Akció!

PROBIOVET

7200 Ft 4500 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: PROBIOVET

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Értékelések

 1. Avatar

  Fekets Imréné

  16 éves westie kutyámnak adom emésztésének karbantartása érdekében, nagyon jó termék.

 2. Avatar

  Marianne

  Bélrendszeri, emésztési zavarok, (felfúvódás, hasi fortyogás, zubogás,) illetve koprofágia megelőzésére rendeltem a terméket. Együtt adom a Emésztő enzim & probiotikum komplex táplálékkiegészítővel. Csak egy hete használom, de megszűnőben a fortyogás, puffadás. A táplálékra rászórva , szívesen megeszi a kutya. A székletevés problémája is már a múlté.
  A doktor úr által javasolt termékek hosszú távú használatát tervezem, hogy a kutyusom egészséges legyen.

 3. Avatar

  Miklós

  A következő termékeket használva (Regavet, Probiovet, Immunovet, Cytovet, Multivit mega C complex, Emésztő enzim & probiotikum komplex) a rendszeresen jelentkező hasmenés, és hányás, egy 3 hónapos kúra után elmúlt. A kutyánk étvágya, kedve jó, széklete is normálissá vált. elégedett vagyok a terméekkel.

 4. Avatar

  Tar Túnde

  5 éves limfómás, nagyon rossz állapotba került beagle kutyánkat hozta vissza az életbe ez a készítmény. Mellette kapott még cytovetet és korovetet is. Kb. 9 hete kapja Lia ezeket a termékeket és újra élettel teli, jó étvágyú valamint gyönyörű a szőre.

 5. Avatar

  Kulcsár Zsuzsanna

  idős (14 és fél éves) cicámnak rendeltem a terméket, mert időnként friss vér volt a székletében. Száraz táppal tudom beadni a kapszulából kiszórt port, azon jól megtapad, és szinte habzsolja. A nAPOKBAN KEZDTÜK EL A MÁSODIK 3 HETES KÚRÁT, A MEGKEZDÉS ÓTA NEM VOLT TÜNETE, SŐT, A SZEMKÖNNYEZÉSE IS TELJESEN ELMÚLT. Mivel a korábbi három székletvizsgálat nem derített ki semmit, én azonban nagyon aggódtam, örülök, hogy rátaláltam erre a szerre, nagyon bízom benne.

 6. Avatar

  Rudas Tamás

  Nagyon jó termék.Rendbe hozza az emésztést és a széklet problémákat egyaránt.CSak ajánlani tudom táp és nyers etetés mellett is.Nekünk nagyon bevált és a kutyus is szívesen megeszi.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólés / Kérdés