csípő diszplázia

Csípő diszplázia eset gyógyulása

Kutyánk neve Fanni, egy örökbefogadott 1 éves németjuhász szuka. Ahogy nőtt arra lettünk figyelmesek, hogy elkezdett sántítani, majd egy pár hét elteltével egyáltalán nem lépett rá a bal hátsó lábára, illetve nehezen állt fel, ha csak megfogtuk a lábát nyüszített. Miután elvittük állatorvoshoz kiderült, hogy csípődiszpláziája van, amit 2017 májusában diagnosztizáltak nála.

Hiába kapta az állatorvos által felírt táplálékkiegészítőt, és a porcvédőt, egyáltalán nem segített rajta, a lábán az izmok kezdtek elsorvadni. Ekkor döntöttünk úgy, hogy váltunk és 2017 augusztus 10-én kezdtük el szedni az Energyvet Skelevet  szert és azóta folyamatosan kapja – naponta 2 kapszulát kap reggel és este.

A termék etetése utáni második napon jelentős javulás látszott. Kezdett rálépni a lábára, illetve nem nyüszített felállásnál. Láthatóan jobban érezte magát, ismét elkezdett játszani, futkározni. A javulás hétről hétre folyamatosan látszódott. A készítmény szedése utáni első hónapban az izmok visszaépültek a lábára, egy-egy hosszabb séta, vagy rohangászás után még sántikált. De egy 15 perces pihenés után újra szépen járt. Ugyanúgy betartottuk a kúrát, 3 hétig kapta, majd egy hét pihenő, és az egy hét pihenő alatt sem tért vissza a sántítás.

Szinte teljes a gyógyulás.

Már két és fél hónapja (2017 november 11.) kapja a Skelevetet, és a lába kiizmosodott, bátran elmehetünk vele sétálni, felveszi a versenyt a másik kutyánkkal. 🙂 Nem gondoltuk, hogy ekkora változást okoz nála a Skelevet kapszula, hiszen az állatorvosunk azt mondta, hogy csak a műtét segíthet rajta.

Bátran ajánlom mindenkinek, nekünk bevált.

Üdvözlettel: Földi Ildikó

Fanni kutya csípő diszplázia gyógyulása

SKELEVET

7900 Ft
Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Kulcsszavak: Csípő diszplázia, dysplasia, kutya diszplázia

Supreme Immunity mozgásszervi csomag

8 Hozzászólás

 1. Tisztelt Dr Úr! 1éves 8 honapos chivava- tacsko keverèk kiskutyámat elvittük Röntgenre. Mert a bal hatsó labát sétàlàs közben emeli. 1-2 alkalommal a lépcsőn lefele menet èszrevettük hogy masképp megy le a lèpcsön mint ahogy mas kutyák a bal hátsó laba fölemelve marad a csipőjét kicsit megtekeri. Elvittük orvoahoz a röntgen felvétel eredménye: csipő alakulás enyhèn subluxalt combcsont fejek enyhe arthrosis az izület körül. Mindkét oldali 2es és 7es Mt-ph sesamcsont rendelenes. A bal combizomzat sorvadtabb. Mit ajánlana nekünk doktorúr?

  • Kedves Tímea! A kutyus idült mozgásszervi elvaltozasaira a mozgásszervi csomagunk szereit javaslom kombinációban, tartósan alkalmazni. Üdvözlettel Dr Molnár

 2. Jó napot kívánok, a tanácsát szeretném kérni. 1 éves cane corso kutyusomnak súlyos fokú diszpláziája van. Mit ajánlana a fájdalmai enyhítésére, a gyógyulására?

  Köszönöm: Magdi

  • Kedves Magdolna! A diszpláziás kutyus kezelésére a Mozgásszervi problémák kezelésére összeállított csomagunkat javaslom alkalmazni. Felhívom a figyelmét, hogy 2-3 hónapos alkalmazás szükséges a hatások valódi érzékeléséhez, mivel a csont és porcátépülés hosszú időt vesz igénybe és ezek a szerek ott fejtik ki áldásos hatásukat. Üdvözlettel: dr. Molnár

 3. Szeretném megkérdezni hogy a komondorom állandoan kõhõg és sūrū váladék jõn az orrábol.Már 3 állatorvosnál jártunk.4antibiotikum kurán vagyunk tul kapott kõhõgés csillapitot.Voltunk rtgen nem láttak semmit.Már nem tudom mit csináljak.Ez junius ota megy.Kapott allergia elleni gyogyszert de semmi.Hátha tudnának nekem segiteni.Elõre is kõszõnõm.

  • Kedves Zsuzsa! Az idült felső légúti gyulladás kezelésére a Kingvet, Imunovet Cytovet Probiovet szereket javaslom kombinációban alkalmazni. Üdvözlettel Dr Molnár

 4. Tisztelt Dr Úr ! Kérdésem lenne hogy egy idős németjuhász kutyának elég a Skelevet magában ? Nehezen kell fel faj a hátsó lába , dereka . Ugyan így van a palótapincsink is . Válaszát köszönöm !

  • Kedves Anita! A Skelevet önmagában is jeklentős hatású szer, de a kombinációban való adagolása hozza a legjobb eredményeket. A Kingvet , a Cytovet és a Probiovet a legjobban együtt dolgozó szereink a Skelevettel, így én együttes adásukat javaslom. Üdvözlettel: Dr. Molnár

Vélemény, hozzászólás?