Akció!

FYTOVET

7200 Ft 6900 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: FYTOVET

Leírás

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatásssal, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Biológiailag rendkívül jól hasznosuló kolloid oldat, mely több mint 64 makro-mikro- és nyomelemet tartalmaz természetes formában. A biológiai hasznosulása több mint 98% (ionos formák esetén 2-6%; kelátos kötésű elemek esetében max.60% a hasznosulás foka). Aktiválja az enzimeket a szervezetben.

Alkalmazás:

 • Nyomelempótlásra
 • Immunrendszer erősítésére, roborálásra
 • Allergiák kiegészítő kezelésére
 • Egészséges bőr és szőrzet kialakulásának támogatására
 • A vedlés időszakában
 • Mérgezések esetében
 • Gyógyszeres kezelések mellékhatásainak csökkentésére
 • Cukorbetegség, pajzsmirigy és egyéb endokrin mirigyek betegségeinek kiegészítő kezelésére
 • Felületi sebek (beleértve az égési sérüléseket is) kezelésére
 • Kölykök egészséges fejlődésének támogatására
 • Idős, legyengült állatok vitalitásának növelésére

Összetevők:

100% ásványvíz (kolloid oldat). Ásványi anyagok és nyomelemek (mennyiségük szerint csökkenő sorrendben)
Magnézium Mg, alumínium Al, kálium K, kalcium Ca, vas Fe, kén S, nátrium Na, szilícium Si, klór Cl, foszfor P, mangán Mn, lítium Li, prazeodímium Pr, neodímium Nd, cink Zn, tellúr Te, wolfram W, tórium Th, cérium Ce, stroncium Sr, réz Cu, rubidium Rb, nikkel Ni, gallium Ga, molibdén Mo, hafnium Hf, európium Eu, terbium Tb, kobalt Co, nióbium Nb, irídium Ir, diszprózium Dy, szkandium Sc, cirkónium Zr, szamárium Sm, erbium Er, króm Cr, bór B, bizmut Bi, palládium Pl, ródium Rh, lantán La, germánium Ge, vanádium V, cézium Cs, platina Pt, ruténium Ru, gadolínium Gd, tallium Tl, indium In, bárium Ba, ozmium Os, rénium Re, holmium Ho, itterbium Yb, antimon Sb, arany Au, szelén Se, ittrium Y, ezüst Ag, lutécium Lu, berillium Be, titán Ti.

Ajánlott adagolás:

Adjuk három hetes ciklusokban a következők szerint: valamennyi állatfajnak – tömegére való tekintet nélkül 5-20 csepp oldatot cseppentsünk 1 liter ivóvízbe. Vagy közvetlen szájba vagy ételbe is csepegtethetjük 3×3 csepp/ 10 testtömeg kg/nap dózisban. Halak, kétéltűek és hüllők vízét az alábbi módon készítsük: Keverjünk össze 5 cseppet 1 liter tároló vízébe 1-2 óra időszakra. A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Használat előtt felrázandó! Javasoljuk, hogy használja föl a terméket a felnyitástól számított 3 hónap alatt.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
100ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 516/1/2013 NÉBIH ÁTI

A Fytovet minden más korábban alkalmazott nyomelem készítménynél hatékonyabbnak bizonyult, allergiák, cukorbetegség, roborálás, idegrendszeri zavarok eseteiben. Ezt egyedülálló összetétele és remek felszívódása miatt érem el vele. Bélrendszeri kórképeknél, rendellenes étvágynál és felépülés segítésére gyors hatást biztosít.

Dr. Bartakovics Katalin
állatorvos
Budapest

Értékelések

 1. Avatar

  Szemenyei Szilvia

  Ezek a termékek a legjobbak!

  Köszönöm !

 2. Avatar

  Sándor Anita

  Ízületi, gerinc és izom problémákra adjuk 9 éves amerikai bulldog kutyusunknak Skelevettel és Kingvettel kiegészítve . Már néhány nap után sokkal jobban érezte magát , megerősödtek az izmai és és az ízületei is a kúra alatt ! Nagyon örülök hogy léteznek ezek a nagyon hatásos készítmények ! Köszönjük !

 3. Avatar

  Szilvi

  Idős, mentett golden kutyusunknak adjuk a szert Skelevettel együtt. Láthatóan jól érzi magát tőle, élénk, mozgékony, lábfájása enyhült. Csak ajánlani tudom!

 4. Avatar

  Bné Zsuzsa

  Két másil gyógytermékkel együtt adom. Nagyon hatásos. Jobb az étvágya,jobb a kedve a 12 éves golden keverék kutyusomnak!

 5. Avatar

  Buzdogány László

  Tisztelt Doktor Úr !
  6 éves tacskónkon egyik napról a másikra hátsó lábainak részleges bénulása történt, szinte azonnal orvoshoz vittük, sajnos első alkalommal infúziót nem sikerült adni, mert a kutya hiperaktív és ideges volt, így a tablettás gyógyszer maradt csak. Onsior tablettát kapott, ami szinte azonnal hatott, de a hatás elmúltával újra alig mozgott a kutya. Fájdalmai voltak, erre gordius gyógyszert kapott, de nem sok sikerrel. Újra elvittük orvoshoz, ahol végül is sikerült a kanült behelyezni, így 2 napig szteroid infúziót kapott. Ez után szteroid tabletta, fokozatosan csökkenő dózisban. Ekkorra kaptuk meg az Önöktől rendelt termékeket, Skelevet, és Fytovet, amiket azonnal elkezdtünk alkalmazni.
  Bő másfél hét után rendkívül gyors eredményről számolhatok be, mintha semmi se történt volna, a kutya nagyon is eleven, szinte vissza kell fogni.
  Nagyon elégedettek vagyunk a termékükkel, nagyon jó hatása van.

 6. Avatar

  Asztalos Krisztina

  A tacskónk, Csoki 8 éves (kb. 8-10 kg), április végén kezdett időnként sírni, megmerevedve állni, adtunk neki néha negyed diclacot, meg Biogenic pet Vitality 1 hónapig, most Mobilitit vettünk neki. Sírni már nem sír, azaz nagy fájdalmai nem voltak, a közérzete sem volt rossz, csak néha.
  Majd 2018. június elején elkezdte húzni a bal lábát főkén, már a hasát, a fülét alig tudta vakarni, de még lábra tudott állni, csak menés közben húzta a lábfejét, meg gyakran leült, bizonytalanul járt a hátsó lábaival, körmei teljesen lekoptak, úgy hogy már vérzett is.

  Weboldalukról a következőket rendeltük a történetek alapján:
  SKELEVET
  KINGVET
  FYTOVET
  RENOVET

  1 hónap után már csak néha néha húzta a lábát, megindult a gyógyulás felé, fájdalmai teljesen elmúltak és egyre vidámabb lett.
  2,5 hónap múlva pedig, mintha kicserélték volna, mindig vidám, szaladgál, játszik, már két egeret is fogott, melyet büszkén mutatott nekünk. Szőre nagyon szép, csillogó, a körmei teljesen visszanőttek, s már kilómétereket tud sétálni, közben futni, anélkül, hogy elfáradna.

 7. Avatar

  Andrea Boronyák

  Yorkie kutyusnak 5hónapos nagyon vakarózott oldalt foltban már nem volt szőre. Hypoallergén a tápra váltottunk olvastunk a Fytovet termékről és rendeltünk Epivet sampont is. Már 1hónapja használjuk de a viszketés nem csökkent. Pedig bíztam benne hogy segít az ára is borsos. Nekünk nem vált be.

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Andrea! Sajnos a Fytovet és az Epivet sampon, fontos, de kiegészítő termék önmagában nem elégséges az allergiás jellegű vakaródzásos tünetek kezelésére. Kérem módosítsa a kezelést a Bőr gyulladások kezelésére való csomagunk szereire, hogy megfelelő segítséget kapjon a kutyusa. Üdvözlettel: dr. Molnár

 8. Avatar

  Hlavács Józsefné

  A Fytovet és Skelevet termékkel újra jár a lebénult 8 éves kutyusom. Hálásan köszönöm!

 9. Avatar

  Zsibrita János

  Ivartalanított kandúr cicám krónikus vesebetegségére vásároltam, a labor eredményei olyan mértékben javultak, hogy az állatorvosa is meglepődött rajta. REGAVET mellé kapja kiegészítésként.
  Mivel más kezelést nem kapott, így szinte biztos lehetek benne, hogy a készítmény nagyban elősegítette a javulást.

 10. Avatar

  Fodor Zoltán

  Térdszalag szakadás miatti műtét után, a varratszedést követően kezdtük el használni a skelvet, kingvet, fytovet termékeket. Két hét után, a napi tornáztatás, mozgatás során érezhető, és észrevehető volt, hogy megerősödtek a kutya lábában a térdszalagok. Ajánlom másoknak is.

 11. Avatar

  Kasza Katalin

  Meg vagyok elégedve a termékkel.
  Három hete kapják másik Energyvet termékkel együtt.

 12. Avatar

  Krisztina

  Folyamatosan kapják a kutyák más Energyvet termékekkel együtt.

 13. Avatar

  gaál edina

  Már másodszor rendeltük meg ezt a terméket, nagyon elégedettek vagyunk vele. Kiskutyánk már egyáltalán nem vakarja magát véresre, nyugodtan tud pihenni. A cseppek nagyon hatékonyak és sokáig elég.

 14. Avatar

  Horváth terézia

  Elégedett vagyok vele

 15. Avatar

  Orosz Tímea

  Két hete használjuk Korovet és Omegavet cseppekkel, több problémára. Legfőképpen köhögés, szívproblémák, szőr növekedési problémák. A köhögése csillapodott, a szőr problémák javulására még várni kell, de az eddigi tapasztalatok alapján nagyon meg vagyunk velük elégedve.

 16. Avatar

  Szemenyei Szilvia

  Elégedett vagyok a Fitovet Kingvet Skelevet
  Nagyon elégedett vagyok mindegyikkel Köszönöm

 17. Avatar

  Benkő Éva

  Együtt vásároltam a Fytovet Omegavet és a Gynevet termékeket, mert a kutyám nál pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg ami komoly szőrhullással járt. Dr Molnár ezt a 3 terméket javasolta együttes használatra.
  3 hete kapja a cseppeket, de sajnos eddig semmilyen javulást nem tapasztaltam a szőre nem kezd nőni. A hátán csupasz foltok vannak változatlanul

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Éva! A javasolt szerek ivartalanítás után kialakult szőrhullás gyógyítására közel 100%-os hatást fejtenek ki. A pajzsmirigy elégtelenséget nem fogják önmagukban meggyógyítani, de sokat segítenek rajta. Továbbá a pajzsmirigy elégtelenség nem gyógyul meg 3 hét alatt, még akkor sem ha a legjobb gyógyító szereket sikerült javasolni akkor sem. Vigye el specialistához a kutyát és kérje ki az ő véleményét is. Általában a pajzsmirigy elégtelen működése mögött autoimmun megbetegedés áll fenn ami esetén a teljes életmód és táplálkozás váltásra van szükség. De ezt nem pár mondatos kérdésben lehet megkonzultálni. Ehhez teljes kivizsgálásra és átfogó konzultációra van szükség. Ezt tudja tőlem is kérni, de személyes konzultáció keretében, de a segítséghez minden részletet meg kell ismerjek. De ezt nem itt a rövid válaszokat lehetővé tévő állatorvos válaszol rovatban. üdvözlettel: dr. molnár

 18. Avatar

  Horváth Terézia

  Elégedett vagyok.

 19. Avatar

  Horváth terézia

  Egyben értékelem askelevet, kingvet, renovet,fytovet, probiovet, készítményeket. 13 -éves mopsz kapja, gerinc problémája,va , nem tudja a székletét megtartani, és a séta is nehezen ment. Elég volt neki negyed óra és megállt , .Ma három negyed órát sétáltunk.Még nincs két hete hogy kapja a szereket,nagyon örültem neki! A nyolc éves mopsznak légúti gyuladása volt.Az antibiotikumokat kihányta.és fura ,hörgő hangokat adott.Már egy hét után elmúlt neki.Ő ezeket kapja: kingvet, probiovet, virovet.Nagyon meg vagyok elégedve.

 20. Avatar

  Horváth Terézia

  Egyben szeretném ,értékelni ,a termékeket.Még nincs két hete hogy használjuk . A 13-éves mopsznak gerinc,ideg károsodása van, nem tudja visszatartani a székletét. Ez még megvan,a mozgását is korlátozta.Nagy örömmel ma három negyed órás sétát tettünk. Ezelőtt 15 perc után megállt és vinnem kellett. Ő ezeket kapja :skelevet , kingvet, renovet, fitomineral,probiovet. A 8-éves mopsz ,kap kingvet, probiovet, virovet,kombinációját.Ő neki a légzéssel volt probléma, fura hangokat adott mintha krákogna. gyulladás miatt. Egy hét után megszüntek, de még kapja.Ennyi idő után ez nagy eredmény..

 21. Avatar

  Minarcsik Timea

  Évek ota alkalmazzuk ezt a termeket. Idosodo cukorbeteg kutyank nagyon jol reagal ra.

 22. Avatar

  Schafranek- Lugosi Judit

  Gerincbeteg tacskónknak kezdtem adni más Energyvetes termékkel együtt, műtét előtti állapotban volt, egy szteroid kúra után(Medrol), ami addig volt hatásos, amíg szedte, utána visszaesett. Ekkor kezdtem adni neki ezeket a csodálatos szereket. A 2. napon már láttuk rajta a javulást. Jobb kedvű lett, fájdalmai szemlátomást csökkentek. A 6. napon már szaladt pár métert. Ma van a 12. napja, hogy szedi, újra szaladgál, újra nagyon rosszcsont, ugat, intézkedik, fontoskodik, játszik, púposkodik a nagykutyákkal, amolyan tacskó módra. Köszönjük!

 23. Avatar

  Magócsi Márta

  Az én kutyámnak keresztszalag szakadása van.Kb 3-3,5 hete szedi a terméket,már nem sántít annyira és könnyebben indul el.Szuper termék.

 24. Avatar

  Gaál Edina

  Lassan 3 hete adjuk kiskutyánknak ezt a terméket, már kezd látszani a hatása. Lényegesen kevesebbet vakaródzik. Most már hosszabb ideig tud pihenni. Előtt megállás nélkül vakarta magát, nagyon sajnáltuk. Sok terméket kipróbáltunk előtte, de ez az egyetlen, ami meghozta a változást! Ez után mindig ezt fogjuk alkalmazni az előírásoknak megfelelően!

 25. Avatar

  Molnár Andrea

  Tacskó kutyámnak(Tádé) porckorong sérve van. 10 napja használjuk a fytovetet skelevettel és kingvettel együtt. Szemmel láthatóan javult az állapota, fájdalma csökkent, a mozgása is egyre stabilabb. Remélem a 3 hetes kúra végén újra a régi pajkos kiskutya lesz. Köszönöm ENERGY-VET!

 26. Avatar

  Pásztorné Kucsera Ibolya

  Szerintem nagyon jó termék,bár még holnap lesz 2 hete,hogy használjuk.

 27. Avatar

  Szemenyei Szilvia

  Nagyon meg vagyok elégedve !
  Tiszta szívvel ajánlom minden gazdinak !

 28. Avatar

  Z.Adrienn

  Csodálatos termék! Annie egy máltai selyemkutyus, aki nagyon savasodott és emiatt havonta egyszer vagy akár többször is sárga habosat hányt. Mióta a Fytovetet használjuk (kb. 6-7 hó), azóta ez csökkent 2-3 hónapra. Valamint, amit észrevettem, hogy a szeme körül a barnás elszíneződés eltűnt. Az immunrendszere pedig az állatorvos szerint szép erős.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés