FYTOVET

8900 Ft

(89 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: FYTOVET

Leírás

FYTOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Biológiailag rendkívül jól hasznosuló kolloid oldat, mely több mint 64 makro-mikro- és nyomelemet tartalmaz természetes formában. A biológiai hasznosulása több mint 98% (ionos formák esetén 2-6%; kelátos kötésű elemek esetében max.60% a hasznosulás foka). Aktiválja az enzimeket a szervezetben.

Alkalmazás:

 • Nyomelem pótlásra
 • Immunrendszer erősítésére, roborálásra
 • Allergiák kiegészítő kezelésére
 • Egészséges bőr és szőrzet kialakulásának támogatására
 • A vedlés időszakában
 • Mérgezések esetében
 • Gyógyszeres kezelések mellékhatásainak csökkentésére
 • Cukorbetegség, pajzsmirigy és egyéb endokrin mirigyek betegségeinek kiegészítő kezelésére
 • Felületi sebek (beleértve az égési sérüléseket is) kezelésére
 • Kölykök egészséges fejlődésének támogatására
 • Idős, legyengült állatok vitalitásának növelésére

Összetevők:

100% ásványvíz (kolloid oldat). Ásványi anyagok és nyomelemek (mennyiségük szerint csökkenő sorrendben)
Magnézium Mg, alumínium Al, kálium K, kalcium Ca, vas Fe, kén S, nátrium Na, szilícium Si, klór Cl, foszfor P, mangán Mn, lítium Li, prazeodímium Pr, neodímium Nd, cink Zn, tellúr Te, wolfram W, tórium Th, cérium Ce, stroncium Sr, réz Cu, rubidium Rb, nikkel Ni, gallium Ga, molibdén Mo, hafnium Hf, európium Eu, terbium Tb, kobalt Co, nióbium Nb, irídium Ir, diszprózium Dy, szkandium Sc, cirkónium Zr, szamárium Sm, erbium Er, króm Cr, bór B, bizmut Bi, palládium Pl, ródium Rh, lantán La, germánium Ge, vanádium V, cézium Cs, platina Pt, ruténium Ru, gadolínium Gd, tallium Tl, indium In, bárium Ba, ozmium Os, rénium Re, holmium Ho, itterbium Yb, antimon Sb, arany Au, szelén Se, ittrium Y, ezüst Ag, lutécium Lu, berillium Be, titán Ti.

Ajánlott adagolás:

Adjuk három hetes ciklusokban a következők szerint: valamennyi állatfajnak – tömegére való tekintet nélkül 5-20 csepp oldatot cseppentsünk 1 liter ivóvízbe. Vagy közvetlen szájba vagy ételbe is csepegtethetjük 3×3 csepp/ 10 testtömeg kg/nap dózisban. Halak, kétéltűek és hüllők vízét az alábbi módon készítsük: Keverjünk össze 5 cseppet 1 liter tároló vízébe 1-2 óra időszakra. A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Használat előtt felrázandó! Javasoljuk, hogy használja föl a terméket a felnyitástól számított 3 hónap alatt.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
100ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 516/1/2013 NÉBIH ÁTI

A Fytovet minden más korábban alkalmazott nyomelem készítménynél hatékonyabbnak bizonyult, allergiák, cukorbetegség, roborálás, idegrendszeri zavarok eseteiben. Ezt egyedülálló összetétele és remek felszívódása miatt érem el vele. Bélrendszeri kórképeknél, rendellenes étvágynál és felépülés segítésére gyors hatást biztosít.

Dr. Bartakovics Katalin
állatorvos
Budapest

Adagolási útmutató

FYTOVET termékről 89 értékelés

 1. Czobor-Szakály Katalin

  A legösszetettebb, természetes ásványianyag forrás.

 2. Zsuzsanna

  még nincs tapasztalatom, csak most kezdtem adni

 3. János

  👍

 4. Jakab I.

  Nagyon elégedett vagyok a termékkel.

 5. Ruháné Álland Mária

  A terméket másodjára vásárolom. A 8 éves macskám sajnos elveszítette a farkát. Majd két évig sok mindent kipróbálva próbáltunk rájönni hogy mi okozhatja a folymatos viszketését.Kezelte állatorvos és én rüh, különféle parazita majd ételallergia stb ellen. Később megvásároltam ezt és az Etovet terméket. A cicám azóta nem vakarózik olyan intezitással, mint előtte. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozotabb. Valószínűleg többször vevős lesz. Köszönettel: a nyugisabb cica gazdija

 6. Névtelen

  A termék próbája még folyamatban így nem tudom még értékelni.

 7. Horváth Zsuzsanna

  Porckorong sérv utáni hátsó lábak bénulás után alkalmaztam a termékeket. A szteroidos gyógyszerek beadását már két hete abbahagytuk. Kiskutyánk tud menni, sőt szaladni is, látszólag nincsenek fájdalmai sem.

 8. Halász Andrea

  elégedett vagyok a termékekkel!

 9. Nagy L.

  Szeretjük

 10. Névtelen

  Szuper

 11. Szőcs Éva

  Nagyon örömmel használom, ősszel és télen főként, hogy felkészüljünk az időjárás változás okozta lehetséges problémákra.

 12. dr. Gabai J.

  Bevette.

 13. Takács Ferencné

  A viszketés elmult, a kikapart sebek begyogyulnak.

 14. Fodor Erika

  Hasznos,többször vásároltam már.

 15. Pajor Zsuzsanna

  Szuper termék

 16. Szatmáry K.

  A cicámnak rendeltem allergia ellen. Tiszta seb volt a bőre, de gyógyszert nem akartam venni neki, így megrendeltem a Fytovetet gondoltam nincs veszteni való, a cica 1 hete kapja a készítményt, de màr jóval kevesebbet vakarja a bőrét és a sebei is kezdenek elmúlni és jobban , többet eszik mint előtte. Nem bàntam meg a megrendelést, sőt ajánlom mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd a cicàjàval.

  #1 kép innen:Szatmáry K.
 17. Anonim

  Mindig elégedett vagyok

 18. Kondorosi Állatvédő Egyesület

  Immunerősítésre vettük! Reméljük jó lesz!

 19. Jurák

  Belsőleg, 10 éves bernipásztor kutyánk sokkal energikusabb, érdeklődőbb. Serbére külsőleg viszketés csillapításra nagyon jó volt.

 20. Tüske Zsófia

  Az ivóvízben most minden cica kapja

 21. Anonim

  15 éves keverékkutyusnak vettük más termékekkel együtt. Kétszer műtötték már jóindulatú emlődaganattal. Olyan mintha visszafiatalodott volna. Nagyon jó hatással vannak rá ezek az étrendkiegészítők . Ismét van étvágya, mozgékony, játékos.

 22. Tóth Zsuzsanna

  Tévesen rendeltem meg , de adom ,ha már van ilyenünk is

 23. Brecska A.

  Nekünk sajnos nem használt, elpusztult a cicàm.

 24. Borbély S.

  Szerencsére a kutya és a cicák sem érzik a vizükben. Ízlik nekik,jó az egészségük.

 25. Czobor-Szakály Katalin

  A Fytovet és a mellette ajánlott termékek jó kondiban tartják a cicáimat.

 26. Beatrix Telekiné Gados

  Egyik legjobb termék.Öreg kutyusunk állapota nagyon sokat javult miután elkezdtük neki adni a szert.Mi az öregkori problémákra használjuk és bevált.

 27. Mercédesz Póczos

  Aaaa

 28. Beatrix Telekiné Gados

  Mi legfőképp az öregedés miatt vettük Bobónak 14 és fél éves..1 hét után észrevettünk javulást a hallásán..durván 2 hete adjuk neki és elkezdett a jobb fülére is fülelni..előtte csak a bal fülét hegyezte és a jobb fülét lógatta
  De most már mind a két fülével fülel..úgyhogy biztos hogy használ neki..
  Szuperek ezek a termékek..tiszta szívből ajánlom mindenkinek..nem fognak csalódni

 29. Anonim

  kicsit kesernyés az ize igy nagyon el kell rejteni finom falatban hogy megegye a kutyus

 30. Szatmári

  Ajándékba vettem a készítményt a barátom csivavájának akinek mindig leeset a cukor szintje és nagy fokú fáradtság, gyengeség jellemezte. Sikeres gyógyulást hozott a Fytovet fogyasztása mert a kutyus állapota javult is szinten lehet tartani a cukor szintjét. Energikus és élénk lett.

 31. Rácz Piroska

  Super

 32. Beáta

  Ivaros kan kutyusunk herezacskóján sebek alakultak ki, amit fertőtlenítettünk, kentünk, eltűnt, majd kis idő múlva újra előjött. Már az első napon látszott, hogy nyugszik a seb, nem nyalogatta. Az első hét végére teljesen meggyógyult. 3 hétig szedtük a hasmenés, hányás csomagot, fytovet-tel kiegészítve. Azóta 1 hét telt el és minden rendben:) Elég válogatós volt, a kúra óta mindent megeszik egyszerűen fal, az sem érdekelte, hogy a kapszulák ott virítanak a tápjában. Már használtunk más terméket is a Doktor Úr ajánlására az is, és a mostani termék is csodát művelt. Nagyon köszönjük!

 33. Anonim

  A múltkor rendelt skelevet a harmadik termék, amit szed a lassan 11 éves spicc-pincsi keverék kutyusunk.

 34. Anonim

  Szuper

 35. Anonim

  Kitünö

 36. Deák A.

  9 éves cicának viszketésre használjuk. Egy hét után csökkent a nyaki rész viszketésre. Napi egyszer, de dupla adagot kapott, mint az ajánlás. Ha sikerült akkor, akkor közvetlenül a bundára is kapott, ahol viszketett neki.

  #1 kép innen:Deák A.
 37. Füzikné Kovács Mónika

  Nagyon jó. Hamar észrevehető javulás. Könnyen adagolható.

 38. Anonim

  Idős Golden Retriever vitalitásának növelésében sokat segít!

 39. BAKONYI

  Szuper termék vesebeteg Mazsi cicának rendeltem betegségéből adódóan kiegészítő termékként kezelése mellé.Kettő cica van rengeteg energiával tölti fel mindkettőt , szép a szőrük , játékosak és Fácia cica szemének könnyezése is szinte elmúlott mióta ezt a terméket kapják ! Könnyen adagolható ételbe , ívóvízükbe !

  #1 kép innen:BAKONYI
  #2 kép innen:BAKONYI
 40. Anonim

  Szuper termék, könnyen adagolható.

 41. Anonim

  Ajánlásra vásároltam, most kezdtem el használni, így hatását még most fogom majd megtudni.

 42. Anonim

  .

 43. Csécsiné Kobialka Małgorzata

  Együtt szedünk más Energyvet termékeivel daganat ellen és isteni az eredmény köszönöm

 44. Hermann

  Kivalo

 45. Magyar H.

  Mivel íztelen ezért könnyebb beadni

 46. Anonim

  Hasznos.

 47. Anonim

  Nagyon szeretem.

 48. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

 49. Enikő

  Két cicámnak és kutyusunknak is adom, máj-veseproblémára több készítménnyel együtt, mint a Multivit Mega C, Digestive Enzymes, Liver Detox, Respiratory Balance, Renal Support, Chitosane, Stomach Bowel, Krill olaj. A hatásuk az étrend átállítással a hagyományos konzervről a Doktor Úr által javasolt nyers hús, párolt zöldségek kacsazsírral menüvel együtt, csodálatos pozitív változásokat hozott. Cicáim étvágya kitűnő, gyarapodtak súlyban, erősödtek, székletük normalizálódott, kutyusunk szőre csodálatosan fényessé vált, megszűnt a korpásodása és szemmel láthatóan mozgékonyabb, élénkebb, aktívabb. Szinte hihetetlen látni, hogy mennyire örülnek a megújult menüjüknek :-). Doktor Úr tanácsai életmentőek, hálás köszönetünk értük!

 50. Márton M.

  3 terméket együtt használjuk. A kutyáknál hozza az elvárt eredményt

 51. Nagy É.

  Köszönöm szépen.

 52. Erika Fodor

  Már többször használtuk,bevált.

 53. Mohamed Leila

  Jónak tűnik de még nem telt el sok idő mióta használjuk a készítményt.

 54. Becseiné Palotás Zsuzsanna

  Még csak két napja használjuk, még nem tudom a hatását, de remélem, hogy beválik.

 55. Póczos Mercédesz

  Köszönjük

 56. Ábrahám I.

  Még csak pár napja kapja a cseppet,de bízom benne hogy használni fog.

 57. Sz. Alexandra

  Kedves Energyvet,

  Szeretném megírni a tapasztalatunkat. Az interneten kutakodva találtam rá a termékükre, miután egyik cicánk széklete többszöri alkalommal is folyós volt, valami probiotikumot szerettem volna neki vásárolni. Az oldalukon meg is találtam a probiotiukomot, és tovább nézelődtem, majd megrendeltem mellé a Fytovet terméket valamint a C vitamint is. A probiotikumtól és a C vitamintól nem volt semmi bajuk, bár a C vitamint kajába keverve sem nagyon ették meg. A probiotikumért viszont a jó húsban lévő macska megveszett. Majd délután gondoltam kipróbáljuk a Fytovet terméket is. Mivel a használati utasítás azt írta, lehet közvetlenül szájba is cseppenteni, ezért ezt tettem, egy cseppet belecseppentettem a cica szájába, és egyből heves reakciót váltott ki. El akart menekülni az ölemből, elengedtem, és elkezdett eszeveszetten rohangálni a lakásban, és habzott a nyála…mondanom sem kell, nagyon megijedtem, és hívtam az állatorvost. Ő azt mondta, hogy valószínűleg valami összetevőre allergiás. A cicából utána kijött egy jó laza széklet formájában ami benne volt, és gondolom ami irritálta a gyomrát is. Mostanra megnyugodott, kicsit én is. Holnap megnézi az állatorvos. Vajon milyen összetevő lehet benne, amire allergiás? Volt vajon más cicának is ilyen reakciója erre a termékre?

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Alexandra! A Fytovet keserű és savanykás ízű egyben. A cicák a keserű íztől eredendően undorodnak. Ha a cicájának megpróbál egy csepp bármilyen keserű anyagot adni valószínűleg attól is rettenetesen habzani fog a szája és elmenekül. Az allergiás reakció az nem így nyilvánul meg. A cicák jelentős része a közvetlen szájba csepegtetésre így reagálna, ezt jelezni is fogom a többi cica gazdinak a készítmény leírásában. Üdv dr. molnar

 58. Varga Beatrix

  Az etovet és fitovet terméket együtt használom. Kutyám nagyon kiegyensúlyozott lett tőle. Ő egy elég hiperaktív állat. Sokat segített nekünk!

 59. Attila P.

  Alergiára, bőr probléma a legjobb

  #1 kép innen:Attila P.
 60. Póczos Mercédesz

  Remek

 61. Hegyesi Erzsébet

  Önmagára veszélyes macskám – teljesen leépült immunrendszerrel – ismét elfogadja az ételt és élénkebb lett. Köszönöm.

 62. Szemenyei Szilvia

  Ezek a termékek a legjobbak!

  Köszönöm !

 63. Sándor Anita

  Ízületi, gerinc és izom problémákra adjuk 9 éves amerikai bulldog kutyusunknak Skelevettel és Kingvettel kiegészítve . Már néhány nap után sokkal jobban érezte magát , megerősödtek az izmai és és az ízületei is a kúra alatt ! Nagyon örülök hogy léteznek ezek a nagyon hatásos készítmények ! Köszönjük !

 64. Szilvi

  Idős, mentett golden kutyusunknak adjuk a szert Skelevettel együtt. Láthatóan jól érzi magát tőle, élénk, mozgékony, lábfájása enyhült. Csak ajánlani tudom!

 65. Bné Zsuzsa

  Két másil gyógytermékkel együtt adom. Nagyon hatásos. Jobb az étvágya,jobb a kedve a 12 éves golden keverék kutyusomnak!

 66. Buzdogány László

  Tisztelt Doktor Úr !
  6 éves tacskónkon egyik napról a másikra hátsó lábainak részleges bénulása történt, szinte azonnal orvoshoz vittük, sajnos első alkalommal infúziót nem sikerült adni, mert a kutya hiperaktív és ideges volt, így a tablettás gyógyszer maradt csak. Onsior tablettát kapott, ami szinte azonnal hatott, de a hatás elmúltával újra alig mozgott a kutya. Fájdalmai voltak, erre gordius gyógyszert kapott, de nem sok sikerrel. Újra elvittük orvoshoz, ahol végül is sikerült a kanült behelyezni, így 2 napig szteroid infúziót kapott. Ez után szteroid tabletta, fokozatosan csökkenő dózisban. Ekkorra kaptuk meg az Önöktől rendelt termékeket, Skelevet, és Fytovet, amiket azonnal elkezdtünk alkalmazni.
  Bő másfél hét után rendkívül gyors eredményről számolhatok be, mintha semmi se történt volna, a kutya nagyon is eleven, szinte vissza kell fogni.
  Nagyon elégedettek vagyunk a termékükkel, nagyon jó hatása van.

 67. Asztalos Krisztina

  A tacskónk, Csoki 8 éves (kb. 8-10 kg), április végén kezdett időnként sírni, megmerevedve állni, adtunk neki néha negyed diclacot, meg Biogenic pet Vitality 1 hónapig, most Mobilitit vettünk neki. Sírni már nem sír, azaz nagy fájdalmai nem voltak, a közérzete sem volt rossz, csak néha.
  Majd 2018. június elején elkezdte húzni a bal lábát főkén, már a hasát, a fülét alig tudta vakarni, de még lábra tudott állni, csak menés közben húzta a lábfejét, meg gyakran leült, bizonytalanul járt a hátsó lábaival, körmei teljesen lekoptak, úgy hogy már vérzett is.

  Weboldalukról a következőket rendeltük a történetek alapján:
  SKELEVET
  KINGVET
  FYTOVET
  RENOVET

  1 hónap után már csak néha néha húzta a lábát, megindult a gyógyulás felé, fájdalmai teljesen elmúltak és egyre vidámabb lett.
  2,5 hónap múlva pedig, mintha kicserélték volna, mindig vidám, szaladgál, játszik, már két egeret is fogott, melyet büszkén mutatott nekünk. Szőre nagyon szép, csillogó, a körmei teljesen visszanőttek, s már kilómétereket tud sétálni, közben futni, anélkül, hogy elfáradna.

 68. Andrea Boronyák

  Yorkie kutyusnak 5hónapos nagyon vakarózott oldalt foltban már nem volt szőre. Hypoallergén a tápra váltottunk olvastunk a Fytovet termékről és rendeltünk Epivet sampont is. Már 1hónapja használjuk de a viszketés nem csökkent. Pedig bíztam benne hogy segít az ára is borsos. Nekünk nem vált be.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Andrea! Sajnos a Fytovet és az Epivet sampon, fontos, de kiegészítő termék önmagában nem elégséges az allergiás jellegű vakaródzásos tünetek kezelésére. Kérem módosítsa a kezelést a Bőr gyulladások kezelésére való csomagunk szereire, hogy megfelelő segítséget kapjon a kutyusa. Üdvözlettel: dr. Molnár

 69. Hlavács Józsefné

  A Fytovet és Skelevet termékkel újra jár a lebénult 8 éves kutyusom. Hálásan köszönöm!

 70. Zsibrita János

  Ivartalanított kandúr cicám krónikus vesebetegségére vásároltam, a labor eredményei olyan mértékben javultak, hogy az állatorvosa is meglepődött rajta. REGAVET mellé kapja kiegészítésként.
  Mivel más kezelést nem kapott, így szinte biztos lehetek benne, hogy a készítmény nagyban elősegítette a javulást.

 71. Fodor Zoltán

  Térdszalag szakadás miatti műtét után, a varratszedést követően kezdtük el használni a skelvet, kingvet, fytovet termékeket. Két hét után, a napi tornáztatás, mozgatás során érezhető, és észrevehető volt, hogy megerősödtek a kutya lábában a térdszalagok. Ajánlom másoknak is.

 72. Kasza Katalin

  Meg vagyok elégedve a termékkel.
  Három hete kapják másik Energyvet termékkel együtt.

 73. Krisztina

  Folyamatosan kapják a kutyák más Energyvet termékekkel együtt.

 74. gaál edina

  Már másodszor rendeltük meg ezt a terméket, nagyon elégedettek vagyunk vele. Kiskutyánk már egyáltalán nem vakarja magát véresre, nyugodtan tud pihenni. A cseppek nagyon hatékonyak és sokáig elég.

 75. Horváth terézia

  Elégedett vagyok vele

 76. Orosz Tímea

  Két hete használjuk Korovet és Omegavet cseppekkel, több problémára. Legfőképpen köhögés, szívproblémák, szőr növekedési problémák. A köhögése csillapodott, a szőr problémák javulására még várni kell, de az eddigi tapasztalatok alapján nagyon meg vagyunk velük elégedve.

 77. Szemenyei Szilvia

  Elégedett vagyok a Fitovet Kingvet Skelevet
  Nagyon elégedett vagyok mindegyikkel Köszönöm

 78. Benkő Éva

  Együtt vásároltam a Fytovet Omegavet és a Gynevet termékeket, mert a kutyám nál pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg ami komoly szőrhullással járt. Dr Molnár ezt a 3 terméket javasolta együttes használatra.
  3 hete kapja a cseppeket, de sajnos eddig semmilyen javulást nem tapasztaltam a szőre nem kezd nőni. A hátán csupasz foltok vannak változatlanul

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Éva! A javasolt szerek ivartalanítás után kialakult szőrhullás gyógyítására közel 100%-os hatást fejtenek ki. A pajzsmirigy elégtelenséget nem fogják önmagukban meggyógyítani, de sokat segítenek rajta. Továbbá a pajzsmirigy elégtelenség nem gyógyul meg 3 hét alatt, még akkor sem ha a legjobb gyógyító szereket sikerült javasolni akkor sem. Vigye el specialistához a kutyát és kérje ki az ő véleményét is. Általában a pajzsmirigy elégtelen működése mögött autoimmun megbetegedés áll fenn ami esetén a teljes életmód és táplálkozás váltásra van szükség. De ezt nem pár mondatos kérdésben lehet megkonzultálni. Ehhez teljes kivizsgálásra és átfogó konzultációra van szükség. Ezt tudja tőlem is kérni, de személyes konzultáció keretében, de a segítséghez minden részletet meg kell ismerjek. De ezt nem itt a rövid válaszokat lehetővé tévő állatorvos válaszol rovatban. üdvözlettel: dr. molnár

 79. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok.

 80. Horváth terézia

  Egyben értékelem askelevet, kingvet, renovet,fytovet, probiovet, készítményeket. 13 -éves mopsz kapja, gerinc problémája,va , nem tudja a székletét megtartani, és a séta is nehezen ment. Elég volt neki negyed óra és megállt , .Ma három negyed órát sétáltunk.Még nincs két hete hogy kapja a szereket,nagyon örültem neki! A nyolc éves mopsznak légúti gyuladása volt.Az antibiotikumokat kihányta.és fura ,hörgő hangokat adott.Már egy hét után elmúlt neki.Ő ezeket kapja: kingvet, probiovet, virovet.Nagyon meg vagyok elégedve.

 81. Horváth Terézia

  Egyben szeretném ,értékelni ,a termékeket.Még nincs két hete hogy használjuk . A 13-éves mopsznak gerinc,ideg károsodása van, nem tudja visszatartani a székletét. Ez még megvan,a mozgását is korlátozta.Nagy örömmel ma három negyed órás sétát tettünk. Ezelőtt 15 perc után megállt és vinnem kellett. Ő ezeket kapja :skelevet , kingvet, renovet, fitomineral,probiovet. A 8-éves mopsz ,kap kingvet, probiovet, virovet,kombinációját.Ő neki a légzéssel volt probléma, fura hangokat adott mintha krákogna. gyulladás miatt. Egy hét után megszüntek, de még kapja.Ennyi idő után ez nagy eredmény..

 82. Minarcsik Timea

  Évek ota alkalmazzuk ezt a termeket. Idosodo cukorbeteg kutyank nagyon jol reagal ra.

 83. Schafranek- Lugosi Judit

  Gerincbeteg tacskónknak kezdtem adni más Energyvetes termékkel együtt, műtét előtti állapotban volt, egy szteroid kúra után(Medrol), ami addig volt hatásos, amíg szedte, utána visszaesett. Ekkor kezdtem adni neki ezeket a csodálatos szereket. A 2. napon már láttuk rajta a javulást. Jobb kedvű lett, fájdalmai szemlátomást csökkentek. A 6. napon már szaladt pár métert. Ma van a 12. napja, hogy szedi, újra szaladgál, újra nagyon rosszcsont, ugat, intézkedik, fontoskodik, játszik, púposkodik a nagykutyákkal, amolyan tacskó módra. Köszönjük!

 84. Magócsi Márta

  Az én kutyámnak keresztszalag szakadása van.Kb 3-3,5 hete szedi a terméket,már nem sántít annyira és könnyebben indul el.Szuper termék.

 85. Gaál Edina

  Lassan 3 hete adjuk kiskutyánknak ezt a terméket, már kezd látszani a hatása. Lényegesen kevesebbet vakaródzik. Most már hosszabb ideig tud pihenni. Előtt megállás nélkül vakarta magát, nagyon sajnáltuk. Sok terméket kipróbáltunk előtte, de ez az egyetlen, ami meghozta a változást! Ez után mindig ezt fogjuk alkalmazni az előírásoknak megfelelően!

 86. Molnár Andrea

  Tacskó kutyámnak(Tádé) porckorong sérve van. 10 napja használjuk a fytovetet skelevettel és kingvettel együtt. Szemmel láthatóan javult az állapota, fájdalma csökkent, a mozgása is egyre stabilabb. Remélem a 3 hetes kúra végén újra a régi pajkos kiskutya lesz. Köszönöm ENERGY-VET!

 87. Pásztorné Kucsera Ibolya

  Szerintem nagyon jó termék,bár még holnap lesz 2 hete,hogy használjuk.

 88. Szemenyei Szilvia

  Nagyon meg vagyok elégedve !
  Tiszta szívvel ajánlom minden gazdinak !

 89. Z.Adrienn

  Csodálatos termék! Annie egy máltai selyemkutyus, aki nagyon savasodott és emiatt havonta egyszer vagy akár többször is sárga habosat hányt. Mióta a Fytovetet használjuk (kb. 6-7 hó), azóta ez csökkent 2-3 hónapra. Valamint, amit észrevettem, hogy a szeme körül a barnás elszíneződés eltűnt. Az immunrendszere pedig az állatorvos szerint szép erős.

Mondd el a véleményed