PROBIOVET

5200 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: PROBIOVET

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Értékelések

 1. Avatar

  Vass Krisztina

  2 tündéri 2,5 éves yorki kicsilánynál használom 2017. tavasza óta, mindkettőjüknek, táp mellé adom és az immunrendszerük erősítésére. Jó szívvel ajánlom a terméket!

 2. Avatar

  Nagy Sándorné

  Nagyon rossz állapotban volt már a 16 éves tacskó-keverék kutyánk – gyógyszertől hasmenés, gyengeség, étvágytalanság- Nagyon jó a tapasztalatom, pár nap után megjött az étvágya, nem ment a hasa egyszer sem,még a kedve is sokkal jobb lett. Mellette a Skelevet , Citovet és Kingvet -et is adom neki, mert a lába is nagyon gyenge, de már sokkal jobban van , én májkrémbe teszem neki, így szivesen megeszi

 3. Avatar

  Kulcsár Zsuzsa

  Látom, korábban írtam már a termékrő (Probiovet)l, a cicám akkor 14 és fél éves volt ,júliusban töltötte be a 15-öt. Folyamatosan kapja, nagyon ritkán előfordul kevés (minimális) vér a székletében, emiatt is rendeltem. De olyan ijesztően véres széklete, ami miatt ehhez a szerhez fordutam, azóta egyszer sem volt. Ő nem eszik meg kézből semmit, a nedves kaján se, száraz táppal adom neki, azzal megeszi szívesen.

 4. Avatar

  Mozsonics Sándorné

  15-éves keverék kutyusomnak rendeltem ezt a terméket ! Megszűnőben van a bűzös lehelet az erős köhögés és a szőrhullás ! Szívesen megeszi a kapszulát kocka sajtban bugyolálva !

 5. Avatar

  Fekets Imréné

  16 éves westie kutyámnak adom emésztésének karbantartása érdekében, nagyon jó termék.

 6. Avatar

  Marianne

  Bélrendszeri, emésztési zavarok, (felfúvódás, hasi fortyogás, zubogás,) illetve koprofágia megelőzésére rendeltem a terméket. Együtt adom a Emésztő enzim & probiotikum komplex táplálékkiegészítővel. Csak egy hete használom, de megszűnőben a fortyogás, puffadás. A táplálékra rászórva , szívesen megeszi a kutya. A székletevés problémája is már a múlté.
  A doktor úr által javasolt termékek hosszú távú használatát tervezem, hogy a kutyusom egészséges legyen.

 7. Avatar

  Miklós

  A következő termékeket használva (Regavet, Probiovet, Immunovet, Cytovet, Multivit mega C complex, Emésztő enzim & probiotikum komplex) a rendszeresen jelentkező hasmenés, és hányás, egy 3 hónapos kúra után elmúlt. A kutyánk étvágya, kedve jó, széklete is normálissá vált. elégedett vagyok a terméekkel.

 8. Avatar

  Tar Túnde

  5 éves limfómás, nagyon rossz állapotba került beagle kutyánkat hozta vissza az életbe ez a készítmény. Mellette kapott még cytovetet és korovetet is. Kb. 9 hete kapja Lia ezeket a termékeket és újra élettel teli, jó étvágyú valamint gyönyörű a szőre.

 9. Avatar

  Kulcsár Zsuzsanna

  idős (14 és fél éves) cicámnak rendeltem a terméket, mert időnként friss vér volt a székletében. Száraz táppal tudom beadni a kapszulából kiszórt port, azon jól megtapad, és szinte habzsolja. A nAPOKBAN KEZDTÜK EL A MÁSODIK 3 HETES KÚRÁT, A MEGKEZDÉS ÓTA NEM VOLT TÜNETE, SŐT, A SZEMKÖNNYEZÉSE IS TELJESEN ELMÚLT. Mivel a korábbi három székletvizsgálat nem derített ki semmit, én azonban nagyon aggódtam, örülök, hogy rátaláltam erre a szerre, nagyon bízom benne.

 10. Avatar

  Rudas Tamás

  Nagyon jó termék.Rendbe hozza az emésztést és a széklet problémákat egyaránt.CSak ajánlani tudom táp és nyers etetés mellett is.Nekünk nagyon bevált és a kutyus is szívesen megeszi.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés