#170087
abrecska
Felhasználó

Tisztelt Doktor Úr!

13 éves cicámnál másfél hete diagnosztizáltak veseelégtelenséget. A kórházban azt mondták, lehet kezelni, de gyakorlatilag mondjak le róla. Injekciós kezelésre jártunk, ami minimális javulást hozott, amikor megtaláltam ezt az oldalt. Regavetet és fytovetet rendeltem neki, ami majd csak hétfőn érkezik. Szerencsére találtam helyben egy állatgyógyszertárt, ahol tudtam venni Regavetet, de sajnos csak azt. Viszont a javulás már 2 nap után annyira látványos, hogy szinte hihetetlen. Jobb kedvű, van egy pici étvágya.
Kérdésem az lenne, ezen a 2 szeren kívűl mit ajánl még doktor úr? Illetve láttam a veseelégtelenségben alkalmazandó diétát. Az én egyébkén is finnyás cicám hozzá sem nyúl sem a csirkemellhez, sem semmilyen nyers húzhoz, pedig látom, hogy éhes. Ugyanígy a diétás vesetáphoz sem.
Úgyhogy egyenlőre a hagyományos alutasakos eledelét kapja 1 tasakot 4 részre osztva, etetésenként egy negyedet. Tudom, hogy ez így nem jó, de 1,5 kg-t fogyott egy hét alatt és nagyon örülök, hogy végre enne. De nem tudom, így mivel etethetném, hogy ne csináljak bajt?

Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Üdvözlettel:
Brecska Andrea