Akció!

CYTOVET

9000 Ft 6900 Ft AAM

Értékelés 4.80 az 5-ből, 25 értékelés alapján
(25 vásárlói értékelés)

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: CYTOVET

Leírás

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül.100% természetes összetevőket tartalmaz. Vér méregtelenítésre. Nehézfémek, peszticidek, gomba és más toxinok kiürítésének elősegítésére.
Regenerációs készítmény rendkívüli méregtelenítő tulajdonságokkal. Nagy molekulájú humin savakat, borostyánkősavat, és silymarint tartalmaz. Hatékonyan semlegesítheti és eliminálhatja a méreganyagokat a gyomor-bélrendszerben és a környező szövetekben is. Pozitív hatásai vannak a mozgásszervi megbetegedések esetében is (ízületgyulladás és csont- és ízületi degenerációk).

Alkalmazás:

Belsődleges használatra:

 • Daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére. Csökkentheti a tumorok növekedését, megakadályozhatja az áttét képződést – semlegesítheti a tumor növekedési faktorokat, a szervezet tisztulását elősegítheti, a visszaesést megelőzheti) [leukémia, karcinóma – Korovettel együtt, egyéb daganatok, szarkómák – Regavettel együtt]
 • Gyulladások kiegészítő kezelésére (a szájüreg nyálkahártya, fogágy, garat, vékonybél- és vastagbél-gyulladás esetén)
 • A szervezet méregtelenítésére, ellenálló képesség növelésére
 • Mozgásszervi megbetegedések kiegészítő kezelésére (artrózisok, csont- és ízületi degenerációk).
 • Mérgezések, hasmenés esetén hatékonyan semlegesíti a méreganyagokat a gyomor-bélrendszerben és a környező szövetekben
 • Májkárosodás (pl. peszticidek, gombatoxinok, nehézfémek okozta májkárosodás esetén)  májsejtek regenerálására
 • Öregedéssel járó panaszok megszüntetésére (sejtöregedéssel szembeni védelem)
 • Kórokozók elszaporodása esetén az emésztőrendszerben és a bélben

Külső használatra:

 • Szemészeti gyulladások, kötőhártya gyulladás, szaruhártyafekély (hígított, oldott formában 100 ml forralt víz/ 1 kapszula tartalma)
 • Sebek kezelésére (hígított, oldott formában 50 ml forralt víz/ 1 kapszula tartalma)
 • Használható lemosáshoz, nyálkahártyák öblítéshez (ínygyulladás), hüvely, végbél irrigáláshoz (hígított, oldott formában 50 ml forralt víz/ 1 kapszula tartalma).
 • Hallójárat gyulladás esetén (hígított, oldott formában 50 ml forralt víz/ 1 kapszula tartalma).

Összetevők:

1 kapszulában: Kálium humát (492.8mg), zselatin, silymarine (55 mg), borostyánkősav (2.2mg).

Ajánlott adagolás:

Általánosságban három héten keresztül adjuk: A kis állatoknak 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta,
2 és 50 ttkg: 1 – 2 kapszula naponta kétszer,
50ttkg felett: 1- 2 kapszula 50 ttkg-onként kétszer naponta.
Külsőleges alkalmazásra: oldjunk fel 1 kapszula tartalmát 0,2 liter forralt és lehűtött vízben, vagy forrásvízben.
Súlyos megbetegedések esetén (idült bőr, ízületi, bélrendszeri stb. megbetegedések, daganatos kórképek) 3 hónapig tartó folyamatos kezelés ajánlott.
Beadási módszerek: a nyelés megkönnyítése érdekében célszerű a kapszulát megnedvesíteni vagy bezsírozni beadás előtt. Beadható kedvenc táplálék falatokban is. Ahol problémás a kapszula lenyelése, fel kell nyitni a kapszulát, tartalmát össze kell keverni élelmiszerrel vagy oldjuk fel az ivóvízben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után 3 hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata idején. Tartsa távol a gyermekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Cytovet csökkentheti a hatását egyes gyógyszereknek, mint például a citosztatikus és kemoterápiás szerek.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10-25 ° C. Nem fagyasztható. Eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Csomagolás:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék kifejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 518/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvosi ajánlások:

1. A Cytovet számomra a leghatékonyabb méregtelenítő hatással bír ezért bármilyen emésztőszervi gyulladásos kórkép kezelésében eredményesen használom. Hasnyálmirigy gyulladás esetén is sikerrel alkalmaztam. Vízben feloldva kötőhártya öblítésre is használom. Könnymirigygyulladást is megoldottam vele, ami már több antibiotikum kúrára sem javult.

Dr. Szakmáry Katalin
állatorvos
Budapest

2. Több daganatos betegem is jelentős állapotjavulást ért el segítségével. Mérgezések esetén kombinálom Regavettel vagy Probiovettel. Fertőzött sebek kezelésére Imunovettel kombinálva remek sebgyógyító hatású. Macskák vírus okozta légzőszervi megbetegedéseinek szövődményeit is hatékonyan kezelem vele.

Dr. Latkovics Gyöngyi
állatorvos
Székesfehérvár

CYTOVET termékről 25 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Piszi1984

  8 éves mopszom lábai bizonytalanná váltak, az ágyéki gerinc szakasza elkezdett “kitüskésedni” . Két hónapja szedi a Skelvetet és Cytovetet, azóta nem romlik az állapota, remélem javulni is fog ?

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Piszi! Jó irányba mennek, de még hasznos lenne a csontcsőrök visszafejlesztéséhez és a későbbi lerakódások megelőzéséhez a módosított Mozgásszervi és gerinc csomag szereit alkalmazni. https://energy-vet.hu/termek/mozgasszervi-es-gerincproblemak-kiegeszito-kezelesere/ Ez tartalmazza azokat a készítményeket amit ilyenkor a teljes hatáshoz szükséges használni. Üdv Dr. Molnár

 2. Értékelés: 5 / 5

  Erika

  Ajánlás alapján a korábban már kipróbált (és bevált) Skelevettel együtt kezdtem most adni a 10 éves németjuhászomnak, mivel nyár végén már alig tudott felkelni, feküdt szinte egész nap, rosszkedvű és étvágytalna is volt (gondolom a fájdalom miatt) Az eredmény most is látványos. Már 3-4 nap szedés után könnyebben állt fel, 2 hét használat után pedig végre megint labdázik, sétál, szaladgál. A Skelevetet mindig szívesen elfogadja, ezzel eleinte meg kellett küzdeni, de most már beveszi anélkül, hogy bármilyen falatba kéne csomagolni, ami nagyban megkönnyíti az életet 🙂 Továbbra is fogom használni a két szert együtt, illetve kipróbáljuk a többi, idősödő kutyáknak ajánlott készítményt is. Nagyon elégedett vagyok az eddig kipróbált termékekkel, ilyen hatást ezelőtt csak erős gyógyszerek hoztak.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Kertészné Horváth Eszter

  A készítményt kombináltam alkalmazom a Skelevet és Kingvettel együtt. A 12 éves kutyánál fokozatosan kialakuló valószínűleg csípő izületi probléma adódott, már alig bírt felkelni, és lefeküdni. Ha már bejáródott a lába, akkor bizonytalanul ugyan, de egy keveset jött-ment. Elkezdett sorvadni a hátsó lábain az izom. Érte egy trauma, csúnyán megverték, napokig csak feküdt. Tele volt sebhelyekkel, hatalmas ödémákkal. Ekkor találtam rá az interneten a készítményekre, és azonnal megrendeltem. Rendkívül gyors volt a kiszállítás, és a szedést követő kb. 2. hét után határozott javulás volt tapasztalható a kutyánál. Azóta egyre többet mozog, egyre határozottabb a járása, élénkebb a tekintete is, pedig mikor elkezdtem adni a kutyának, a fejét is úgy kellett felemelni, hogy be lehessen adni a készítményeket. A felkelés, lefekvés továbbra is nehezen megy, de remélhetőleg kúra szerű alkalmazása után további javulás lesz tapasztaható.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Kocsis Éva

  Még nem régóta szedi a kutyus. Sajnos elég nehéz rávenni, hogy bevegye, de azért sikerül egy kis finom falattal. A hétfői műtétet /emlőléc eltávolítás/ lemondtam, remélem fog segíteni neki a Cytovet. A kedve jó az étvágya is és nem lett több csomó a meglévők mellé. Remélem idővel a meglevők száma is csökkeni fog.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Tujneré Csók Zsuzsanna

  Több készítménnyel együtt adom kutyámnak, amelyeket Molnár Gábor doktor úr ajánlott. Kutyusom ismét életvidám és eleven. Visszatért a régi játékossága.

 6. Értékelés: 4 / 5

  Török Ildikó

  Még nincs sok tapasztalatom vele (Cytovet) ,nemrég kezdtük el szedni.Sajnos nem lelkesedik az izéért a kutyus és nekünk 2×1/4 kell szedni naponta kétszer.Eleinte ez nehézséget jelentett de a májkrémért nagyon lelkesedik és arra szórtam rá a kapszula negyedét.Igy hajlandó némi fintorgás után megenni.Remélem segiteni fog és minden rendben lesz.

 7. Értékelés: 4 / 5

  Gelencsér Csabáné Éva

  11 éves erdélyi kopó kutyánkat 2017 agusztusában műtötték meg.Szarkoma daganatot állapítottak meg.Ez év áprilisában újból meg kellett műteni mert ismét kiújult nála a daganat!Mindkét alkalommal a műtét sikerült,a daganat olyan helyen volt,hogy szépen kilehetett venni.Vérben,vizeletben nem mutatták ki a szarkomát,a szövettan erdménye.Szomszédasszonyom talált rá és ajánlotta ! azonnal megrendeltem.Nagyon bízunk benne hogy brembo kutyánknak megszűnik a daganat termelődése ,és nem kell ujabb műtét s meggyógyul a CYTOVET-től és a szuper jó állatorvosunk meggyógyítja . 2 hét után még nem tudok véleményt mondani , a hamarosan esdékes labor vizsgálaton derül ki hogy segitett-e ,vagy majd a következön segített-e a CYTOVET ☺

 8. Értékelés: 5 / 5

  Beckné Balla Ildikó

  A kutyus problémája megoldódott. Egy évvel ezelőtt is ezt használtam, amikor sebek keletkeztek az állán és a nyakán. Mint kiderült máj probléma okozta, mert sajnos mindent megtalál amit nem kellene. Probiovettel együtt használtuk és teljesen rendbe hozta az emésztését, a sebek elmúltak. Csak ajánlani tudom.

 9. Értékelés: 5 / 5

  Szegedi Erika

  Méregtelenítő hatása kiváló. A kutyám bőre elszíneződött és már rövid idő alatt megfigyelhető volt a pozitív hatása a kutya bőrére. Változtattam étrendet is, a honlapon lévő étrendet követem a kutyám táplálásánál, és időnként beiktatok egy-egy Cytovetes kúrát.

 10. Értékelés: 5 / 5

  Mészáros Zsuzsanna

  9 éves vizsla keverék kutyámnál rosszindulatú pofi daganatot állapítottak meg. Első műtét után nem egyből kezdte el szedni a Cytovetet, így sajnos újabb műtétre került sor, ekkor viszont már szedte a kapszulát. Azóta nincs nyoma a daganatnak, mely reméljük így is marad.
  A kutya lelkes, játékos nem is látszik rajta, hogy bármi baja lenne, a beadás sem okoz gondot.

 11. Értékelés: 5 / 5

  Dóra

  8 éves shih-tzu kutyámnál Cushing-kórt állapítottak meg. Ennek kezelésére kapja a Renovet-Kingvet-Cytovet-Probiovet-Fytovet kombinációt. Most még szedi az orvos által felírt gyógyszert is, de a cél, hogy a nem túl májbarát gyógyszert el tudjuk hagyni. Erről még tapasztalatot nem tudok írni, de az tény, hogy a kutyám sokkal aktívabb és érdeklődőbb, mint korábban.
  Rendszeresen visszatérő fülgyulladása rövid idő alatt megszűnt. A Cushing-kórtól adódó bőrproblémák szépen elkezdtek javulni.

 12. Értékelés: 5 / 5

  Horváth terézia

  Elégedett vagyok vele

 13. Értékelés: 5 / 5

  Horváth Katalin

  Javulóban van a Luca.Most kezd szépen menni,nem botladozik.Köszönjük.

 14. Értékelés: 5 / 5

  Bagó Móni

  Whestie kiskutyámnak több éve fülgyulladása volt. Szinte semmi nem használt, vagy csak időlegesen. 2 hete adom neki, nagyon nem szereti az izét, vagy a szagát, de sokat segített, és mára már a hallójárat szükülete is meggyógyult. Nagyon tudom ajánlani!

 15. Értékelés: 5 / 5

  Kamu Renáta

  Renovettel és Immunovettel kombinálva kapja a kutya. A szeme állapota sokat javult, úgy tűnik, hogy a fülproblémája is kezd elmúlni, sokkal kevesebbet rázza a fejét. Nagyon örülök, hogy rátaláltam ezekre a termékekre, mivel az állatorvos csak helyileg alkalmazható gyógyszereket javasolt, de sajnos azokat nem tudjuk alkalmazni. Ennél a kutyánknál csak belsőleges szerek jöhetnek szóba.

 16. Értékelés: 4 / 5

  Marsi Judit

  2 hét után még nem tudok véleményt mondani, a hamarosan esedékes laborvizsgálaton derül majd ki, segített-e a máj- és veseértékek helyreállításában. A szeme erőteljes, barnás könnyezése néhány nap használat után megszűnt.

 17. Értékelés: 5 / 5

  Galambos Ildikó

  Még csak 2 hete szedi kiskutyám a Cytovet-et, (ő egyébként egy 10 éves yorki hölgy) de úgy érzem, hogy az emlőinél lévő tejmirigy csomók nem nőttek, és mintha a tapintásuk is változott volna, kevésbé feszülnek. Nagyon jó készítmény, továbbra is szedni fogja, bár a beadásával vannak problémáim, mindenben kiszúrja, megtalálja! 🙂 köszönöm a terméket, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 18. Értékelés: 5 / 5

  Dömötörffi Erna

  Úgy tűnik jó választás volt. A daganat nem növekszik,a kutya jó étvàgyú,időskora ellenére betegségnek semmi jele. Ételbe keverve azért nagy nehezen megeszi

 19. Értékelés: 5 / 5

  Horváth Terézia

  Ötösre értékelem,

 20. Értékelés: 5 / 5

  Nánási Szilvia

  Zseniális készítmény! Kombinálva használtuk a Probiovettel. Kiskutyám székrekedési problémáját szüntette meg, amivel -hívjuk így- a hagyományos kemikáliákon alapuló orvoslás, egyszerűen nem tudott mit tenni. Egy éve szenvedtünk amikor az információ eljutott hozzám ezekről a gyógynövényes szerekről. Orvosi javaslatra és adagban szedtük és a kiskutyámnak 4 nap alatt rendeződött az emésztése. Nagyon -nagyon jó szívvel ajánlom a két készítményt. A Cytovet még akkor is nagy segítség lett nekünk amikor az éves injekció helyén egy csomó keletkezett. Annak felszívódásában is segített. Nagyszerű készítmények.

 21. Értékelés: 5 / 5

  Hegyesi Erzsébet

  Kedvező változások tapasztalhatók.

 22. Értékelés: 5 / 5

  Jószai Hedvig

  Több termék párhuzamos használata jó közérzetet biztosít kutyánk számára.

 23. Értékelés: 4 / 5

  Fogl Györgyné

  Kevés idő telt el amióta használjuk, biztos jót tesz a kutyának, alig három hónapja kapja a kutya, de több félét. Nem tudom még igazán a hatását, de a 4 féle készítmény biztosan jó hatással van a kutya állapotára. Étvágya jó, sétálni nagyon szeret, erő is van benn bőven. Sajnos teljes javulás nem várható, de az életminősége jelentősen javult. (13 éves áttétes, kan yagdterrier)

 24. Értékelés: 4 / 5

  Osváthné Kati

  Egyenlőre az a jó hír, hogy nem növekedik a daganat a kutya ínyén. Remélem nem is fog és a csontba se fog terjedni. Vízben feloldva, ételre csepegtetve eszi meg, nem túl lelkesen, de azért megeszi!

 25. Értékelés: 5 / 5

  Varga Krisztina

  Máj regeneráló hatása nagyon jó. Nálunk nagyon bevált. Kötőhártya gyulladásra is kiváló.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólés / Kérdés