PROBIOVET

7900 Ft

(177 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: PROBIOVET Vissza a termékekhez

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Adagolási útmutató

PROBIOVET termékről 177 értékelés

 1. Adrienn

  Műtét után kezdtem adni a kutyámnak,szubjektiven mintha a szájszaga jobb lenne ( nem erre a célra kezdtem adni), 1 hete szedi.

 2. Czobor-Szakály Katalin

  Rendben tartja a cicáim emésztőrendszerét. Szuper termék.

 3. Tünde Mondzinger

  Sajnos nem tudtam használni a terméket csak pár szemet, mert közben a cicám itt hagyott engem.

 4. Mónika Sebestyén

  Szuper

 5. Mónika Hammerné Buday

  Szuper termék. Megszünt a kutyám hasmenése.
  Ami rendszeres volt.
  Más probiotikumot nem vált be.
  Állatgyógyászati termék volt.

 6. Orsolya Orosz

  Bőrproblémára rendeltem, ezzel párhuzamosan állítottam át a kutyust nyers étrendre. A bőre kicsit javult, de azt nem tudhatom pontosan mitől, mert több módon is próbálom segíteni a gyógyulását. Elfogadja, megeszi. Hosszabb távon fog igazán jelentkezni a hatása szerintem.

 7. Nikolett Nagy

  Eddig elégedettek vagyunk. A probiotikum hatására majdnem megszűnt a korpásodás és a cica jobban is emészt. A szerómája és rajta a sipoly hamarabb gyógyult a napokban,10 napos szünet után folytatjuk az Imunovetet és tervben van a Cytovet és egyéb készítmények megrendelése is. Nagyon bízunk benne…

 8. Katalin Iván

  Nagyon jól működik a kutyámnál

 9. Bertold Várkonyi

  Némi hasgörcsöt okozott

 10. Névtelen

  Már a harmadik adagot rendeltük, nagyon elégedettek vagyunk!

 11. Mariann

  Nagyon jó

 12. Névtelen

  Bevált a termék, úgy tűnik…

 13. Kancsár

  13 éves Picúr jack russell terrier szívbeteg és légcsőkollapszusos, gyógyszeradagját a maximálisra emeltük, azaz altatás előtt állt… Ismerős ajánlásával, gondoltuk teszünk egy próbát és kipróbáljuk a készítményt.
  Mindezek mellett más termékeket is használtunk a meglévő problémákra: omegavet, kingvet, bone strength, korovet.
  Pár nap elteltével az étvágya csökkent, elkezdett fogyni, most értünk az első 3 hetes kúra végére, szteroid és a köhögés csillapítóját adagját a felére csökkentettem, közérzete a régi! 🙏

  #1 kép innen:Kancsár
  #2 kép innen:Kancsár
 14. Bártfainé Berek B.

  Ismerős kutyusának rendeltem, mert a bélflórája kisebb korban kapott gyógyszerektől sérült. Bevált, úgy néz ki rendeződik a dolog.

 15. Horváth Zsuzsanna

  Porckorong sérv utáni hátsó lábak bénulás után alkalmaztam a termékeket. A szteroidos gyógyszerek beadását már két hete abbahagytuk. Kiskutyánk tud menni, sőt szaladni is, látszólag nincsenek fájdalmai sem.

 16. Névtelen

  Bevált

 17. Nagy L.

  Jó termék

 18. Szőcs Éva

  Nincs még egy ilyen! A második készítmény volt, amit kipróbáltam bordeaux-i dog kutyusomnál, aki a séta során felehetett valamit és hasmenése lett. Azóta is időről-időre visszatérek a készítményhez, ha tápos, ha nyers hússal etetett a kutyám, mindig gyönyörűen rendbe jön az emésztése, és állagra, színre, szagra tökéletes végterméket ürit.

 19. Lévai A.

  Tökéletesen rendben tartja a székletét.

 20. Névtelen

  Nagyon jó és remek választás.

 21. Névtelen

  Ezzel a termekkel elegedett vagyok!

 22. Jurák Tiborné

  Segítség a megfelelő emésztéshez.

 23. Névtelen

  A másik probiotikum helyett vettem, nekem az jobban bevált hasmenés kezelésére.

 24. Simor Eleonóra

  Ismertem korábbról már a terméket, tökéletesen meg vagyok elégedve a hatásával.

 25. Névtelen

  Nem tortent változás

 26. Névtelen

  Egy hasonló jellegű terméknél sem tapasztaltam még ilyen pozitív változást. Érzékeny emésztőrendszerű kutyám refluxos tüneteit megszüntette.

 27. herrcsilla

  Nem régóta használjuk az Energyvet termékeket, eddig főleg a Probiovetet használtuk……
  Idős kutyusom bélgyulladással küzdött, állatorvosunk ajánlására kezdte el szedni ezt a terméket a gyógyszeres kezelés mellett 1 éve először…..nagyon gyorsan jobban lett a kutyus….
  Idén is alkalmaztuk, szintén bélgyulladásnál, megpróbáltam csak ezt használni és mellette diétáztatni a kutyust, szintén bevált, remek ez a termék, nagyon szeretjük……

Mondd el a véleményed