Akció!

Pajzsmirigy (4)

túlműködés (Hiperthyreosis) csomag

27000 Ft

Leírás

A pajzsmirigy túlműködés

Tirotoxikózisnak is nevezik, és a pajzsmirigyhormonok (T3 és T4) termelésének növekedése okozza a kutya és macska nyakában lévő megnagyobbodott pajzsmirigyből. Ez a legtöbb esetben egy un. adenoma okozza. De ritka esetben malignus adenokarcinóma is okozhatja.
A leggyakrabban a macskák megbetegedése, de a kutyákban sem ritka elváltozás.

Oka: A pajzsmirigy túl működést a lyukas bél szindroma https://energy-vet.hu/kezelesi-protokollok/emesztessel-kapcsolatos/lyukas-bel-szindroma/ miatt kialakuló bélgyulladás során képződött Anti TSH receptor antitestek váltják ki. Ezek képződésének megakadályozása a fő feladat, hogy bármilyen eredményt érjünk el.
Ezzel a csomaggal tud a lyukas bél szindroma javulására felhasználni a készítményeket, melyek a bél állapotát javítják és csökkentik az ottani tartós gyulladásos állapotot és csökkenthetik az Anti TSH receptor antitestek termelődését.

Tünetei: Leggyakorobb klinikai tünetei a súlycsökkenés, a farkasétvágy, a fokozott szomjúság és a gyakori vizelés. Hányás és hasmenés is lehet a tünetek között, ezek a lyukas bél szindroma tünete valójában. A beteg állatok szőrzete fénytelen, csapzott lehet.

Diagózisa: Megnagyobbodott pajzsmrigy. Szívverésszám és vérnyomás emelkedés. Farkasétvány mellett is fogyás. A T3 , T4 pajzsmirigy ormon szint emelkedése. Pontosabb képet kapunk, ha az un. Free T4 szintet mérjük a vérből, mert az a valóban a sejtek által felhasználható pajzsmirigy hormon szintet mutatja.

Kezelése: Természetes úton a lyukas bél szindroma megszüntetésére szolgáló kezelésekkel.

A Supreme Immunity weboldala

Adagolási útmutató

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pajzsmirigy (4)” értékelése elsőként