Akció!

FYTOVET

7200 Ft 6900 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: FYTOVET

Leírás

FYTOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatásssal, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Biológiailag rendkívül jól hasznosuló kolloid oldat, mely több mint 64 makro-mikro- és nyomelemet tartalmaz természetes formában. A biológiai hasznosulása több mint 98% (ionos formák esetén 2-6%; kelátos kötésű elemek esetében max.60% a hasznosulás foka). Aktiválja az enzimeket a szervezetben.

Alkalmazás:

 • Nyomelempótlásra
 • Immunrendszer erősítésére, roborálásra
 • Allergiák kiegészítő kezelésére
 • Egészséges bőr és szőrzet kialakulásának támogatására
 • A vedlés időszakában
 • Mérgezések esetében
 • Gyógyszeres kezelések mellékhatásainak csökkentésére
 • Cukorbetegség, pajzsmirigy és egyéb endokrin mirigyek betegségeinek kiegészítő kezelésére
 • Felületi sebek (beleértve az égési sérüléseket is) kezelésére
 • Kölykök egészséges fejlődésének támogatására
 • Idős, legyengült állatok vitalitásának növelésére

Összetevők:

100% ásványvíz (kolloid oldat). Ásványi anyagok és nyomelemek (mennyiségük szerint csökkenő sorrendben)
Magnézium Mg, alumínium Al, kálium K, kalcium Ca, vas Fe, kén S, nátrium Na, szilícium Si, klór Cl, foszfor P, mangán Mn, lítium Li, prazeodímium Pr, neodímium Nd, cink Zn, tellúr Te, wolfram W, tórium Th, cérium Ce, stroncium Sr, réz Cu, rubidium Rb, nikkel Ni, gallium Ga, molibdén Mo, hafnium Hf, európium Eu, terbium Tb, kobalt Co, nióbium Nb, irídium Ir, diszprózium Dy, szkandium Sc, cirkónium Zr, szamárium Sm, erbium Er, króm Cr, bór B, bizmut Bi, palládium Pl, ródium Rh, lantán La, germánium Ge, vanádium V, cézium Cs, platina Pt, ruténium Ru, gadolínium Gd, tallium Tl, indium In, bárium Ba, ozmium Os, rénium Re, holmium Ho, itterbium Yb, antimon Sb, arany Au, szelén Se, ittrium Y, ezüst Ag, lutécium Lu, berillium Be, titán Ti.

Ajánlott adagolás:

Adjuk három hetes ciklusokban a következők szerint: valamennyi állatfajnak – tömegére való tekintet nélkül 5-20 csepp oldatot cseppentsünk 1 liter ivóvízbe. Vagy közvetlen szájba vagy ételbe is csepegtethetjük 3×3 csepp/ 10 testtömeg kg/nap dózisban. Halak, kétéltűek és hüllők vízét az alábbi módon készítsük: Keverjünk össze 5 cseppet 1 liter tároló vízébe 1-2 óra időszakra. A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Használat előtt felrázandó! Javasoljuk, hogy használja föl a terméket a felnyitástól számított 3 hónap alatt.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
100ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 516/1/2013 NÉBIH ÁTI

A Fytovet minden más korábban alkalmazott nyomelem készítménynél hatékonyabbnak bizonyult, allergiák, cukorbetegség, roborálás, idegrendszeri zavarok eseteiben. Ezt egyedülálló összetétele és remek felszívódása miatt érem el vele. Bélrendszeri kórképeknél, rendellenes étvágynál és felépülés segítésére gyors hatást biztosít.

Dr. Bartakovics Katalin
állatorvos
Budapest

Adagolási útmutató

Értékelések

 1. Avatar

  Márton M.

  3 terméket együtt használjuk. A kutyáknál hozza az elvárt eredményt

 2. Avatar

  Nagy É.

  Köszönöm szépen.

 3. Avatar

  Erika Fodor

  Már többször használtuk,bevált.

 4. Avatar

  Mohamed Leila

  Jónak tűnik de még nem telt el sok idő mióta használjuk a készítményt.

 5. Avatar

  Becseiné Palotás Zsuzsanna

  Még csak két napja használjuk, még nem tudom a hatását, de remélem, hogy beválik.

 6. Avatar

  Póczos Mercédesz

  Köszönjük

 7. Avatar

  Ábrahám I.

  Még csak pár napja kapja a cseppet,de bízom benne hogy használni fog.

 8. Avatar

  Sz. Alexandra

  Kedves Energyvet,

  Szeretném megírni a tapasztalatunkat. Az interneten kutakodva találtam rá a termékükre, miután egyik cicánk széklete többszöri alkalommal is folyós volt, valami probiotikumot szerettem volna neki vásárolni. Az oldalukon meg is találtam a probiotiukomot, és tovább nézelődtem, majd megrendeltem mellé a Fytovet terméket valamint a C vitamint is. A probiotikumtól és a C vitamintól nem volt semmi bajuk, bár a C vitamint kajába keverve sem nagyon ették meg. A probiotikumért viszont a jó húsban lévő macska megveszett. Majd délután gondoltam kipróbáljuk a Fytovet terméket is. Mivel a használati utasítás azt írta, lehet közvetlenül szájba is cseppenteni, ezért ezt tettem, egy cseppet belecseppentettem a cica szájába, és egyből heves reakciót váltott ki. El akart menekülni az ölemből, elengedtem, és elkezdett eszeveszetten rohangálni a lakásban, és habzott a nyála…mondanom sem kell, nagyon megijedtem, és hívtam az állatorvost. Ő azt mondta, hogy valószínűleg valami összetevőre allergiás. A cicából utána kijött egy jó laza széklet formájában ami benne volt, és gondolom ami irritálta a gyomrát is. Mostanra megnyugodott, kicsit én is. Holnap megnézi az állatorvos. Vajon milyen összetevő lehet benne, amire allergiás? Volt vajon más cicának is ilyen reakciója erre a termékre?

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Alexandra! A Fytovet keserű és savanykás ízű egyben. A cicák a keserű íztől eredendően undorodnak. Ha a cicájának megpróbál egy csepp bármilyen keserű anyagot adni valószínűleg attól is rettenetesen habzani fog a szája és elmenekül. Az allergiás reakció az nem így nyilvánul meg. A cicák jelentős része a közvetlen szájba csepegtetésre így reagálna, ezt jelezni is fogom a többi cica gazdinak a készítmény leírásában. Üdv dr. molnar

 9. Avatar

  Varga Beatrix

  Az etovet és fitovet terméket együtt használom. Kutyám nagyon kiegyensúlyozott lett tőle. Ő egy elég hiperaktív állat. Sokat segített nekünk!

 10. Avatar

  Attila P.

  Alergiára, bőr probléma a legjobb

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Attila P.
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés