DEFENSE ASSIST

IMMUNRENDSZER TÁMOGATÓ

7500 Ft

(5 vásárlói értékelés)
Normál 90 db kapszula (400 mg/ kapszula) tasakonként
Mini 200 db kapszula (100 mg/ kapszula) tasakonként

Leírás

Leírás:
KIEGÉSZÍTŐ ÁLLATELEDEL KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE.
100%-BAN TERMÉSZETES. ÁLLATORVOSI TAPASZTALATOK ALAPJÁN ÖSSZEÁLLÍTOTT NAGY HATÉKONYSÁGÚ, JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS HASZNOSULÓ HATÓANYAGOKAT, GYÓGYNÖVÉNY KIVONATOKAT, VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZ.
SEGÍTHET FENNTARTANI A NORMÁLIS IMMUNRENDSZERI FUNKCIÓKAT. TÁMOGATHATJA A TEST MÉREGTELENÍTŐ FUNKCIÓIT ÉS A VÉDELMI FOLYAMATOKAT.

Alkalmazási lehetőségek:
A termék alkalmazása nem helyettesítheti az állatorvosi diagnózist. Alkalmazható az egészséges állapot fenntartására és az alábbi betegségek állatorvos által javasolt kezelésének támogatására a következő esetekben: lázzal járó betegségek esetén, toxinok okozta állapotok esetén méregtelenítés, vizenyő képződéssel járó és száraz hashártya és mellhártyagyulladás, emlő és csecs gyulladás, vírusos gyulladások melyek az immunrendszer gyengeségéből adódnak

Összetevők: Malphigia glabra extract 17% vit C (26%), Myrciaria dubia extract 25% vit C (22%) Sylimarin extract (15%) Emblica officinalis extract (12%), Curcuma longa extract (5%) Flos Lonicerae extract (4%), Flos Chrysanthemi extract (4%), Herba Taraxaci extr. (4%), Herba Violae extract (4%), Herba Begoniae Fimbristipulatae extract (4%)

Beltartalom 1 kapszulában, minőségi paraméterek:

 • Malphigia glabra extract 104 mg
 • Myrciaria dubia extract 88mg
 • Sylimarin extract 60mg
 • Emblica officinalis extract  48 mg
 • Curcuma longa extract 20 mg
 • Flos Lonicerae extract     16mg
 • Flos Chrysanthemi extract    16mg
 • Herba Taraxaci extract    16mg
 • Herba Violae extract 16mg
 • Herba Begoniae Fimbristipulatae extract  16mg

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, töltelékanyagot, tartósítószert.

GMO mentes!

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyáknak és macskáknak: 10 ttkg -ig 1 kapszula/nap, 10-20 ttkg – 2 kapszula/nap, 20-40 ttkg – 3 kapszula/nap, 40 ttkg felett – 4 kapszula/nap. A napi adagot 2 részletben is be lehet adni. Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni.
Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!
Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.
Mellékhatás: Nem ismert

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve és 20 °C alatt tárolandó. A termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, ezért a levegő páratartalmától óvni szükséges. A tárolóedényt minden használat után gondosan le kell zárni a nedvszívás elkerülése végett.
Származási hely: Európai Unió
Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240
reg. szám.: α HU 08-4-00010
90 db kapszula (400 mg/ kapszula) dobozonként (nedvszívó gél tasakkal ellátott, garancia záros, műanyag dobozban)

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

Defense assist

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

DEFENSE ASSIST termékről 5 értékelés

 1. Névtelen

  Hatékony szer

 2. Sándorné Pásti

  Szuper jó!

 3. Borodi Zsuzsanna

  Két hete adom a cicának. Nedves kajába keverve. Van,hogy 2 részletben eszi meg, de elfogy.

 4. Kertész Alexandra

  A mi történetünk Marci cicámmal úgy kezdődött hogy idén május környékén hozzám szegődött egy végtelenül éhes cica, ételt adtam neki megszelídítettem. A nagyon pajkos-játékos Marcin  azonban szomorúan vettem észre hogy tüsszög hol jobban, volt hogy kevésbé, elvittem az állatorvoshoz aki sikeresen elkezdte őt kezelni. Azonban a korai sikerek mindig egy két-napig tartottak csak, több hónapos antibiotikumos kezelés után, felvittük a cicuskát Budapestre ahol átmosták az orrát, és baktériumokat vírusokat kerestek, többek között már egy teljes vérképen is túl voltunk (eredményei teljesen jók voltak, Fiv negatív). Budapesten az orvosok arról adtak további tájékoztatást hogy az orrában szakadások láthatóak több helyen, a bakteriális tesztjei mind negatívak lettek.

  Marcit ez a tüsszögés soha nem viselte meg ugyanúgy játszott evett ivott, szóval így nagy baj nem volt, csak számomra ijesztő volt hogy egymás után rengeteget tudott tüsszenteni, és amilyen dolgok kijöttek szegénykém orrából, ilyenkor mindig összeszorult a gyomrom,-és ekkor fogadtam meg hogy ha kell akkor kisimogatom belőle a vírusokat 🙂 -szóval addig keresem a megoldást a vitaminokat még eltűnik a tüsszögés a nózi folyás.

  Ezután is többször egyeztettem az orvosokkal, tényleges gyógymódot nem tudtak ajánlani.-így elkezdtem az interneten keresgélni immunerősítők után, és ekkor találtam rá a készítményre, mivel mások is megírták a véleményüket, többek között olyan doktor is, akit személyesen is volt szerencsém megismerni, ő írta hogy vírusos macskanáthával már sikeresen kikezelt egy cicust, az itt található készítménnyel.

  Szóval megrendeltem neki az itt található készítményeket,

  Nagyon Szépen Köszönjük a segítséget!

  Megjeleníthető mind a facebookon mind az energyvet hivatalos oldalán

  #1 kép innen:Kertész Alexandra
  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Alexandra! Nagyon örök a sikeres gyógyulásuknak. Kérem küldjön képet/ képeket az email címemre: dr.molnar.energyvet@gmail.com a cicáról az alkalmazott szereket is ráfotózva, hogy kitehessem az eseteink közé. Köszönettel: dr.molnar

 5. Krisztina Major

  Ügyfélszolgálat, és a Doktor úr segítsége abszolút 5 ös, viszont egy ekkora kapszulát nem tudok beadni a macskának, az ételbe keverve pedig messziről elkerüli!

Mondd el a véleményed