kutya allergia
Egy 12 év körüli (örökbefogadott) csivava nőstény, Zira gazdija vagyok. Alapvetően egy nagyon aktív, jókedélyű kutyusról van szó. Augusztus magasságában találkoztunk nála először folyamatos vakarózással és éjszakai nyugtalansággal. Többször felkelt és zaklatottan mászkált fel-alá a lakásban. Fulladt is, többször is arra keltünk éjjel. Az allatorvos azt mondta valószínűleg pollen allergia, kapott ra injekciót. Ettől egy hétig jobban lett majd ujra előjöttek a tünetek.
Szeptember elején, az egyik reggeli szokásos mini séta után, mikor párom felhozta rosszul lett a kutyus, kicsúsztak a lábai, görcsbe rándult a teste, picit nyüszítő hangot adott ki, de kb. 1 perc alatt elmúlt az állapot és az ijedtség után arra gyanakodtunk, hogy esetleg epilepsziás roham lehetett. Abban maradtunk, hogy figyelni fogjuk és ha újból ilyen tünetet produkál, levideózzuk és elvisszük egy részletesebb kivizsgálásra az állatorvoshoz. Én ekkor keresgéltem a neten az allergiával és epilepsziával kapcsolatban és így találtam az Energyvet termékekre. Meg is rendeltem a Vironal, Skeleton és Probiovet szereket, elsősorban a fulladásos, vakarózásos tünetekre, majd az Etovet és Korovet cseppeket, az epilepszia jellegű tünetekre.
Előszőr az allergiáját és fulladását kezeltem eredményesen, hiszen megszűntek tünetei. Majd elkezdtem neki adni a nyugtató cseppeket is. Nem is volt semmilyen roham és nyugodtan teltek az éjszakák is újra.
Eltelt több mint két és fél hónap és volt egy újabb rosszulléte a kutyusnak. Szintén egy reggeli lenti pisilés után, most viszont el is ájult. Voltunk állatorvosi kivizsgáláson, ahol ultrahanggal megállapították, hogy szívbetegség miatt lett rosszul. Az egyik szívbillentyűn jelentős lerakódás van. Nem tudja normálisan pumpálni a vért a szíve és az oxigénhiány miatt vesztette el az eszméletét.
Öröm az ürömben, hogy tüdeje tiszta és a hasi ultrahangon is rendben találtak mindent. Gyógyszeres kezelést javasolnak, de mindenképp szeretnék Energyvet termékekkel is javítani Zira állapotán, mivel eddig is eredményesen használtuk azokat és bízom benne, hogy pozitív változásokról számolhatok majd be ezek után is.
Akció!

Bőrbetegségek (8)

allergiák csomag

52020 Ft

A csomag tartalma: 1 db Multivit Mega C, 1 db Stomach&Bowel, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Skin Support, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet, 1db Virovet, 1db Pet coat support

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Görcsös (7)

epileptoid csomag

47070 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG, 1db Active Detox

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

SKELEVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?