A szorongás a félelem enyhébb formája, mely nem konkrét eseményekkel kapcsolatban jelentkezik. Általában korábban ismétlődő kellemetlen élmények következtében alakul ki. Súlyos formája a fóbia. Lehet örökletes hajlam is rá. A megadott szerekkel értem el több esetben tartós nyugtató és oldó hatást.

Fő szerek: ETOVET, OMEGAVET
További hasznos szer: RENOVET

ETOVET

7900 Ft

OMEGAVET

4900 Ft

RENOVET

7900 Ft

2 Hozzászólás

  1. Tisztelt doktor úr!
    Van egy 7 éves ivartalanított nőstény cicám akinek a farkát amputálni kellett mert sérülés érte. Ellátást kapott, begyógyult a farka szépen de időnként megtámadta, félt, szaladt előle ezért részleges amputálást javasoltak ami megtörtént 2 hónap elteltével. A seb szépen begyógyult, fájdalma nincs, viszont megmaradt a szörnyű szokása még mindig fél tőle, rángatja csapkodja a farkát időnként. Egyébként nyugodtan alszik, önfeledten játszik, az étvágya is kitűnő. B1 vitamint adok neki. Segítségét kérném mit tegyek mit adjak még neki ami javítaná az idegrendszerét és meggyógyulna.
    Előre is köszönöm válaszát!
    Szopkó Erika

    • Kedves Erika! Ez fantomfájdalom és bőrgyulladásra, viszketésre való hajlamot is jelenthet. A Multivit Mega C és az Etovet cseppel való kombinált kezelést javaslom neki. Üdv dr. Molnár

Vélemény, hozzászólás?