PROBIOVET

7900 Ft

(177 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: PROBIOVET

Leírás

PROBIOVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőket tartalmaz. Probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely két élő baktériumfajt (Lactobacillus acidophilus és Enterococcus  faecium), Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint tartalmaz. Egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével.  Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: Chlorella pyrenoidosa (250 mg), zselatin, inulin (40 mg), tejsav baktériumok Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium (10 mg).

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½ kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta
A készítményt 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy öntsük ki a tartalmát kedvenc eledelbe és adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
90 kapszula

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 510/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Allergiás, bőrgyulladásos betegeket kezelek vele eredményesen. Emésztés javítására is használom, mivel javítja a belekben a bakteriális kolonizáció esélyeit. Más probiotikumokkal összehasonlítva sokkal látványosabb eredményeket produkál. A jó bélflóra helyreállítja az immunrendszer funkcióit is, ez megmagyarázza alkalmazásával elért sikereimet.

Dr. Bodorkós Rita
állatorvos
Debrecen

Adagolási útmutató

PROBIOVET termékről 177 értékelés

 1. Adrienn

  Műtét után kezdtem adni a kutyámnak,szubjektiven mintha a szájszaga jobb lenne ( nem erre a célra kezdtem adni), 1 hete szedi.

 2. Czobor-Szakály Katalin

  Rendben tartja a cicáim emésztőrendszerét. Szuper termék.

 3. Tünde Mondzinger

  Sajnos nem tudtam használni a terméket csak pár szemet, mert közben a cicám itt hagyott engem.

 4. Mónika Sebestyén

  Szuper

 5. Mónika Hammerné Buday

  Szuper termék. Megszünt a kutyám hasmenése.
  Ami rendszeres volt.
  Más probiotikumot nem vált be.
  Állatgyógyászati termék volt.

 6. Orsolya Orosz

  Bőrproblémára rendeltem, ezzel párhuzamosan állítottam át a kutyust nyers étrendre. A bőre kicsit javult, de azt nem tudhatom pontosan mitől, mert több módon is próbálom segíteni a gyógyulását. Elfogadja, megeszi. Hosszabb távon fog igazán jelentkezni a hatása szerintem.

 7. Nikolett Nagy

  Eddig elégedettek vagyunk. A probiotikum hatására majdnem megszűnt a korpásodás és a cica jobban is emészt. A szerómája és rajta a sipoly hamarabb gyógyult a napokban,10 napos szünet után folytatjuk az Imunovetet és tervben van a Cytovet és egyéb készítmények megrendelése is. Nagyon bízunk benne…

 8. Katalin Iván

  Nagyon jól működik a kutyámnál

 9. Bertold Várkonyi

  Némi hasgörcsöt okozott

 10. Névtelen

  Már a harmadik adagot rendeltük, nagyon elégedettek vagyunk!

 11. Mariann

  Nagyon jó

 12. Névtelen

  Bevált a termék, úgy tűnik…

 13. Kancsár

  13 éves Picúr jack russell terrier szívbeteg és légcsőkollapszusos, gyógyszeradagját a maximálisra emeltük, azaz altatás előtt állt… Ismerős ajánlásával, gondoltuk teszünk egy próbát és kipróbáljuk a készítményt.
  Mindezek mellett más termékeket is használtunk a meglévő problémákra: omegavet, kingvet, bone strength, korovet.
  Pár nap elteltével az étvágya csökkent, elkezdett fogyni, most értünk az első 3 hetes kúra végére, szteroid és a köhögés csillapítóját adagját a felére csökkentettem, közérzete a régi! 🙏

  #1 kép innen:Kancsár
  #2 kép innen:Kancsár
 14. Bártfainé Berek B.

  Ismerős kutyusának rendeltem, mert a bélflórája kisebb korban kapott gyógyszerektől sérült. Bevált, úgy néz ki rendeződik a dolog.

 15. Horváth Zsuzsanna

  Porckorong sérv utáni hátsó lábak bénulás után alkalmaztam a termékeket. A szteroidos gyógyszerek beadását már két hete abbahagytuk. Kiskutyánk tud menni, sőt szaladni is, látszólag nincsenek fájdalmai sem.

 16. Névtelen

  Bevált

 17. Nagy L.

  Jó termék

 18. Szőcs Éva

  Nincs még egy ilyen! A második készítmény volt, amit kipróbáltam bordeaux-i dog kutyusomnál, aki a séta során felehetett valamit és hasmenése lett. Azóta is időről-időre visszatérek a készítményhez, ha tápos, ha nyers hússal etetett a kutyám, mindig gyönyörűen rendbe jön az emésztése, és állagra, színre, szagra tökéletes végterméket ürit.

 19. Lévai A.

  Tökéletesen rendben tartja a székletét.

 20. Névtelen

  Nagyon jó és remek választás.

 21. Névtelen

  Ezzel a termekkel elegedett vagyok!

 22. Jurák Tiborné

  Segítség a megfelelő emésztéshez.

 23. Névtelen

  A másik probiotikum helyett vettem, nekem az jobban bevált hasmenés kezelésére.

 24. Simor Eleonóra

  Ismertem korábbról már a terméket, tökéletesen meg vagyok elégedve a hatásával.

 25. Névtelen

  Nem tortent változás

 26. Névtelen

  Egy hasonló jellegű terméknél sem tapasztaltam még ilyen pozitív változást. Érzékeny emésztőrendszerű kutyám refluxos tüneteit megszüntette.

 27. herrcsilla

  Nem régóta használjuk az Energyvet termékeket, eddig főleg a Probiovetet használtuk……
  Idős kutyusom bélgyulladással küzdött, állatorvosunk ajánlására kezdte el szedni ezt a terméket a gyógyszeres kezelés mellett 1 éve először…..nagyon gyorsan jobban lett a kutyus….
  Idén is alkalmaztuk, szintén bélgyulladásnál, megpróbáltam csak ezt használni és mellette diétáztatni a kutyust, szintén bevált, remek ez a termék, nagyon szeretjük……

 28. Àbrahám Julianna

  Durva hasmenèse lett a kutyànak,akinek semmi ilyen jellegű panasza nem volt eddig.Azóta más fajta probiotikumot kap.

 29. Anonim

  Ha valamiért korpásodni kezd Bagira bundája, ezzel az emésztőenzim+probiotikummal helyrejön. A kora tavaszi allergiás könnyezése is enyhült, mióta ezt kapja. Az Annovet cseppek mellé is ezt adjuk.

 30. Molnár-Parokai Anita

  Imádjuk mióta adom neki, nincs puffadás

 31. Havasi Csilla

  Nagyon hálás vagyok amiért rátaláltam erre az oldalra (a rengeteg hasznos információra), mert igazi átütő sikert ezekkel a termékekkel értünk el kis kedvencünknél!

 32. Anonim

  15 éves keverékkutyusnak vettük más termékekkel együtt. Kétszer műtötték már jóindulatú emlődaganattal. Olyan mintha visszafiatalodott volna. Nagyon jó hatással vannak rá ezek az étrendkiegészítők. Ismét van étvágya, mozgékony, játékos.

 33. Horváth-Fodor R.

  Hasmenéses idős kutyusom kapja, két és fél hete kb, egyszer volt azóta hasmenése a korábbi minden második-harmadik napihoz képest

 34. Ferenczy J.

  sokat használt az antibiotikumok mellett

 35. Anonim

  ………

 36. Orosz Tunde

  A kutyámnak teljesen elment az étvágya, enyhe hasmenése is volt elég sokszor. Semmilyen húst, konzervet, tápot nem akart enni. A tápot lecseréltük egy hypoallergén változatra, amitől a hasmenés megszűnt ugyan, de az étvágy a kezdeti újdonság elmúlása után visszaesett. A kutya eléggé kezdett fogyni, úgy kellett a falatokat bele könyörögni. Egy barátom ajánlására kezdtük el szedni a Probiovetet. Néhány nap elteltével kezdett visszajönni az étvágya a kutyának, a széklete teljesen normalizálódott. Kb két hét után teljesen rendbe jött, kicsit többet is eszik már a napi előírt adagnál és már egyéb falatokat is hajlandó megenni. Szépen vissza is hízott a kiinduló súlyára. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.

 37. Fenyvesi

  Még sok tapasztalat nincs. Kutyáim emésztése rendben.

 38. Szabó Imre

  Eltűnt a bűzös lehelet mindenki nagy örömére.

 39. Anonim

  Hatásos

 40. Dömötörffi Erna

  Rendszeresen gyógyszert szedő németjuhász és idős Goldink szedi. Mindketten köszönik jól vannak.

 41. Rosta László

  szuper

 42. Lévai Adrienne

  A termékkel nagyon elégedett vagyok. Kutyámnak nagyon sokat segít.

 43. Szabó G.

  Imádja a kutyus!

 44. Molnár Anita

  Mióta ezt használjuk semmi has csikorgás. Szuper.

 45. Anonim

  Kutyusom kapja, mert tápot eszik. Az emésztése kiváló.

 46. Varga Anikó

  A termék kiváló.

 47. Mészöly Hajnalka

  Szuper termék!

 48. Reuss Gabriella

  Korpásodik Bagira bundája, ha nem adok a száraztáp (Brit Premium) mellé probiotikumot.

 49. Bernadett Szanda

  A 3 termeket egyszerre adom a taplalekallergias boxernek. Eddig minden csak ideig-oraig segitett, meg a legdragabb probiotikumok is. Egyenlore meg vagyok elegedve ezzel a kombinacioval. A kozel egy eve tarto, folyamatosan visszatero hasmenese rendezodott. Igaz, hogy etrendet is valtottunk ezzel egyidoben. Most csak vadlazacot kap bulgurral, amit mi fozunk neki.

 50. Anonim

  5 hónapos kölyökkutyánk mindenfélét megrág, megeszik az udvarunkban, fadarabokat, faleveleket, stb. Emiatt gyakran volt hasmenése. A termék használatával normalizálódott az emésztése, kevesebb a bélsár mennyisége, az állaga tökéletes és a kiskutya is szedett magára egy kis súlyt, ami ráfért. Most érünk a 3 hetes kúra végére. A javulás már a használat első hetében érzékelhető volt.

 51. Geyer Laura

  Kombinálva kapja a nyuszim a termékeket. (tályogosodásra)
  Hála ezeknek a termékeknek, az orvosokat megcáfolva 7 éves a nyuszim 🙂 Köszönjük!!!! Mindenkinek szívből ajánlom! (JA és a nyuszim is imádja, ha nincsenek a tápon a termékek akkor nem eszik, megvárja amíg rárakom neki :D)

 52. Anonim

  Giardia fertőzés miatt kapott gyógyszerek után szerettem volna a bélflórát támogatni , a széklet evés nem szűnt meg, pedig nagyon bíztam benne.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Tullcsi! Próbálja meg alkalmazni az Emésztőenzimek& Probiotikum terméket és a Stomach & Bowelt. Üdv Drmolnar

 53. Anonim

  Remélem segít megerősíteni 15 éves beteg kiskutyám emeszto rendszerét.

 54. Sándor

  még csak 1 csomaggal használtunk, több termékkel együtt, nem tudok nyilatkozni még

 55. Anonim

  Nagyon jó a termék, több éve adom kedvencemnek

 56. Anonim

  Semmilyen pozitív változást nem hozott, pedig nagy reményeket fűztem hozzá

 57. Dömötörffi Erna

  Bevált. Már a második kutyám kapja. Mindkettő esetében sokat segített.

 58. Magyar H.

  Az emesztése javult, a szőrproblémákon is segít. Azt vettem észre, hogy kevesebbet vakarja magát, kevesebbet nyalja a mancsát, kevesebbet rágja magát és kevésbé érzékeny a most még hónaljban, ágyéknál és mancsnál kopaszkás teste

 59. Mezei Dóra

  Most kezdtük el használni, de meg vagyok vele elégedve

 60. Anonim

  sokat segitett a bőr szőr problékmákban

 61. Katona Judit

  Rendszeresen hasznaljuk az erzekeny gyomru kiskutyimanal

 62. Nagy Lászlóné

  Jó termék.

 63. Rédey Kinga

  Nagyon jók a termékek!!!

 64. Bóka A.

  Sok gyógyszer mellé amit szed elengedhetetlen.

 65. Rédey Kinga

  Energikusabbak a kutyáim

 66. Gulyás

  Beváltani látszik a hozzáfűzött reményeket.Az édeskés szag elmúlt,a vakaródzás is jelentősen csökkent.

 67. Bogdán Tamás

  Továbbra is vásárolni fogom

 68. Paradi Eszter

  Rövid időn belül érzékelhető volt hatása a kisállatunkon:))

 69. Anonim

  A PROBIOVET rendbetette a kutyusunk emésztését. Sajnos korábban sok probléma volt a gyomrával, de kúraszerűen alkalmazzuk a PROBIOVETet, és sokkal jobban van. Szerencsére nagyon szereti az ízét, így úgy örülni neki, amikor kapja, mint egy jutalom falatnak.

 70. Horváth Terézia

 71. Dömötörffi Erna

  Teljesen elégedett vagyok. A termék már többször bizonyított.

 72. Anonim

  Eleinte ódzkodott a macskám, de már megeszi. Kiszedem a kapszulából, pici vízzel keverem össze, hogy pépes legyen és szépen lenyalogatja a kezemről.

 73. Makó A.

  Szuper termék, a cicának sokat segített

 74. Kertész Kata

  Cicának vásároltam. A kapszulát nem lehet elfelezi, kisebb kiszerelésben kellene gyártani. A cicáknak amúgyis nehéz beadni a gyógyszert, ha kiveszem a kapszulából a gyógyszert és el keverem az ételében, megérzi és nem eszi meg. Kisebb kiszerelés is kellene ami kisebb állatok adagolására is alkalmas. A termék hatékonyságát nem tudtam megtapasztalni, a cicámnak elég agresszív tumora volt, két hét alatt elment.

 75. TAKÁCS M.

  Számunkra bevált, ezért rendeljük rendszeresen

 76. Bogdán Tamás

  Bevált, elégedett vagyok.

 77. Gömbös G.

  Jo termek

 78. Szűcs Györgyi

  Jutalom falatban könnyen adagolható nálunk, 2 kutyusom kapja, emésztésük rendben van. Az egyik kutyus elég habzsoló emiatt volt hányás, hasmenés, amióta alkalmazzuk a Probiovetet nem volt panasz.

 79. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele.

 80. Anonim

  Kitünö

 81. Katona Judit

  Nagyon szeretem ezt a termeket, rendszeresen hasznalom, kutyusom ( bishon havanese ) gyomra nagyon erzekeny, volt, h a belfloraja felborult, ezzel a termekkel tokeltetesen rendbejott, azota is minden rendben vele!

 82. Bóz Zsuzsanna

  Még szedik,nem tudok mit írni hatékonyságról.

 83. Bánkuti Jánosné

  Jól van kutyuskám.

 84. Lévai Adrienne

  Felváltva szedetem kutyusommal, v. az emésztő enzim és probiotikum komplexet v. a probiovetet szedi. Jó véleménnyel vagyok, szerintem rendben tartja a bélrendszerét és az emésztését. Már valószínű nem élne ezek a készítmények nélkül így pedig egészséges, vidám kutyus kinézete van.

 85. Gerencsér Ferencné

  Nagyon jó készítmény.

 86. Anonim

  Érzékeny gyomrú kutyánknak adjuk, sokat segített!

 87. Pardi Lajos

  Még nemrég keztem el a kutyámnak a Probiovet adagolását, de már e rövid idő alatt is pozitiv változások jelentkeztek.

 88. Anonim

  Mindkét kutyám kapja a strong immun mellett, és rendben vannak.

 89. Anonim

  Jó.

 90. Anonim

  3. hete adom komondoromnak, úgy látom a szőrzete kezd szépen visszaállni az allergia előtti időszakra.

 91. Bíró Anita

  Csak pozitív eredményeket tapasztalok.

 92. Horváth Judit

  E-mailben megy majd.

 93. Anonim

  Koszonjuk a legjobb probiotikum a cicaknak eloszor szokatlan volt kapszula ize de megszerettek

 94. Tóth F.

  Mióta használjuk, cicánk sokkal energikusabb,és jobban eszik,

 95. Rédey Kinga

  szuper

 96. Bogdán Tamás

  Nagyon jó

 97. Répási Ernő

  Gyorsan megérkezett a termék kiváló

 98. Nagy Gabriella

  Sajnos nekünk nem vált be, ezért nem értékelek.

 99. Beckné Balla Ildikó

  Hatékony, az emészése teljesen rendejött

 100. Anonim

  .

 101. Ruditsné Szmilkó A.

  Jó a termék🤗szerencsére rendelünk mást is

  #1 kép innen:Ruditsné Szmilkó A.
 102. Anonim

  Jó termék.

 103. Fischer A.

  Májproblémáknál, az ajánlott termékekkel együtt használjuk. AST, ALT ertekek csokkentek

 104. Molnar -Parokai A.

  Nagyon sok jótékony baci van benne, szuper!

 105. Nemes Nóra

  Most kezdtem el adni a kutyusnak, de biztosan ez ugyanolyan kiváló termék, mint a többi 🙂

 106. Horváth Terézia

 107. Meződy Marianne

  Régóta használom felváltva, szuper

 108. Fodor R.

  Könnyen adagolható az eledellel összekeverve a kapszula tartalma, az allergiás tüneteket megszüntette egy kúra után.

 109. Kelemen Erika

  Szeretjük! Mindkét németjuhász kutyámnak ezt adom. Elmúlt a hasmenés és a bőrviszketés. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Szomorúan látom, hogy elfogyott a készlet. Remélem rövid időn belül ismét kapható lesz.!

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Erika! Köszönöm értékelését, a jövő héten ismét kapható lesz. Üdv Dr.Molnar

 110. Anonim

  Szuper termék

 111. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

 112. Anonim

  Sokadjára vesszük újra. A kutyám egy csúnya bélgyulladás után kezdte kapni, az orvos mondta, hogy még valószínűleg egy hétig hasmenése lesz, de a kapszula szedése után egy napra rá már normális volt a széklete. A betegség óta sokkal érzékenyebb lett az emésztése, de ha a probiovetet kapja sosincs probléma, és az enyhébb emésztési zavarokat is egyből rendbe hozza. Szeretjük, mert természetes, könnyű beadni neki, és a szuper hatása van a kutyára. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! 🙂

 113. Szabó Andrea

  Egy kutyás jóbaráttól kaptunk egy bontott tasakkal és azt vettem észre, hogy sokkal jobb az étvágya, kéri a kaját (amit egyébként a 11 év alatt sose tett….)

  #1 kép innen:Szabó Andrea
 114. Szemesné Jenei Gabriella

  A megszokott magas minőség.

 115. Márta Martonné Miavecz

  9 éves ivartalanított kandurom, nagyon lebetegedett. Hányás, hasmenés, magas láz. Amikor észrevettem a hasmenést már el kezdtem adni a Probiovetet, ami javított valamennyit a helyzeten, de súlyosbodtak a tünetek így állatkórházba vittem. Kiderült parvo és “száraz” coronavírus fertőzése van. (Nem volt oltva csak kölyök korában, lakásban van tartva). Mondtam, hogy ezt a kiegészítőt adtam neki, amit helyeseltek. Talán ennek is volt szerepe, hogy meggyógyult a cicám? Jól van, már a 2. kombinált oltásra viszem, ami csúszik, mert torokgyulladása lett. (Csapról iszik 🙁 ).

 116. Rozina C.

  Eddig segített,remélem ezután is fog!😇

 117. Anonim

  Elhúzódó bélgyulladás kiegészítő kezelésében nagy segítség volt kiskutyánknak.

 118. Éva Belméné Szabó

  Már évek óta használom cicáim és kutyáim, hasmenéses problémáira. Nagyon jó termék, a kapszulák szétszedhetőek, jutifalatba könnyen beadhatók.

 119. Meződy Marianne

  Segít az ürülékevés problémán.

 120. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok a termékkel

 121. Kulcsár

  A szerek kombinációja, együttesen alkalmazva hatásosnak bizonyulnak.

 122. Mohamed Leila

  Jónak tűnik de még nem telt el sok idő mióta használjuk a készítményt.

 123. Nagy M.

  Még nincs tapasztalatom, legfeljebb annyi, hogy kiskutyám szívesen megeszi.

 124. Anonim

  Hasmenés esetén alkalmazzuk a terméket, használatával 1-2 nap alatt elmúlnak a gyomorbántalmak, teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel

 125. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok vele

 126. Bauer Edit

  Már ismerem a terméket, nagyon jól bevált

 127. Tar Péterné

  Úgyan az.

 128. Varbainé Márkus M.

  Egy éve adom 8 éves boxeremnek, jó a termék, szívesen ajánlom.

 129. Horváth Terézia

  Elégedett vagyok

 130. Tamássy Andrea

  Rossz szájszag és perverz étkezési szokások (macskakaki) nassolás volt az oka, hogy ezt a terméket választottam. Javuló tendenciát látok. De tizenvalahány év után és legfőképpen talán azért, mert az első éveiben feltehetőleg önellátásra kényszerült (faluszélén erdő mélyén élt egy falkában a kölykeivel), vannak még pillanatok amikor kibogarászik valamit és megeszik. De a helyzet sokkal sokkal jobb, mint három héttel ez előtt, a kúra megkezdésekor volt.

 131. Ágnes

  16 éves puli kutyának rendeltük gyomorbántalmakra és bélflóra helyreállításra. A terv bevált, a kis puli újra energikus, jókedvű. Étvágya és széklete rendben van.

 132. Gácsy Kata

  A tünetek: 16 éves kutya időskori bélrenyheséggel, diétás táplálék mellett is híg hasmenés naponta(éjszaka is) többször.
  Cytovettel együtt szedve konkrétan csodát tett, már a második naptól elfogadható széklet, még olyan is van, hogy teljesen normális kemény.
  Tartani is tudja.(előtte ahol rájött, ott…)
  Köszönjük.

 133. Bognárné Varga Renáta

  10 éves étel intoleranciában szenvedő kutyusomnak adom Cytovettel, Regavettel és Immunovettel kombinálva, az állatorvos javaslatára. Az állandó hasi görcsök megszűntek, a kutyám jó étvágyú, jó kedélyű. A készítmények nélkül szerintem már kutyám sem lenne, a termékeket nagyon jó szívvel ajánlom. Mivel természetesek, nem kell aggódnom a mellékhatásoktól sem.

 134. szolevia

  Sajnos semmiyen módon nem tudtam beadni/elfogadttni a macskámmal.Jó lenne másmiyen kiszerelésben.

 135. Kulcsár Zsuzsanna

  A Probovetet már hosszú ideje használom, a cicám nem gyakori, de mégis olykor előforduló véres széklete miatt. A kezdetek után olykor előfordult nyomokban még ez a probléma, de most már több mint 6 hónapja ennek semmi jele. Nyáron lesz 16 éves, és gondolom, hogy az általános állapotár is jó hatással van, játékos, mozgékony, érdeklődő. Nagyon örülök a terméknek, amelyet az előírás szerinti szünetekkel állandóan alkalmazok.

 136. Lévai Adrienne

  Kutyám egy évvel ezelőtt majdnem elpusztult végbél megvastagodás miatt. Szteroid kezelés mellé tökéletes kiegészítő terméknek tartom. Széklete normalizálódott és elfogadható mennyiségű és méretű lett.(akinek hasonló problémája van a házi kedvencének az tudja mit jelent a megfogalmazás) Jelenleg kutyusom 9 éves lesz és remélem ezeknek a remek termékeknek köszönhetően még sokáig velünk marad. Felváltva használom más Energyvet termékekkel. (EMÉSZTŐ ENZIM & PROBIOTIKUM KOMPLEX és MULTIVIT MEGA C KOMPLEX vitamint is szoktam adni neki) A vitamintól szőre csillogó fényes lesz.

 137. B.Anikó

  Bélflóra regenerálásra, emésztési problémára, allergiás viszketésre adtam nyolcéves kutyámnak a Probiovetet kombinálva Regavettel, Cytovettel, Fytovettel, Multivit mega C-vel és felváltva emésztőenzimes probiotikummal. Három hónap kellett a teljes felépüléshez, legnehezebben az allergiás vakarózástól tudtunk megszabadulni, de hétről-hétre egyre jobban látható volt a javulás. Most pont olyan eleven, energikus, minden lében kanál, mint kölyökkorában. Nekünk nagyon sokat segítettek ezek a készítmények, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 138. Vass Krisztina

  2 tündéri 2,5 éves yorki kicsilánynál használom 2017. tavasza óta, mindkettőjüknek, táp mellé adom és az immunrendszerük erősítésére. Jó szívvel ajánlom a terméket!

 139. Nagy Sándorné

  Nagyon rossz állapotban volt már a 16 éves tacskó-keverék kutyánk – gyógyszertől hasmenés, gyengeség, étvágytalanság- Nagyon jó a tapasztalatom, pár nap után megjött az étvágya, nem ment a hasa egyszer sem,még a kedve is sokkal jobb lett. Mellette a Skelevet , Citovet és Kingvet -et is adom neki, mert a lába is nagyon gyenge, de már sokkal jobban van , én májkrémbe teszem neki, így szivesen megeszi

 140. Kulcsár Zsuzsa

  Látom, korábban írtam már a termékrő (Probiovet)l, a cicám akkor 14 és fél éves volt ,júliusban töltötte be a 15-öt. Folyamatosan kapja, nagyon ritkán előfordul kevés (minimális) vér a székletében, emiatt is rendeltem. De olyan ijesztően véres széklete, ami miatt ehhez a szerhez fordutam, azóta egyszer sem volt. Ő nem eszik meg kézből semmit, a nedves kaján se, száraz táppal adom neki, azzal megeszi szívesen.

 141. Mozsonics Sándorné

  15-éves keverék kutyusomnak rendeltem ezt a terméket ! Megszűnőben van a bűzös lehelet az erős köhögés és a szőrhullás ! Szívesen megeszi a kapszulát kocka sajtban bugyolálva !

 142. Fekets Imréné

  16 éves westie kutyámnak adom emésztésének karbantartása érdekében, nagyon jó termék.

 143. Marianne

  Bélrendszeri, emésztési zavarok, (felfúvódás, hasi fortyogás, zubogás,) illetve koprofágia megelőzésére rendeltem a terméket. Együtt adom a Emésztő enzim & probiotikum komplex táplálékkiegészítővel. Csak egy hete használom, de megszűnőben a fortyogás, puffadás. A táplálékra rászórva , szívesen megeszi a kutya. A székletevés problémája is már a múlté.
  A doktor úr által javasolt termékek hosszú távú használatát tervezem, hogy a kutyusom egészséges legyen.

 144. Miklós

  A következő termékeket használva (Regavet, Probiovet, Immunovet, Cytovet, Multivit mega C complex, Emésztő enzim & probiotikum komplex) a rendszeresen jelentkező hasmenés, és hányás, egy 3 hónapos kúra után elmúlt. A kutyánk étvágya, kedve jó, széklete is normálissá vált. elégedett vagyok a terméekkel.

 145. Tar Túnde

  5 éves limfómás, nagyon rossz állapotba került beagle kutyánkat hozta vissza az életbe ez a készítmény. Mellette kapott még cytovetet és korovetet is. Kb. 9 hete kapja Lia ezeket a termékeket és újra élettel teli, jó étvágyú valamint gyönyörű a szőre.

 146. Kulcsár Zsuzsanna

  idős (14 és fél éves) cicámnak rendeltem a terméket, mert időnként friss vér volt a székletében. Száraz táppal tudom beadni a kapszulából kiszórt port, azon jól megtapad, és szinte habzsolja. A nAPOKBAN KEZDTÜK EL A MÁSODIK 3 HETES KÚRÁT, A MEGKEZDÉS ÓTA NEM VOLT TÜNETE, SŐT, A SZEMKÖNNYEZÉSE IS TELJESEN ELMÚLT. Mivel a korábbi három székletvizsgálat nem derített ki semmit, én azonban nagyon aggódtam, örülök, hogy rátaláltam erre a szerre, nagyon bízom benne.

 147. Rudas Tamás

  Nagyon jó termék.Rendbe hozza az emésztést és a széklet problémákat egyaránt.CSak ajánlani tudom táp és nyers etetés mellett is.Nekünk nagyon bevált és a kutyus is szívesen megeszi.

 148. Molnárné Ódor Melinda

  15éves németjuhász husky keverék kutyusom van,hatalmas étvággyal.aztán egyszer csak nem evett és széklet sem volt+az izületei is elkezdtek ismét fájni.a skelevetet már adtuk neki korábban nagyon jó volt.rendeltünk probiovetet és skelevetet,már 4nap után látható volt a javulás.visszatért az étvágya a jó kedve 4hét elteltével már nagyokat sétálunk nagyon jó a kedve!

 149. Tünde

  3 hónapja volt a kutyámnak egy nagyon súlyos bélbetegsége,véreset hányt és székelt.Áttértünk egy orvosi gyógytápra,ami nem ment zökkenőmentesen.Nagyon magas lett a sava,állandóan nyeldekelt és ha éhes volt hányt.
  1,5 hete használjuk a Probiovetet és csak pozitívat tudok írni.A kutya szőre olyan,mint babakorában,olyan selymes.Napi 2*1/2 20 mg-os Quamatelt szedett,ami nem sokat javított az állapotán,de mióta szedi a Probiovetet,azóta a nyeldeklés 90 %-ban megszünt,a Quamatelt lecsokkentettük napi 1/4-re.Terv a teljes elhagyása.
  Mellékesen csökkent a vakarózása a pollenallergia miatt.
  Nagyon köszönöm a segítséget!

 150. Katona Judit

  Nagyon szuper termék, teljesen elmúlt az emésztéssel kapcsolatos problémánk, egyszerűen imádjuk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 151. Schuszter Ágnes

  Szuper termék.

 152. Török Beáta

  Nem kaptam meg a terméket a GLS futárszolgálat köszönhetően! Visszaküldték a csomagot, arra sem vették a fáradtságot hogy telefonáljanak! Egyébként a termékeket nagyon szeretem, nagyon jól!

 153. Katona Judit

  Egyszeruen szuper!!!

 154. Deákné Marcsi

  Csak jót tudok írni a termékről. Két kutyusomnál is alkalmazom, minden rendben velük. 🙂

 155. Hekkel Ágnes

  Üdvözlet! A cicáknak hogy lehet beadni a probiovet kapszulát?

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Ágnes! Kibontva és ételre téve, vagy kedvenc lágy eleségbe keverve. Dr. Molnár

 156. Vörös Judit

  A 8 hónapos kiscicánknak minden emésztéssel kapcsolatos problémája ( hasmenés) teljesen elmúlt, illetve az allergiával kapcsolatos bőrprobléma is megszűnt.

 157. Krisztina

  Más termékekkel együtt alkalmazom a kutyákra, különböző problémák helyrehozására.

 158. Horváth terézia

  Együtt értékelem amit vettem,virovet ,skelevet, probiovet .Nem csak ezeket kapják a mopszok. A 14 évesnek gerinc problémája van.Pelenkáztuk pár hétig nem tudta megtartani a vizeletét, most márnem pisil be, aminek nagyon örülünk A székletét még mindig nem tudja visszatartani,Sokat alszik ,a koránál fogva is, ha fent van,jól érzi magát.A 8-éves is több mindent kap,ő nehézlégzésre kap több mindent.van amikor hetekig rendben van,és valamikor egy nap is többször is szívja magát,hörgő hangot ad Ez az idő már lerövidült,nem tart olyan sokáig mint ezelőtt.Elégedett vagyok.Több embernek is ajánlottam már van aki rendelt is már

 159. Gulyás Lilla

  11 éves ivartalanított fiú cicámnál kb 3/4 éve hasmenés és hányás jelentkezett.Többször volt laborvizsgálat,amiből az derült ki,hogy vagy nem termel elég albumint a mája vagy veszti.A vizelete negatívnak bizonyult,ezért a bélen át való vesztésre szavaztak.Kapott Hepapetet,de ettől még jobban ment a hasa.Utána gyógytápot kapott,ami úgy tűnt,hogy beválik.A kezdeti siker után azonban visszaesett és folyamatos hányás-hasmenés kezdődött.A már így is sovány macska állapota nagyon leromlott,infúziót és gyógyszereket kapott.Ezek után már csak általam főzött húst,rizst és zöldséget kap és a PROBIOVETet,amit végső elkeseredésemben rendeltem neki a CYTOVETtel együtt.Ezek után kicsit jobb a helyzet,a kondija is,de még vannak hasmenések és hányások is.Hasi ultrahang vizsgálatot még ősszel végeztek nála,rendellenes dolgot nem találtak.Köszönöm az ENERGYVETnek az eddigi segítséget.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Lilla! A cicának tartós gyomor és bél emésztési zavara van. Ha további javulást szeretnének még további változtatást, pontosítást javaslok az étrendjén és a Regavet, Skelevet és Omegavet adásával kiegészíteném az eddig kezelését. Üdvözlettel: dr. Molnár

 160. Viktoria

  Sziasztok!Én a Regavet-tel együtt használom,már 2 hete,mert a kölyök francia bulldogunknak,tartós emésztési zavara volt,(remélem már csak múlt idő)amíg szurikat kapott jobban volt,utána mindig visszajött a hasmenése!9hetesen 1,1kg-osan hoztuk el a tenyésztőtől,a csont,és bőr kutyát!most 2,2kg 13 hetes.Még le van egy kicsit maradva,de legalább hízik,jó kedvű,és a széklete is 90%-ban már normális!Köszönjük!!????

 161. Gróf Sisi

  13 napja adom a PROBIOVET-et a 8 éves ivartalanított Skót lógófülű kandúromnak.
  Régi vágyam volt, hogy ne csak az embereknél, de az állatoknál is legyen egy olyan gyógymód, ami mellékhatások nélkül, a szervezet öngyógyító képességét indítja be az állatoknál.

  Bízom benne, hogy az Energy-vet termékekben megtaláltam.

  Gróf cicának 2015 óta van vastagbél gyulladása, csak akkor még nem tudtam, hogy az van.

  Mindig minőségi tápot kapott.
  Fél éves korától 5 éves koráig ROYAL C. FELINE NEUTERED YOUNG MALE -t kapott.
  5 éves korában jelentkezett a véres nyálkás széklet.
  Volt, hogy normál széklet mellett 1 méterrel arrébb egy centis átlátszó nyálkás közegben piros vért találtunk.
  Akkor még ritkán és a probiotikum szedésekor elmúlt.

  Ez csak tünet volt, és ismét visszatért pedig tápokat váltottunk.
  Száraztápok sorozata következett.
  Igyekeztünk szója, GMO mentes, mesterséges ízfokozó mentes, hozzáadott cukor mentes tápokat.
  Egy ideig jó volt, 3-4 nap múlva ismét előjött vagy rosszabb lett.
  Megpróbáltuk, de Nekünk nem vált be az
  * Az Almo Nature Sterilised lazac & rizs: (Itt rosszabb lett az állapot)
  *SELECT GOLD Digestion Adult baromfi & rizs szárazeledel macskáknak
  Teljes értékű állateledel kifejlett macskáknak – hozzáadott cukor, szója, mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízfokozó anyagok nélkül
  *Trovet Hyppoallergén nyúl (nem ette)
  Nyúlhúsos és rizses hypoallergén száraztáp érzékeny macskák számára természetes antioxidánsokkal
  (Miután vastagbél gyulladása volt, és a TRovetnek csak 1% -os volt a rost tartalma, ez híg székletet eredményezett.
  Ismét váltani kellett magasabb rost tartalmú tápra.
  *Royal Canin Veterinary Diet – Sensitivity Control –
  A Sensitivity Control SC 27 teljes értékű, diétás szárazeledel ételallergiával & -intoleranciával, krónikus & akut hasmenéssel & kolitis-szel, a bélrendszer & bőr gyulladásaival küzdő macskáknak.
  Itt is visszajött a nyálkás véres széklet.

  A végén már a bal hátsó láb is remegett, mintha cselsztont járna.

  2017 elején már mindennapos volt, amikor aktív kezelést és kivizsgálást kértünk az akkori állatorvostól.

  SZÉKLET: minden parazitára, kórokozó baktériumra negatív volt.
  Semmire sem mutatott ki pozitív eredményt, pedig 5 órán belül vittünk széklet eredményt azért, hogy a trichomonas kimutatható legyen.
  Giardiája nem volt.
  Németországba is vittek ki tenyésztést, az is negatív volt
  “Aerob normál flóra hiányzik.”

  Majd vérvétel, ott is minden érték rendben csak a limphocyta szám szám volt 5,2 G/l

  Majd Műszeres Diagnosztikai laborvizsgálat, endoszkópos vizsgálat következett aminek eredménye:
  “A rectum és a colon nyálkahártya diszkréten egyenetlen felületű,
  vérzés, erozió vagy körülírt nyálkahártya duzzanat vagy szövetszaporulat nem látható.
  A colon transverum és ascendens makroszkóposan intakt.
  A caecum és az ileum nyálkahártyája makroszkóposan intakt.”

  Eddigi eredménytelen gyógyszerek, ami az elkeseredésemet növelték:
  *PREDNISOLON 5MG – 20 DB (SZEDÉSE ALATT MEGSZŰNT A BAL HÁTSÓ LÁB REMEGÉSE , de 1 nap múlva ismét nyálkás véres széklet rendszertelenül.

  *majd Supplin 250 mg 2­*1/4 (habot hányt, nem használt ezért váltottunk a prednisolonra)

  *Floxabactin reggel 1*1/4, 12 napig, este Protexin Synbiotic D-C pro és prebiotikum ste

  (A Floxabactintől híg széklet, hab hányás kb 5-6 nap után nem szedte be, elege lett)

  *MEDROL: 2017 szept. 5. 10 nap (egész) – szept15 –től ( fél szem) – szept. 26-tól 8 napig október 3-ig (¼-et)

  Amíg szedte addig jó volt, 3 nap után ismét véres nyálkás széklet lett akkor is, ha mellette szedte a protexin synbiotikumot.

  Nem akartam azt, hogy élete végéig szteroidon éljen a cicaazért, hogy tünetmentes legyen, ezzel a többi szervét károsítsam.

  Amire idő közben rájöttem, hogy a cica sértődékeny.
  Elég átpakolnom a szobába valamit, a falhoz leül és fél napig a falat bámulja.

  Gróf március 1 óta szedi a PROBIOVET-et (2*1 reggel, este)
  az alga íze miatt még ízlik is neki.

  3*3 csepp IMMUNOVET-et fokkozatosan kezdtem el adni, egy cseppről, emeltem fokozatosan és

  3*2 csepp REGAVET-et

  A széklet rendeződött
  (remélem ez így is marad, de az előzmények miatt még félek!!!)

  A láb remegés még tart, ezért elkezdem az annovetet: 2*2 .

  Felváltva 10 napig az annovet és 10 napig az immunovet.
  A Probiovet és a regavet marad.

  Köszönöm….

 162. K.Mária

  Van egy nagytestü szuka kutyám is, amelyiknek nagyon érzékeny volt az emésztése sokszor kapott hasmenést olyan ételektöl, amiktöl a többi kutyámnak teljesen normális széklete volt. Probáltam neki az állatpatikából különféle ételkiegészitöket, de csak ideig-óráig használtak. Miután rábukkantam az Energyvet-töl a Probiovet-re, s egy kúrát beszedettem vele, minden emésztési problémája megszünt. Ennek már pár hónapja, s azóta is minden rendben van. Köszönet!

 163. Bognárné Varga Renáta

  Étel intolerancia a kutyusunk fő betegsége, több készítményükkel együtt (cytovet) kombinálva kiváló hatást értünk el. A kutya jó kedvű, jó étvágyú, az emésztése is rendben van.

 164. Zsuzsa

  Évek óta használtuk, ha beallergizált valamilyen ételre, vagy ha elkapott vmi olyat amitől hasmenése volt meg gyomor problémája. Most azért használjuk folyamatosan mert egy komoly és nem gyógyatható probléma miatt állandó gyógyszer szedés szükséges. Eddig erre is kiválóan bevált (4 hónapja)

 165. Pék Andi

  Az Imunovet-nél írtam értékelést.

 166. Juhász Renáta

  Mi most rendeltünk először, de nem utoljára.Kiegészítő kezelésként alkalmazzuk, és nagyon jó.?

 167. Varga Jutka

  72. napja szedjük a készítményeket, köztük a Probiovetet is. Lyukasbél szindróma, allergiás tünetek, nyers étkeztetésre állérés. Mostanra mondhatom a széklet napiszintű, az étvágya fergeteges, imádja a nyers húst. Állandó kiértékelés a doktor úrral! Szépen haladunk előre. Köszönet a segítségért.

 168. Fazekas Réka

  Én azt figyeltem meg, hogy a kutyáim széklete hibátlan és rendszeres lett. Hasmenésnél gyors és hatékony segítség. Remek készítmény!

 169. Boros Mónika

  Régen használjuk kúraszerűen a termékeket és nagyon bevált.

 170. horvathterezia5

  Most már a háromszor -három hetes kúrának a vége fele járunk.A 13-éves mopszunk nem tudott lemenni a lépcsőn, lassan de lemegy a feljővetel még nem megy.A gerincével van probléma,székletét nem tudja megtartani.Amíg nem kapta az energyvet szereket jóformán egész nap aludt.most kap, .skelevet, kingvet, fytovet, renovet,probiovetimunovet, virovet szereket.Sokkal éberebb, szeret sétálni,amit ezelőtt nem nagyon tudott, nem húzza a lábait,mint ezelőtt.A kedve is jobb.Nagyon elégedett vagyok mindegyik készítménnyel

 171. Fogl Györgyné

  Ez év október 10-én véleményemet leírtam több készítménnyel kapcsolatban, a kutya napjait tekintve pozitív a javulás. Az erőnlétében találom most a nagyobb változást, futva lehet szinte sétáltatni, a lakásba többször beengedem, játszik, hentereg a plédjén. Étvágya is jó,a széklet rendben.

 172. Fogl Györgyné

  13 éves kan jagdterriernél május 27-én áttétes daganatot regisztráltak. Kombinálva kap 4 féle készitményt. A kutya mindennapjait látva pozitív a véleményem. Annovet, Cytovet, Probiovet, Regavet. Annovet alkalmazásánál a széklet hígabb, mint a Cytovetnél, de ez nem gond. Sajnos nyers húst nem eszi meg, de konzervet nem kap csirke húst főzöm, illetve sütöm, párolom. A diagnosztizáló orvos nem kecsegtetett jóval, azt én is tudom, hogy több évet nem fog élni. 2-3 hét gondolkodási időt említett az állatorvos…. azóta 5 hó telt el. Életkedve, étvágya a korához és az állapotához viszonyítva jó.

 173. Nánási Szilvia

  Zseniális készítmény! Kombinálva használtuk a Cytovettel. Kiskutyám székrekedési problémáját szüntette meg, amivel -hívjuk így- a hagyományos kemikáliákon alapuló orvoslás, egyszerűen nem tudott mit tenni. Egy éve szenvedtünk amikor az információ eljutott hozzám ezekről a gyógynövényes szerekről. Orvosi javaslatra és adagban szedtük és a kiskutyámnak 4 nap alatt rendeződött az emésztése a két készítmény kombinációjának köszönhetően. Nagyon -nagyon jó szívvel ajánlom a két készítményt.

 174. Schafranek- Lugosi Judit

  Gerincbeteg tacskónknak kezdtem adni más Energyvetes termékkel együtt, műtét előtti állapotban volt, egy szteroid kúra után(Medrol), ami addig volt hatásos, amíg szedte, utána visszaesett. Ekkor kezdtem adni neki ezeket a csodálatos szereket. A 2. napon már láttuk rajta a javulást. Jobb kedvű lett, fájdalmai szemlátomást csökkentek. A 6. napon már szaladt pár métert. Ma van a 12. napja, hogy szedi, újra szaladgál, újra nagyon rosszcsont, ugat, intézkedik, fontoskodik, játszik, púposkodik a nagykutyákkal, amolyan tacskó módra. Köszönjük!

 175. Horváthné

  Szuper! Visszahozta a kutyusunk étvágyát! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! Az informatikusom tegnap jelezte hogy a spam-ben van jó néhány levelem, amit nekem írtak, így az Öné is. Most tudok rá válaszolni. Nagyon örülök az eredménynek. Kérem írja meg a honlapon a szer mellé is véleményét. üdv dr. molnár

 176. Turzó Andrea

  Regota hasznaljuk. A termek kivalo.

 177. Varga Krisztina

  Minden emésztéssel kapcsolatos problémánk elmúlt. Szuper.

Mondd el a véleményed