FYTOVET

8900 Ft

(89 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: FYTOVET Vissza a termékekhez

Leírás

FYTOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Biológiailag rendkívül jól hasznosuló kolloid oldat, mely több mint 64 makro-mikro- és nyomelemet tartalmaz természetes formában. A biológiai hasznosulása több mint 98% (ionos formák esetén 2-6%; kelátos kötésű elemek esetében max.60% a hasznosulás foka). Aktiválja az enzimeket a szervezetben.

Alkalmazás:

 • Nyomelem pótlásra
 • Immunrendszer erősítésére, roborálásra
 • Allergiák kiegészítő kezelésére
 • Egészséges bőr és szőrzet kialakulásának támogatására
 • A vedlés időszakában
 • Mérgezések esetében
 • Gyógyszeres kezelések mellékhatásainak csökkentésére
 • Cukorbetegség, pajzsmirigy és egyéb endokrin mirigyek betegségeinek kiegészítő kezelésére
 • Felületi sebek (beleértve az égési sérüléseket is) kezelésére
 • Kölykök egészséges fejlődésének támogatására
 • Idős, legyengült állatok vitalitásának növelésére

Összetevők:

100% ásványvíz (kolloid oldat). Ásványi anyagok és nyomelemek (mennyiségük szerint csökkenő sorrendben)
Magnézium Mg, alumínium Al, kálium K, kalcium Ca, vas Fe, kén S, nátrium Na, szilícium Si, klór Cl, foszfor P, mangán Mn, lítium Li, prazeodímium Pr, neodímium Nd, cink Zn, tellúr Te, wolfram W, tórium Th, cérium Ce, stroncium Sr, réz Cu, rubidium Rb, nikkel Ni, gallium Ga, molibdén Mo, hafnium Hf, európium Eu, terbium Tb, kobalt Co, nióbium Nb, irídium Ir, diszprózium Dy, szkandium Sc, cirkónium Zr, szamárium Sm, erbium Er, króm Cr, bór B, bizmut Bi, palládium Pl, ródium Rh, lantán La, germánium Ge, vanádium V, cézium Cs, platina Pt, ruténium Ru, gadolínium Gd, tallium Tl, indium In, bárium Ba, ozmium Os, rénium Re, holmium Ho, itterbium Yb, antimon Sb, arany Au, szelén Se, ittrium Y, ezüst Ag, lutécium Lu, berillium Be, titán Ti.

Ajánlott adagolás:

Adjuk három hetes ciklusokban a következők szerint: valamennyi állatfajnak – tömegére való tekintet nélkül 5-20 csepp oldatot cseppentsünk 1 liter ivóvízbe. Vagy közvetlen szájba vagy ételbe is csepegtethetjük 3×3 csepp/ 10 testtömeg kg/nap dózisban. Halak, kétéltűek és hüllők vízét az alábbi módon készítsük: Keverjünk össze 5 cseppet 1 liter tároló vízébe 1-2 óra időszakra. A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Használat előtt felrázandó! Javasoljuk, hogy használja föl a terméket a felnyitástól számított 3 hónap alatt.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!
Mellékhatások és kölcsönhatások: Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
100ml

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 516/1/2013 NÉBIH ÁTI

A Fytovet minden más korábban alkalmazott nyomelem készítménynél hatékonyabbnak bizonyult, allergiák, cukorbetegség, roborálás, idegrendszeri zavarok eseteiben. Ezt egyedülálló összetétele és remek felszívódása miatt érem el vele. Bélrendszeri kórképeknél, rendellenes étvágynál és felépülés segítésére gyors hatást biztosít.

Dr. Bartakovics Katalin
állatorvos
Budapest

Adagolási útmutató

FYTOVET termékről 89 értékelés

 1. Czobor-Szakály Katalin

  A legösszetettebb, természetes ásványianyag forrás.

 2. Zsuzsanna

  még nincs tapasztalatom, csak most kezdtem adni

 3. János

  👍

 4. Jakab I.

  Nagyon elégedett vagyok a termékkel.

 5. Ruháné Álland Mária

  A terméket másodjára vásárolom. A 8 éves macskám sajnos elveszítette a farkát. Majd két évig sok mindent kipróbálva próbáltunk rájönni hogy mi okozhatja a folymatos viszketését.Kezelte állatorvos és én rüh, különféle parazita majd ételallergia stb ellen. Később megvásároltam ezt és az Etovet terméket. A cicám azóta nem vakarózik olyan intezitással, mint előtte. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozotabb. Valószínűleg többször vevős lesz. Köszönettel: a nyugisabb cica gazdija

 6. Névtelen

  A termék próbája még folyamatban így nem tudom még értékelni.

 7. Horváth Zsuzsanna

  Porckorong sérv utáni hátsó lábak bénulás után alkalmaztam a termékeket. A szteroidos gyógyszerek beadását már két hete abbahagytuk. Kiskutyánk tud menni, sőt szaladni is, látszólag nincsenek fájdalmai sem.

 8. Halász Andrea

  elégedett vagyok a termékekkel!

 9. Nagy L.

  Szeretjük

 10. Névtelen

  Szuper

 11. Szőcs Éva

  Nagyon örömmel használom, ősszel és télen főként, hogy felkészüljünk az időjárás változás okozta lehetséges problémákra.

 12. dr. Gabai J.

  Bevette.

 13. Takács Ferencné

  A viszketés elmult, a kikapart sebek begyogyulnak.

 14. Fodor Erika

  Hasznos,többször vásároltam már.

 15. Pajor Zsuzsanna

  Szuper termék

 16. Szatmáry K.

  A cicámnak rendeltem allergia ellen. Tiszta seb volt a bőre, de gyógyszert nem akartam venni neki, így megrendeltem a Fytovetet gondoltam nincs veszteni való, a cica 1 hete kapja a készítményt, de màr jóval kevesebbet vakarja a bőrét és a sebei is kezdenek elmúlni és jobban , többet eszik mint előtte. Nem bàntam meg a megrendelést, sőt ajánlom mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd a cicàjàval.

  #1 kép innen:Szatmáry K.
 17. Anonim

  Mindig elégedett vagyok

 18. Kondorosi Állatvédő Egyesület

  Immunerősítésre vettük! Reméljük jó lesz!

 19. Jurák

  Belsőleg, 10 éves bernipásztor kutyánk sokkal energikusabb, érdeklődőbb. Serbére külsőleg viszketés csillapításra nagyon jó volt.

 20. Tüske Zsófia

  Az ivóvízben most minden cica kapja

 21. Anonim

  15 éves keverékkutyusnak vettük más termékekkel együtt. Kétszer műtötték már jóindulatú emlődaganattal. Olyan mintha visszafiatalodott volna. Nagyon jó hatással vannak rá ezek az étrendkiegészítők . Ismét van étvágya, mozgékony, játékos.

 22. Tóth Zsuzsanna

  Tévesen rendeltem meg , de adom ,ha már van ilyenünk is

 23. Brecska A.

  Nekünk sajnos nem használt, elpusztult a cicàm.

 24. Borbély S.

  Szerencsére a kutya és a cicák sem érzik a vizükben. Ízlik nekik,jó az egészségük.

 25. Czobor-Szakály Katalin

  A Fytovet és a mellette ajánlott termékek jó kondiban tartják a cicáimat.

 26. Beatrix Telekiné Gados

  Egyik legjobb termék.Öreg kutyusunk állapota nagyon sokat javult miután elkezdtük neki adni a szert.Mi az öregkori problémákra használjuk és bevált.

 27. Mercédesz Póczos

  Aaaa

 28. Beatrix Telekiné Gados

  Mi legfőképp az öregedés miatt vettük Bobónak 14 és fél éves..1 hét után észrevettünk javulást a hallásán..durván 2 hete adjuk neki és elkezdett a jobb fülére is fülelni..előtte csak a bal fülét hegyezte és a jobb fülét lógatta
  De most már mind a két fülével fülel..úgyhogy biztos hogy használ neki..
  Szuperek ezek a termékek..tiszta szívből ajánlom mindenkinek..nem fognak csalódni

 29. Anonim

  kicsit kesernyés az ize igy nagyon el kell rejteni finom falatban hogy megegye a kutyus

 30. Szatmári

  Ajándékba vettem a készítményt a barátom csivavájának akinek mindig leeset a cukor szintje és nagy fokú fáradtság, gyengeség jellemezte. Sikeres gyógyulást hozott a Fytovet fogyasztása mert a kutyus állapota javult is szinten lehet tartani a cukor szintjét. Energikus és élénk lett.

 31. Rácz Piroska

  Super

 32. Beáta

  Ivaros kan kutyusunk herezacskóján sebek alakultak ki, amit fertőtlenítettünk, kentünk, eltűnt, majd kis idő múlva újra előjött. Már az első napon látszott, hogy nyugszik a seb, nem nyalogatta. Az első hét végére teljesen meggyógyult. 3 hétig szedtük a hasmenés, hányás csomagot, fytovet-tel kiegészítve. Azóta 1 hét telt el és minden rendben:) Elég válogatós volt, a kúra óta mindent megeszik egyszerűen fal, az sem érdekelte, hogy a kapszulák ott virítanak a tápjában. Már használtunk más terméket is a Doktor Úr ajánlására az is, és a mostani termék is csodát művelt. Nagyon köszönjük!

 33. Anonim

  A múltkor rendelt skelevet a harmadik termék, amit szed a lassan 11 éves spicc-pincsi keverék kutyusunk.

 34. Anonim

  Szuper

 35. Anonim

  Kitünö

 36. Deák A.

  9 éves cicának viszketésre használjuk. Egy hét után csökkent a nyaki rész viszketésre. Napi egyszer, de dupla adagot kapott, mint az ajánlás. Ha sikerült akkor, akkor közvetlenül a bundára is kapott, ahol viszketett neki.

  #1 kép innen:Deák A.
 37. Füzikné Kovács Mónika

  Nagyon jó. Hamar észrevehető javulás. Könnyen adagolható.

 38. Anonim

  Idős Golden Retriever vitalitásának növelésében sokat segít!

 39. BAKONYI

  Szuper termék vesebeteg Mazsi cicának rendeltem betegségéből adódóan kiegészítő termékként kezelése mellé.Kettő cica van rengeteg energiával tölti fel mindkettőt , szép a szőrük , játékosak és Fácia cica szemének könnyezése is szinte elmúlott mióta ezt a terméket kapják ! Könnyen adagolható ételbe , ívóvízükbe !

  #1 kép innen:BAKONYI
  #2 kép innen:BAKONYI
Mondd el a véleményed