PROBIOVET

5200 Ft

(112 vásárlói értékelés)

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: PROBIOVET

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Adagolási útmutató

PROBIOVET termékről 112 értékelés

 1. Gulyás

  Beváltani látszik a hozzáfűzött reményeket.Az édeskés szag elmúlt,a vakaródzás is jelentősen csökkent.

 2. Bogdán Tamás

  Továbbra is vásárolni fogom

 3. Paradi Eszter

  Rövid időn belül érzékelhető volt hatása a kisállatunkon:))

 4. Anonim

  A PROBIOVET rendbetette a kutyusunk emésztését. Sajnos korábban sok probléma volt a gyomrával, de kúraszerűen alkalmazzuk a PROBIOVETet, és sokkal jobban van. Szerencsére nagyon szereti az ízét, így úgy örülni neki, amikor kapja, mint egy jutalom falatnak.

 5. Horváth Terézia

 6. Dömötörffi Erna

  Teljesen elégedett vagyok. A termék már többször bizonyított.

 7. Anonim

  Eleinte ódzkodott a macskám, de már megeszi. Kiszedem a kapszulából, pici vízzel keverem össze, hogy pépes legyen és szépen lenyalogatja a kezemről.

 8. Makó A.

  Szuper termék, a cicának sokat segített

 9. Kertész Kata

  Cicának vásároltam. A kapszulát nem lehet elfelezi, kisebb kiszerelésben kellene gyártani. A cicáknak amúgyis nehéz beadni a gyógyszert, ha kiveszem a kapszulából a gyógyszert és el keverem az ételében, megérzi és nem eszi meg. Kisebb kiszerelés is kellene ami kisebb állatok adagolására is alkalmas. A termék hatékonyságát nem tudtam megtapasztalni, a cicámnak elég agresszív tumora volt, két hét alatt elment.

 10. TAKÁCS M.

  Számunkra bevált, ezért rendeljük rendszeresen

 11. Bogdán Tamás

  Bevált, elégedett vagyok.

 12. Gömbös G.

  Jo termek

 13. Szűcs Györgyi

  Jutalom falatban könnyen adagolható nálunk, 2 kutyusom kapja, emésztésük rendben van. Az egyik kutyus elég habzsoló emiatt volt hányás, hasmenés, amióta alkalmazzuk a Probiovetet nem volt panasz.

 14. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele.

 15. Anonim

  Kitünö

 16. Katona Judit

  Nagyon szeretem ezt a termeket, rendszeresen hasznalom, kutyusom ( bishon havanese ) gyomra nagyon erzekeny, volt, h a belfloraja felborult, ezzel a termekkel tokeltetesen rendbejott, azota is minden rendben vele!

 17. Bóz Zsuzsanna

  Még szedik,nem tudok mit írni hatékonyságról.

 18. Bánkuti Jánosné

  Jól van kutyuskám.

 19. Lévai Adrienne

  Felváltva szedetem kutyusommal, v. az emésztő enzim és probiotikum komplexet v. a probiovetet szedi. Jó véleménnyel vagyok, szerintem rendben tartja a bélrendszerét és az emésztését. Már valószínű nem élne ezek a készítmények nélkül így pedig egészséges, vidám kutyus kinézete van.

 20. Gerencsér Ferencné

  Nagyon jó készítmény.

 21. Anonim

  Érzékeny gyomrú kutyánknak adjuk, sokat segített!

 22. Pardi Lajos

  Még nemrég keztem el a kutyámnak a Probiovet adagolását, de már e rövid idő alatt is pozitiv változások jelentkeztek.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés