kutya mozgásszervi probléma

Kutya mozgásszervi probléma gyógyulása. Előtte, utána videók a szöveg alatt.

kutya mozgásszervi probléma

 

Tisztelt Doktor Úr!

Molly 8 éves, keverék, lány kutyus. A problémák ez év tavaszán kezdődtek. Fekvő helyzetből nagyon nehezen állt lábra, majd egy ideig rogyadozott, bizonytalanul, labilisan mozgott. Egy-két perc múlva, amikor már “bejáratódott”, nem láttam problémát, a napi sétákra is örömmel indult.

Fizikális vizsgálat során orvosunk nem talált rendellenességet, a rendelőben nem produkálta a tüneteket, és a röntgenfelvételeken sem volt látható olyan elváltozás, ami ezt a nehézkes és vélhetően fájdalmas felállást, elindulást indokolná.

Orvosunk Rheumocam kezelést javasolt, amíg szedte 1 hétig, picivel talán jobb volt, de amikor abbahagytuk, visszaesett, kezdődött újra minden, nem szívesen kelt fel, nehezen állt lábra, szinte folyamatosan feküdt. Közben Arthrocol Mobility-vel is próbálkoztunk, ez semmit nem használt.

Diagnózisunk ugyan nem volt, de én láttam Mollyn, hogy nincs jól. Gyógyszerekkel nem szerettem volna hosszabb távon terhelni a szervezetét, ezért rendeltem Önöktől Skelevetet és Bone Strength & Joint Protection Complexet. Egy hét után már javulás állt be, két hét múlva pedig már könnyedén kelt fel, indult el.

Az alábbi adagolással alkalmaztam.

Skelevet: 3 héten keresztül napi 2×1, majd egy hét szünet

Bone Strength & Joint Protection Complex: folyamatosan napi 2×1

A továbbiakban kúraszerűen, illetve szükség szerint fogom adagolni.

Végtelenül boldog és hálás vagyok ezekért a nagyszerű készítményekért. És ami számomra még különösen fontos: Molly szintetikus gyógyszerek nélkül gyógyult meg.

Csatolom a kért fotót, valamint két videót, előtte-utána állapot, a kettő között 16 nap telt el. Azt hiszem, a felvételek önmagukért beszélnek.

Köszönettel és üdvözlettel

Huszár Klára

 

Elötte:

Utána:

 

 

Supreme Immunity honlapja

SKELEVET – Kutya mozgásszervi probléma kiegészítő kezelésére

Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

SKELEVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?