Kutya bénulás

Kutya bénulás – 8 éves Golden Retriver kutyusunk, Lina egy rossz mozdulat után lebénult. Először a hátsó lábaira, másnap már annyira legyengült hogy a fejét sem volt képes egyedül felemelni.

Orvoshoz vittük, kiderült hogy álvemhes volt, gennyes méhgyulladást kapott. Sürgősen műteni kellett. Ez a trauma még tetőzte a hirtelen bénulást. Az állatorvosok nem láttak esélyt a gyógyulásra mivel alig reagált a steroidos kezelésekre. Elaltatást javasolták. Erre képtelenek voltunk, mondván nem adhatjuk fel 1 hét után a küzdelmet.

Ekkor böngésztem a netet kutya bénulás után kutatva, és rátaláltam az Energy-vet termékekre. A vélemények olvasása után, azonnal megrendeltem a Skelevet, Renovet, Kingvet termékeket. Hihetetlen de igaz! Már szinte 1 nap után láttuk a pozitív változást. Képes volt fejét felemelni, nehezen de átfordulni a másik oldalára. Ma a 8. napnál tartunk. Már kúszni is tud, több métert megtesz egyedül, életvidám jó étvágyú és játékos.

Lassan visszakapjuk az energikus mindig vidám kutyusunkat Linát 🙂 Az eddigi eredmények alapján, szerintem 3 hét alatt újra lábra áll. Köszönöm hogy rátalálhattam ezekre a gyógykészítményekre.

Vargáné Kocsis Ildikó

A Supreme Immunity honlapja

KINGVET

7900 Ft

RENOVET

7900 Ft

SKELEVET

7900 Ft

2 Hozzászólás

  1. T.Doktor ur. Ismerősöm ajánlotta a készítményt– és ezzel kapcsolatban szeretnék néhány kérdést feltenni. Van nekünk egy Golden Retriever 12 éves kutyusunk -akinek gerinc problémája van.
    Ezért steroidot-Prednisolont– szed de nagyon nehezen mozog . Készült már MRI vizsgálat is róla .kérném hogy Önnek mi a véleménye –megprobáljam -e a készitményt?
    Tisztelettel Táskai Istvánné Kaposvár 30/7097990

Vélemény, hozzászólás?