PROBIOVET

7900 Ft

(165 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: PROBIOVET

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Adagolási útmutató

PROBIOVET termékről 165 értékelés

 1. Kancsár

  13 éves Picúr jack russell terrier szívbeteg és légcsőkollapszusos, gyógyszeradagját a maximálisra emeltük, azaz altatás előtt állt… Ismerős ajánlásával, gondoltuk teszünk egy próbát és kipróbáljuk a készítményt.
  Mindezek mellett más termékeket is használtunk a meglévő problémákra: omegavet, kingvet, bone strength, korovet.
  Pár nap elteltével az étvágya csökkent, elkezdett fogyni, most értünk az első 3 hetes kúra végére, szteroid és a köhögés csillapítóját adagját a felére csökkentettem, közérzete a régi! 🙏

  #1 kép innen:Kancsár
  #2 kép innen:Kancsár
 2. Bártfainé Berek B.

  Ismerős kutyusának rendeltem, mert a bélflórája kisebb korban kapott gyógyszerektől sérült. Bevált, úgy néz ki rendeződik a dolog.

 3. Horváth Zsuzsanna

  Porckorong sérv utáni hátsó lábak bénulás után alkalmaztam a termékeket. A szteroidos gyógyszerek beadását már két hete abbahagytuk. Kiskutyánk tud menni, sőt szaladni is, látszólag nincsenek fájdalmai sem.

 4. Névtelen

  Bevált

 5. Nagy L.

  Jó termék

 6. Szőcs Éva

  Nincs még egy ilyen! A második készítmény volt, amit kipróbáltam bordeaux-i dog kutyusomnál, aki a séta során felehetett valamit és hasmenése lett. Azóta is időről-időre visszatérek a készítményhez, ha tápos, ha nyers hússal etetett a kutyám, mindig gyönyörűen rendbe jön az emésztése, és állagra, színre, szagra tökéletes végterméket ürit.

 7. Lévai A.

  Tökéletesen rendben tartja a székletét.

 8. Névtelen

  Nagyon jó és remek választás.

 9. Névtelen

  Ezzel a termekkel elegedett vagyok!

 10. Jurák Tiborné

  Segítség a megfelelő emésztéshez.

 11. Névtelen

  A másik probiotikum helyett vettem, nekem az jobban bevált hasmenés kezelésére.

 12. Simor Eleonóra

  Ismertem korábbról már a terméket, tökéletesen meg vagyok elégedve a hatásával.

 13. Névtelen

  Nem tortent változás

 14. Névtelen

  Egy hasonló jellegű terméknél sem tapasztaltam még ilyen pozitív változást. Érzékeny emésztőrendszerű kutyám refluxos tüneteit megszüntette.

 15. herrcsilla

  Nem régóta használjuk az Energyvet termékeket, eddig főleg a Probiovetet használtuk……
  Idős kutyusom bélgyulladással küzdött, állatorvosunk ajánlására kezdte el szedni ezt a terméket a gyógyszeres kezelés mellett 1 éve először…..nagyon gyorsan jobban lett a kutyus….
  Idén is alkalmaztuk, szintén bélgyulladásnál, megpróbáltam csak ezt használni és mellette diétáztatni a kutyust, szintén bevált, remek ez a termék, nagyon szeretjük……

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés