#169451
S-E
Felhasználó

Tisztelt doktor úr,

Közel 6 éves, prosztata daganatos, és a betegsége okán erősen károsodott vesével rendelkező ivaros kan boxer kutyusunk kapcsán keresnem. 7 hónapja lett hirtelen nagyon rosszul a drágánk, azt hittük, elveszítjük (hosszú infúziós, antibiotikumos kezelés után tudott csak talpra állni). A daganatellenes csomagot (II-es) 5 hónapja (most kezdjük a 6.-at) alkalmazzuk nála, kiegészítve Kingvettel (2x), Krill Olajjal, Probiovettel, Renovettel (1x), illetve, most éppen Annovetet is kap – naponta 1x, 5h eltéréssel az Immunovethez képest. (Továbbá, csak információként, időnként -a veséje miatt óvatosan – ízület védő csomagot is kap, naponta 1x))
Azon gondolkodom, hogy elkezdem neki pluszban még a vese támogató csomagot is (bár kap jelenleg csalánmagból, galagonyavirágból, csalánlevélből, mezei zsurlóból, aranyvesszőfűből készült port is, illetve – külön – humacot (humin sav) is, valamint alga porokat, zöldség (brokkoli, lucerna, stb.) porokat, mindig külön, étellel, naponta többször étetem, elosztva a napi étel adagját, min. 2 óránként adagolva a “szereket”).
A vizelete erős szagú, és gyakran csöpög is neki, örömében is, és alváskor is, a vizeletében (teszt csík alapján) nagyon magas a leukocita száma (+++), a BLD szintje (++), az ascorbic acid (VC – vit C) szintje (++), magas a fehérje (+), a PH-ja 6,5 körül, a kreatinja 4,4, a microalbumin hupi kék (ami már nem is szerepel a teszt csíkon mint azonosító..), (a többi érték normális) a de ami nagyon aggaszt, hogy a nemiszervéből csöpögő sűrű, sárgás váladék erősen genny-szagú. Erős gyulladásos folyamatok zajlanak.. 🙁
Mit adhatnék még, tehetnék, hogy segítsek a kutyusom állapotán?
Bár a már alkalmazott készítmények körül is több hivatott gyulladást csökkenteni, nem tűnik elégségesnek.. 🙁 Alkalmazzak vmit nagyobb dózisban és/vagy gyakrabban esetleg?

Hálás lennék mielőbbi visszajelzésért..
Köszönettel,
Sándor Erzsébet