Kutya combnyaktörés

Kutya combnyaktörés.
Füli kutyusunk egy jelenleg kb másfél éves, mentett, bántalmazott keverék, szuka kutyus (15 kg-os, vékony testalkatú, közepes magasságú, rövidszőrű keverék kutyus). Sérülése egy korábbi bántalmazásból eredt, mikor kiskutyaként husánggal úgy megverhették, hogy combnyaktörése lett. Ezt mi derítettük ki, mikor hozzánk került tavaly októberben. Akkor észrevettük, hogy aggasztóan sántít, és elvittük megröntgeneztetni. Több orvos véleményét is kikértem, és mindannyian azt tanácsolták, hogy műttessük meg (elég drasztikus műtéttel, a combcsontfej egy részét kivágták volna).

Molnár doktor úr egyedüliként, a röntgen kép alapján, arra bíztatott, hogy mivel a kutyus még növekedésének vége előtt állt, próbáljunk ki egy 3 hónapos csont- és porcépítő csomagot. Így is tettünk. Már kezdetben is nagy javulást észleltünk. Pár hét után el-elmaradozott a sántítás és szép lassan teljesen elmúlt. De természetesen nem elégedtünk meg ennyivel. Májusban az ivartalanítási műtét során kértem az orvost, hogy készítsen röntgenfelvételt Füli lábáról. A röntgen el is készült, és nagy örömünkre, már ez az állatorvos is azt mondta, hogy nincs szükség a combcsontfej műtétjére.

Kedves Doktor úr! Nagyon köszönjük a segítségét! Munkáját igen nagyra értékeljük!

A Supreme Immunity honlapja

kuty combnyaktörése
kutya törés
combnyaktörés
kutya combnyaktores
combnyaktörés gyógyulása
Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Vélemény, hozzászólás?