Tacskóbénulás és más mozgásszervi problémák kezelése

SKELEVET- gyógyhatású készítmény állatoknak, kedvező biológiai hatással mellékhatások nélkül, 100% természetes összetevőkkel.

Erősíti és regenerálja az állatok csontrendszerét és ezáltal megelőzheti az állatok egészségét veszélyeztető súlyos gerincproblémákat is.

Tacskóbénulás, porckorongsérv, csípőízületi diszplázia, ízületgyulladás, ízületi sorvadás, térdkalácsficam- ezek azok a rettegett betegségek, melyeket minden gazdi szeretne elkerülni. A SKELEVET-tel mindez nemcsak jó eredményekkel kezelhető, hanem sokszor megelőzhető is.

A 100%-ban természetes anyagokat tartalmazó SKELEVET kapszula csont és porc erősítésre, regenerálásra, izületi gyulladások kiegészítő kezelésére javasolt gyógyhatású készítmény. A csontszövet kialakulásának szempontjából a legkedvezőbb arányú ásványi anyagokat tartalmazza. Természetes kalciumforrás olyan egyéb elemekkel való optimális arányú kombinációja, melyek fontos szerepet játszanak mind a felszívódás, mint pedig a csontba való beépülés szempontjából (magnézium, foszfor, nyomelemek).

A megelőzés mellett adható csonttörések és műtétek után az ásványi anyagok beépülésének elősegítésére, fiatal állatoknál segítheti az angolkór megelőzését, valamint adható felnőtt állatok csontlágyulására.

SKELEVET

7900 Ft

A SKELEVET javíthatja a degeneratív ízületi elváltozások tüneteit,segítheti a fájdalomcsillapítást és gyulladás csökkentését, továbbá a csont és porcrendszer regenerációját jelentősen gyorsíthatja.

Továbbá adható kiegészítésként a madarak és hüllők tojásának és a tojáshéjának erősítésére a tojásrakás időszakában é vedlés időszakában. A patásoknál segítheti a pata növekedését és javíthatja annak minőségét (karom, pata, szarv, csülök).
Naponta csak 3 kapszula 10 ttkg-onként biztosítja kedvence egészséges csontozatának kialakításához és fenntartásához szükséges valamennyi természetes hatóanyagot!

Mellékhatások nélkül, szelíden támogatja kedvence egészségét!

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

SKELEVET

7900 Ft

Kulcsszavak: Tacskóbénulás, mozgásszervi betegségek

Supreme Immunity mozgásszervi csomagok

20 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Van egy 8 éves ivartalanított bichon havanase leányzóm. Január elején szinte egyik óráról a másikra lebénult. Még aznap megkezdte orvosa a 3 napos vénás szteroid kúrát, amit aztán tabletta formájában folytattunk. Rá két hétre az udvarról bal lábára sántítva jött be, nem is akart ráállni. Az orvosa szerint részleges keresztszalag szakadás lehet. Kapott gyógyszert. Most ott tartunk, hogy a felállásnál vannak problémái. Meglátásom szerint ez inkább a térd problémából adódik. Ma 3 hetes kapja a Skeleviet és Kingvet terméket. Mintha látnék némi javulást. Picit hosszabb séta összejött az egy héttel ezelőttihez képest. De néha össze esik a hátsó lábára. Várható még javulás? Esetleg kellene még valamelyik terméket alkalmazni? Műtétet szeretnénk elkerülni, ha van esély a javulásra. A sok pozitív visszajelzés miatt nagy bizalommal rendeltem meg a termékeket. Előre is köszönöm a tanácsát!
  Tisztelettel:
  L. Zsuzsanna

 2. Tisztel Doktor úr .Kérdésem az lenne tacskó kutyám 3 éve lebénult a hátsó lábaira .Többé kevésbé ujra tud járni.Rendeltem önöktöl egy csomagot melyben 5 féle készítmény van .Kérdésem az lenne 3 hét után kell e szüneteltetni az adagolást.És utánna újra adhatom a készítményt.Vagy folyamatosan adhatom.Köszönöm válaszát.

  • Kedves Hölgyem! 3 hét kombinált adagolás után 3 nap szünetet tartson, aztán újra adja őket. 3 hónap után az adagot felére csökkentheti, aztán az adagolás 2. félévében már elég minden második hónapban adagolni a visszaesés elkerülése érdekében. Üdvözlettel: dr. Molnár

 3. Jó napot Dr Molnár Gábor Miklós szeretném megkérdezni a én kutyám Lili Sántit a balhátso lábára és voltunk vele Állatorvosnál .És monta hogy mekel müteni és százezer forintlene.és térfeleti részen fájneki .megy ki végezni a dolgát jön visza kapja a kajáját.szeretném hatudnának segiten menhelyi kutya .üdvözlletel Barabásné Éva.

 4. Tisztelt Doktor úr! 9 éves keverék kutyámnak idegrendszeri problémákra( remegés, össze vissza járkálás, félelem zajoktól, egyedülléttől, ami régen nem okozott problémát) második 3 hetes kúrát csinálom Korovet és Etovet kombinációval. Kutyusom teljesen rendbe jött, de tartok tőle, ha nem kapja a cseppeket kezdődik minden elölről. Tanácsát szeretném kérni.

  Válaszát előre is köszönöm. Zsuzsanna

  • Kedves Zsuzsanna! Ne is hagyja abba a kezelést, még folytassa tovább, mivel pszichés problémák kezelése min. fél évig kell , hogy tartson. 3 hetenként 3 napos szünetek beiktatása mellett. Azután pedig elég lesz heti 3 nap adni neki. Egy év múlva egyesével elhagyhatja a szereket, egy-egy hónapos eltolással. Üdvözlettel: dr. Molnár

 5. Tisztelt Dr.Úr! 11 éves keverék kutyám egy ideje már nehezen áll fel… és egy hónapja egy nagy játék utáni pihenés után alig tudott lábra állni. Röntgent csináltunk, az S1 lamina jelentősen szűkítia gerinccsatornát.
  V-d lumbosacralis gerinc és csípő rtg: az L1-S1 rés szűkebb. Bal csipőizület enyhén subluxált, az izületi rés divergál. Arthrotikus jelek nincsenek.
  Fenti eredmény után egy MR vizsgálata után valószínűsìthető a közeljövőben a gerinc műtét!
  Jelenleg szteroid mentes fájdalomcsillapítás és nem megerőltető mozgás mellett séta közben nincs komolyabb tünet, csak nagyon figyelve látszik, hogy kötöttebben lép.
  Szeretnék érdeklődni, hogy mennyire segíthetne az energyvet termékek valamelyike a kutyámon, jó sportos életet élt eddig, és szeretném még amannyire lehet szaladgálhasson még, ha korlátozottabban is, mint eddig. A műtét nagy trauma lenne, de ha elkerülhetetlen természetesen megcsináltatom. A műtét utáni felépülésben is segít? Köszönöm előre is a válaszát:Katalin

 6. Udv
  3 eves maltai kutyudom ket oldali patelka ficsm miatt mar mutve can ,,most terdszslag problema kiatt mentunk vissza ,,stakadast bem lattak csak gyulladast…kerem ajaljon mit japjon.,hatha a mutetett megusszuk ..
  Erika

  • Kedves Erika! A Skelevet-Kingvet-Fytovet- Renovet- Probiovet kombinációs kezelést javaslom önöknek. A javuláshoz hosszabb időre van szükség. Üdvözlettel: dr. Molnár

 7. T. Dr. Úr!
  13 éves havanese kutyusunk egyik pillanatról a másikra nem akart sétálni, a legkisebb érintéstől felvonyított, megállás nélkül remegett a fájdalomtól. A röntgen és ortopéd vizsgálat eredménye: TH12-L1 Utolsó háti, első ágyéki csigolyánál kezdődő porckorongsérv, kilépő ideggyök felé. Rymadil, milgamma és K9 fullflex amit szed másfél hete, hatalmas fájdalmai időnként szűnnek, éberebb, de elkezdett imbolyogni a hátsó lábaira (1-2szer el is esett), egyre lassabban és nehezebben jár és kel fel, ma már a székletürítés is nehezen ment. A hasa kőkemény, az orvosok szerint bántják a gyógyszerek + a gerincfájdalom is kisugárzik. Elkezdtük a fizioterápiát, ami remélem idővel segít, de mivel már idősebb félek a bénulástól és az utána következő műtét sikerességétől. Mit javasolna? A honlapon lévő szerek mellett a fent leírt gyógyszerek is kellenek, segítenek? Nagyon köszönöm és várom a válaszát! Mányi Anita

  • Kedves Anita! a porckorongsérv kezelésére a Skelevet, Kingvet, Cytovet, Renovet, Probiovet kombinációs adását használom jó eredménnyel, ezt javaslom Önöknek is.
   Üdvözlettel: dr. Molnár

 8. Tisztelt Doktor úr!
  Van egy 9 éves mopszom ( májusban lesz 10 éves) . Jobb hátsó lábára sántikál, csámpázik, nem szeret hátsó 2 lábára állni, mintha ízületi problémája vagy kezdődő bénulása lenne.
  Kérdésem, hogy a Skelevet egyedüli szedése elég-e a probléma kezelésére, esetleg más termékeket is javasol-e mellé? Ha igen, miért?
  Köszönön válaszát.
  Üdvözlettel, Mihucza Szilvi

  • Kedves Szilvi! Nem kizárt hogy a térdízületeivel lehet baj, de a kezdődő porckorongsérv sem kizárt. Egy gerinc Röntgen segíthet pontosítani a baj okát. Mindkét problémára a Skelevet( csont és porc regeneráló). Kingvet ( rostos kötőszövet, szalagok, inak regenerálója), Renovet ( a csontok és porcok és a vese kiválasztás támogatója), Cytovet( gyulladás csökkentő, méreganyag megkötő, nyomelempótló) Probiovet ( bélflóra regeneráló) szereket javaslom megelőzésre és terápiára egyaránt.

  • Kedves Zsuzsa! A véllízületi gyulladásnak több típusa van. Van túlerőltetésből, porc vagy szalagproblémából, fertőzésből eredő stb. Mindegyik más típusú kezelést igényel. Bár vannak szerek amik a leggyakoribb okok esetén hatnak: Skelevet, Kingvet, probiovet szereket javaslom, ha nem egyértelmű az ok. üdvözlettel. dr. Molnár

 9. Van nekem egy ordas németjuhász kutyám aki 9 éves de gyerek korában ki let ivartalanitva de sajnos egy kissé elhizott és mostanában nem ugy mozog mint ezelött 1-2 éve. A hideg frontnál nehézkes a járása olyan mintha izületes lenne és erre szeretném ha ajánlana valamit hogy ne csak feküdjön egy kicsit többet szaladgáljon mint ezelött. Elöre is köszönöm Tisztelettel Juhász Éva

  • Kedves Éva! A Skelevet, Kingvet, Probiovet, Cytovet kombináció adagolását javaslom. Hasonló esetekben jó szolgálatot tesznek ezek a szerek. üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?