PROBIOVET

5200 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: PROBIOVET

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Adagolási útmutató

Értékelések

 1. Avatar

  Kelemen Erika

  Szeretjük! Mindkét németjuhász kutyámnak ezt adom. Elmúlt a hasmenés és a bőrviszketés. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Szomorúan látom, hogy elfogyott a készlet. Remélem rövid időn belül ismét kapható lesz.!

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Erika! Köszönöm értékelését, a jövő héten ismét kapható lesz. Üdv Dr.Molnar

 2. Avatar

  Anonim

  Szuper termék

 3. Avatar

  Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

 4. Avatar

  Anonim

  Sokadjára vesszük újra. A kutyám egy csúnya bélgyulladás után kezdte kapni, az orvos mondta, hogy még valószínűleg egy hétig hasmenése lesz, de a kapszula szedése után egy napra rá már normális volt a széklete. A betegség óta sokkal érzékenyebb lett az emésztése, de ha a probiovetet kapja sosincs probléma, és az enyhébb emésztési zavarokat is egyből rendbe hozza. Szeretjük, mert természetes, könnyű beadni neki, és a szuper hatása van a kutyára. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! 🙂

 5. Avatar

  Fodor R.

  Könnyen adagolható az eledellel összekeverve a kapszula tartalma

 6. Avatar

  Szabó Andrea

  Egy kutyás jóbaráttól kaptunk egy bontott tasakkal és azt vettem észre, hogy sokkal jobb az étvágya, kéri a kaját (amit egyébként a 11 év alatt sose tett….)

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Szabó Andrea
 7. Avatar

  Szemesné Jenei Gabriella

  A megszokott magas minőség.

 8. Avatar

  Márta Martonné Miavecz

  9 éves ivartalanított kandurom, nagyon lebetegedett. Hányás, hasmenés, magas láz. Amikor észrevettem a hasmenést már el kezdtem adni a Probiovetet, ami javított valamennyit a helyzeten, de súlyosbodtak a tünetek így állatkórházba vittem. Kiderült parvo és “száraz” coronavírus fertőzése van. (Nem volt oltva csak kölyök korában, lakásban van tartva). Mondtam, hogy ezt a kiegészítőt adtam neki, amit helyeseltek. Talán ennek is volt szerepe, hogy meggyógyult a cicám? Jól van, már a 2. kombinált oltásra viszem, ami csúszik, mert torokgyulladása lett. (Csapról iszik 🙁 ).

 9. Avatar

  Rozina C.

  Eddig segített,remélem ezután is fog!😇

 10. Avatar

  Anonim

  Elhúzódó bélgyulladás kiegészítő kezelésében nagy segítség volt kiskutyánknak.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 5 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés