Ebben a fórumban az állatgazdák megoszthatják tapasztalataikat egymásközt. Lehetőség van bárki számára, hogy válaszoljon vagy kérdezzen a másik gazdától. Amennyiben az állatorvostól szeretne kérdezni, kérem írjon az Állatorvos válaszol oldalon lévő hozzászólásba.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #123980
  niki.lazok86
  Felhasználó

  Kedves Doktorúr!
  5.5 éves, ivartalanított, 2.5kgos yorki kislány kutyám van. Szívbeteg, napi 1/8ad 5mgos vetmedint, 1/4 furont szed. Emellett nagyon érzékeny az emésztése, többször volt h vért hányt, kakilt. Az orvosunk azt mondta gyomorfekélye van. Ventert kapott reggelente, kímélő tápot és konzervet (hills).
  Abban szeretnék segítséget kérni, h mit ajánlatos neki szedni, illetve a hátsó lábára sokszor sántít,vki porcerősítőt is szeretnék neki.
  Köszönöm előre is a segítséget.

  #124854
  Dr. Molnár Gábor
  Adminisztrátor

  Kedves Niki! Az emésztés támogatására és a bélflóra folyamatos helyreállítására van szükségük és méregtelenítésre szintén. Erre ezt a csomagot tartom alkalmasnak: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/emesztoszervi-megbetegedesek-kiegeszito-kezelesere/ Szívbetegség esetén pedig ez jöhet szóba a szív munkájának támogatása érdekélben: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/szivelegtelenseg-kiegeszito-kezelesere/ A porcerősítésre pedig a Cartilage és a Skelevet a leghasznosabb kiegészítőnk. Üdv Dr.Molnar

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.