PROBIOVET

5200 Ft

(136 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: PROBIOVET

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Adagolási útmutató

PROBIOVET termékről 136 értékelés

 1. Lévai Adrienne

  A termékkel nagyon elégedett vagyok. Kutyámnak nagyon sokat segít.

 2. Szabó G.

  Imádja a kutyus!

 3. Molnár Anita

  Mióta ezt használjuk semmi has csikorgás. Szuper.

 4. Anonim

  Kutyusom kapja, mert tápot eszik. Az emésztése kiváló.

 5. Varga Anikó

  A termék kiváló.

 6. Mészöly Hajnalka

  Szuper termék!

 7. Reuss Gabriella

  Korpásodik Bagira bundája, ha nem adok a száraztáp (Brit Premium) mellé probiotikumot.

 8. Bernadett Szanda

  A 3 termeket egyszerre adom a taplalekallergias boxernek. Eddig minden csak ideig-oraig segitett, meg a legdragabb probiotikumok is. Egyenlore meg vagyok elegedve ezzel a kombinacioval. A kozel egy eve tarto, folyamatosan visszatero hasmenese rendezodott. Igaz, hogy etrendet is valtottunk ezzel egyidoben. Most csak vadlazacot kap bulgurral, amit mi fozunk neki.

 9. Anonim

  5 hónapos kölyökkutyánk mindenfélét megrág, megeszik az udvarunkban, fadarabokat, faleveleket, stb. Emiatt gyakran volt hasmenése. A termék használatával normalizálódott az emésztése, kevesebb a bélsár mennyisége, az állaga tökéletes és a kiskutya is szedett magára egy kis súlyt, ami ráfért. Most érünk a 3 hetes kúra végére. A javulás már a használat első hetében érzékelhető volt.

 10. Geyer Laura

  Kombinálva kapja a nyuszim a termékeket. (tályogosodásra)
  Hála ezeknek a termékeknek, az orvosokat megcáfolva 7 éves a nyuszim 🙂 Köszönjük!!!! Mindenkinek szívből ajánlom! (JA és a nyuszim is imádja, ha nincsenek a tápon a termékek akkor nem eszik, megvárja amíg rárakom neki :D)

 11. Anonim

  Giardia fertőzés miatt kapott gyógyszerek után szerettem volna a bélflórát támogatni , a széklet evés nem szűnt meg, pedig nagyon bíztam benne.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Tullcsi! Próbálja meg alkalmazni az Emésztőenzimek& Probiotikum terméket és a Stomach & Bowelt. Üdv Drmolnar

 12. Anonim

  Remélem segít megerősíteni 15 éves beteg kiskutyám emeszto rendszerét.

 13. Sándor

  még csak 1 csomaggal használtunk, több termékkel együtt, nem tudok nyilatkozni még

 14. Anonim

  Nagyon jó a termék, több éve adom kedvencemnek

 15. Anonim

  Semmilyen pozitív változást nem hozott, pedig nagy reményeket fűztem hozzá

 16. Dömötörffi Erna

  Bevált. Már a második kutyám kapja. Mindkettő esetében sokat segített.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés