

RENOVET

7900 Ft
Diszplázia Tacskóbénulás Elfogyott!

SKELEVET KÉSZLET HIÁNY ! AJÁNLOTT A BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION COMPLEX!

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés