GYNEVET

6900 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: GYNEVET

Leírás

GYNEVET

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

Természetes növényi koncentrátum mely jótékonyan befolyásolja a pajzsmirigy és hormonrendszer működését.

Aktiválja a zsír anyagcserét, így fogyókúrák kiegészítő kezelésére alkalmazható.

Támogatja a hasnyálmirigy, lép, gyomor működését.

Alkalmazás:

 • A vizeletcsepegés tüneteinek megelőzésére ivartalanított nőstényeknél
 • Hormonális egyensúlyhiány kiegészítő kezelésére
 • Állvemhesség kiegészítő kezelésére
 • Cukorbetegség megelőzésére és kiegészítő kezelésére
 • A bőr és a szőrzet regenerálására
 • A túlsúly csökkentésére a bőr alatti zsírszövet és a vízvisszatartás csökkentése révén
 • Külső és belső élősködők elleni immunitás erősítésére

Összetevők:

növényi kivonat 82,6% (Fehér akác Robinia pseudoacacia, Libapimpó Potentilla anserina, Orvosi kocsord Imperatoria ostruthium, Gólyaorrfű Geranium robertianum, Kecskeruta Galega officinalis, Kömény Foeniculum vulgare, Tejoltó galaj Galium verum, Hólyagmoszat Fucus vesiculosus, Igazi édesgyökér Glycyrrhiza glabra, Körömvirág Calendula officinalis, Lóhere Trifolium pratense, Fehér árvacsalán Lamium album, Közönséges palástfű Alchemilla vulgaris), szorbit, mikrokristályos cellulóz,xantán (sűrítők), víz, grapefruit kivonat, kálium-szorbát (tartósítószer), esszenciális olajok keveréke 0,3%.

Javasolt adagolás:

Adjuk maximum három héten át a következők szerint:
Kis állatok 10 ttkg-ig, 1-2 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe naponta 2-3 alkalommal.
10 és 100ttkg: 1-2 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 2-3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételben.
100ttkg felett: 5 csepp (0,3 ml) minden megkezdett 100 ttkg súlyra, 2-3 alkalommal, naponta.
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Fokozott figyelemmel adjuk gyomorfekély, idegszövet-, hasnyálmirigy- lép gyulladás esetén. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 515/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Hormonális eredetű szőrhullásokat eredményesen kezelek vele. Álvemhesség újra való kialakulásának megelőzésére is használom. Elhízott állatok anyagcseréjét állítom be vele, ezáltal jelentős testtömeg csökkenést tudok vele elérni. Diabetes esetén az inzulin elkezdése előtt 30 napig adva több esetben elérhető a cukor szint redukálódása.

Dr. Oroszy Andrea
állatorvos
Csobánka

Adagolási útmutató

Értékelések

 1. Avatar

  Pálinkás

  Kb. másfél hete szedi a kutya vizelettartási problémára a szereket. Tegnap este viszont szólt,hogy ki kell mennie, nem pisilt be. Remélhetőleg ez a tendencia folytatódik a kúra alatt.

 2. Avatar

  Anonim

  Egyelőre még nem használtam, ha elkezdtem és látom az eredményét írni fogok

 3. Avatar

  Anonim

  Az ivartalanítás után jeletkező bepisilés minimális mértékűre csökkent.

 4. Avatar

  Basa Istvánné

  Fél éves Border Collie szukánkat ivartalanítottuk fél évesen,inkontinencia tünetei jelentkeztek.Alvás közbeni bepisilés,vizeletcsepegés is .Az állatorvos hormon tablettát javasolt,de ez előtt mindenképpen meg szerettem volna próbálni valami természetesebb módját.A neten keresgélve találtam rá a Gynevetre,nagyon hamar,1-2 hét múlva a panaszok látványosan ritkultak,pár hónap múlva megszüntek,nagy örömünkre!😊Most három éves,fenntartó kezelésként azóta is kapja 3 hétig aztán 1 hét szünettel.Teljesen megszüntek a panaszok,2 éve nem pisilt be,nem csepegtet,szuper termék!Az állatorvosunk annakidején rákérdezett ,hogy írjon-e gyógyszert,mondtam neki,hogy találtunk más megoldást.Elkérte a termék nevét,örültem neki,hátha más állatokon is tud így segíteni!🙂

 5. Avatar

  Papp Gyöngyi

  3 éves corsómnál minden egyes tüzelés után kialakuló álvemhességre alkalmazom. A kúrát a leírtaknak megfelelően követtem (3hétig cseppentettem kevés vízzel keverve) azt tapasztaltam, hogy minimálisra csökkentek a tünetei, (nem vackol, kifejezetten jó kedvű mindennap, csak nagyon kis mértékben duzzadt meg az emlője pár napra és nem csöpögött tej sem) ami Gynevet nélkül eltartott volna 2-3hétig is, az leredukálódott 2-3napra.
  Köszönöm szépen Doktor Úrnak! Nekünk bevált és csak ajánlani tudom! 🙂

 6. Avatar

  Fazekas Réka

  Már regóta használunk Energyvet termékeket. A Cushing kóros yorkinkkal csodákat művelnek!:) (Regavet, Cytovet, Korovet) A Gynevetet egy szaporítótól mentett, de már ivartalanított, veterán korú (11 éves) staffibull szuka kutyusnak vettük, akinek komoly vizelettartási gondjai támadtak. Még csak 3 hete használjuk, de az alvás alatti bepilisilések száma csökkent. Remélem, hogy további fejlődés vár még ránk, mert a kutyának lelkileg nem tesz jót (látszik rajta), amikor úgy ébred, hogy bepisilt. Sajnos, a pelenkát nem tűri meg magán, a leteríthetőt meg szereti széttúrni.

 7. Avatar

  stkontra

  Kivaloan mukodik a termek. Erdelyi koponknal alkalmazom.

 8. Avatar

  Téglás Ildikó

  3 éves ivartalanított boxer szukánk súlyos inkontinencia panaszára rendeltem a honlapon olvasott esettanulmányok alapján Gynevet-Kingvet-Probiovet hármast és már a 2.héttől nagxon szép a javulás. Nagyon boldogok vagyunk,mert az inkontinencia már ellehetetlenítette a mindennapi életünket és a szokásos gyógyszerek nem használtak..Hálás köszönet!

 9. Avatar

  Andics Bernadett

  Szőrhullás miatt vettem a Gynevetet 10 éves macskánknak, aki a pocakjára erős, a fenekére nézve kezdődő szőrhullással érkezett hozzánk. kezdetben direkt szájba adtam a cseppet, mire erős nyálzás jelentkezett, ám takarmányba nem fogadta el. Mostanra megeszi, a szőrhullásban még nem veszek észre változást, de a kedélyállapota sokat változott, jobb az étvágya, játszik, mozog, sót már a házból is kimegy, eddig nem fordult elő ilyesmi, kicsit intha megfiatalodott volna ‘belülről’. Kíváncsian várom, milyen hatással lesz a szőrre (a szőrhullás – kopaszság sajnos elég régi keletű, eddig is hullámzó tendenciát mutatott, ezért úgy gondolom, kell még neki bőven idő..)

 10. Avatar

  Antalné Tóth Edina

  Tavaly decemberi érétkelésem óta a helyzet annyit változott hogy a legutóbbi alkalmazást követően már egyáltalán nem jelentek meg az álvemhesség tünetei. Állatorvosi asszisztensként is ajánlom.

 11. Avatar

  Krisztina

  Más Energyvet termékekkel együtt alkalmazom pajzsmirigy problémára. Bár a kihullott szőr nem nőtt vissza, a pörkök megjelenése minimalizálódott, szinte teljesen megszűnt.

 12. Avatar

  Nagy Lajosné

  szőrhullásra kapta a cicám Gynevet Fytovet és a Probiovetet, kéthetes használat után nem igazán tudtam pozitív véleményt írni,de már három hetes használat után szemmel látható a változás szinte teljesen rendbe jött, bátran merem ajánlani mindenkinek, mi már nagyon sok mindent ki próbáltunk eredménytelenül,de ez most bevált örülök hogy rátaláltam köszönjük!

 13. Avatar

  Nagy Lajosné

  ivartalanított cicámnak szőrhullásra ajánlották a Fytovet és a Probiovettel együtt két hete kapja ezeket a készítményeket sajnos még eddig semmi javulás nem mutatkozik, úgy gondolom több időnek kel eltelnie hogy eredményes legyen a kezelés,bízom benne hogy későbbiekben javulásról tudok beszámolni hiszen annyi jót olvastam ezekről a termékekről,

 14. Avatar

  Antalné Tóth Edina

  Kutyáimnál álvemhesség megelőzésére használom. Adagolása egyszerű, ételre, de a tenyeremre csepegtetve is elfogadják. A tünetek ha nem is maradnak el teljesen, de minimálisra csökkennek. A kezelés utolsó hetében történő, kisebb táplálék csökkentéssel és kissé ridegebb bánásmóddal (szokásos tutujgatás mellőzése 🙂 ) egybekötve gyakorlatilag a laktáció két-három napig tart és minimális mennyiségű (komplett tejelés helyett gyakorlatilag egy-két csepp savószerű anyag). Az emlők duzzanata minimálisra csökken (szinte alig tapintható), inkább el is marad. Szemben más kisállatgyógyászati termékkel, a kúra végeztével a tünetek nem térnek vissza, az emlők nem gyulladnak be, nem cisztásodnak. Nekünk bevált, Köszönjük!

 15. Avatar

  Szöllősi Éva

  Ivartalanított szuka kutyusomnál (2 évesen) súlyos inkontinencia jelentkezett, gyakorlatilag folyamatosan csepegett a vizelete, annyira nem tudta tartani. Hagyományos gyógyszerezéssel (incurin) is csak a maximális dózissal sikerült panaszmentessé tenni, de nem szerettem volna tartósan hormonnal kezelni – annak az összes lehetséges mellékhatásával együtt. Három hónapja találtam rá ezekre a szerekre, kipróbáltam, s a gyógyszer teljes elhagyása mellett a gynevet-fytovet-skelevet hármas kombinációt alkalmazva tökéletesen elmúlt minden panaszunk. Hálás köszönetem érte!!! Csakis ajánlani tudom, hasonló problémák kezelésére.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés