Macska emésztési problémák

Macska emésztési problémák megoldódtak Supreme Immunity és EnergyVet szerekkel.

A gazdi véleménye:

Kedves Doktor Úr!

A cicámmal, Adolfal 2020 márciusban kezdődtek a gondok. Először az emésztésével adódtak problémák, aztán azt vettük észre, hogy idegesen jön-megy, nagyon sokat mosakszik, rengeteget járt az alomra de vagy nem történt semmi vagy csak egy-két csepp pisi sikeredett, majd ezt követte a véres pisi, majd hányás, levertség.

Éjjelente keservesen sírt. Se ő se mi nem aludtunk. Mindig elvittük orvoshoz, volt hasi uh, azt mondták, hogy ezek tipikusan Fic tünetek, stresszel, begyullad a hugyhólyag a többit meg hozza magával. A kezelés minden alkalommal injekció, itthon Meloxidylt kellett neki adni, meg konnektoros nyugtató párologtatót javasoltak, illetve hogy nyírassuk le a gyönyörű bundájat teljesen rövidre. Mindent megtettünk, de újra vissza vissza jöttek a tünetek.
Augusztus végén ismét nagyon rossz állapotba került Adolf. Orvost is váltottunk, akkor azt mondták, hogy csirke hús allergiás is és a cukra is magas. Naponta jártunk vele injekcióra, ennek hatására ideig óráig jobban lett.

Ekkor találtam rà az interneten ezekre a termékekre, mit veszíthetek alapon úgy döntöttem próbáljuk meg. Tökéletesen bevált minden, nagyon elégedettek vagyunk, mi is, hogy nem kell a cica betegeskedései miatt idegeskednünk. Illetve a cica is, mert tökéletes az emésztése, a véres pisi, nehéz pisi probléma szeptember óra nem jelentkezett újra (pedig korábban rendszeres volt) emelett az étkezésén is változtattunk és a bundája is visszanőtt.
Köszonjük a szuper termékeket!!

Üdvözlettel: Komlósi Brigitta

Supreme Immunity honlapja

EMÉSZTŐ ENZIM & PROBIOTIKUM

6500 Ft

Stomach & Bowel

6500 Ft

CYTOVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés