Jó eredményeket értünk el inzulinozás megkezdése előtt alkalmazott természetes összetevőjű gyógyhatású szereinkkel állatoknál. Azt tapasztaltam, hogy nem kellett inzulinhoz folyamodni diagnosztizált cukorbeteg állaton az alábbi szerek alkalmazásának köszönhetően. Tartós javulást értünk el nála. A Gynevet, az Etovet és az Annovet kedvezően hat a szénhidrát anyagcserére és megelőzheti a diabetes kialakulását. A már kialakult cukorbetegség esetén pedig segíthet az inzulin adag szinten tartásában esetleg csökkentésében. A króm és vanádium tartalma révén még a Fytovet is támogatja a kimerült hasnyálmirigy működését. Mivel a túlsúlyos, keveset mozgó állatokon alakul ki a cukorbetegség, így a diéta és a mozgás növelése is fontos szerepet játszi az elért eredmények tartóssá tételében.

Az említett szerek gyógyhatású készítmények kedvező biológiai hatással bírnak, mellékhatások nélkül!

Az alábbi Energyvet készítményekkel vannak tapasztalataink:

1. GYNEVET hatóanyagai közül az alábbiak hatnak a cukor probléma körre:

  • Kecskeruta ( Galega officinalis ) Csökkenti a vércukorszintet.
  • Damourit (muszkovit) Képes kiegyensúlyozni a hasnyálmirigy működését.

2. ETOVET

  • Varjúháj ( Rhodiola rosea, Sedum roseum ) Cukorbetegeknél serkenti az inzulin termelődését, illetve növeli, az inzulin-érzékenységet ezáltal csökkenti a vércukorszintet; magas antioxidatív hatása van, így jótékony lehet a szabadgyökök és mutagének által okozott károk helyreállításában.

3. EMÉSZTŐENZIMEK & PROBIOTIKUM komplex

  • Kanadai hínár, Előnyösen befolyásolja az inzulin hormon beépülését a sejtekbe, ezért jótékonyan befolyásolja a cukorbeteg állatok állapotát.
  • Alfa amiláz tartalma segíti az összetett szénhidrátok lebomlását, így erjedésnek nem indul a bélben és a lyukas bél szindrómát megelőzhetjük vele

4. ANNOVET

  • Annona muricata 90%os tiszta kivonata, erős anyagcsere fokozó és antidiabetikus hatása van és közvetlenül csökkenti a vércukorszintet.

5. FYTOVET

  • Króm és vanádium: E nyomelemek hiánya esetén a szervezet szénhidrátot kíván, mert ilyenkor alacsony a vér cukortartalma. Ha ez az állapot sokáig tart, kialakulhat a cukorbetegség.
  • A króm stabilizálja a vércukorszintet, javítja a sejtek inzulinérzékenységét, csökkenti az édesség utáni vágyat.
  • A vanádium a cukor- és a zsíranyagcserét befolyásoló, fontos nyomelem. Szerepe van a szívbetegségek és a rák megelőzésében. Mindkét nyomelem hozzájárul a károsodott hasnyálmirigyszövetek regenerációjához.
  • Cink és Mangán még fontos nyomelem a diabetes terápiában.

Mindegyik nyomelemet tartalmazza a FYTOVET jól felszívódó kolloidos formában.

A több lehetséges alternatíva közül elsősorban a GYNEVET, ETOVET, ANNOVET, EMÉSZTŐENZIMEK & PROBIOTIKUM komplex  FYTOVET ötöst javaslom.

 

Összeállította:

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

GYNEVET

7900 Ft

ETOVET

7900 Ft

ANNOVET

7900 Ft

FYTOVET

8900 Ft