angolkór
Lulunak a 7 hónapos harlekin szuka törpe tacskómnak kerestem olyan készítményt, ami kiegészíti az étrendjét különféle vitaminokkal. Mivel ő nagyon válogatós kevés tápot eszik. Fakó, fénytelen volt a szőre és állandóan vakarózott (bolha irtó termékek használata ellenére is). Kiálltak a bordái ivás/evés közben és a doktornő azt mondta Angol-kórra utal és kaptunk kálcium tablettát, de nem lett jobb másfél hónap rendszeres szedése után sem .
Féltem nem jut kellő vitaminhoz ezért amikor rátaláltam a Supreme Immunity termékekre nagyon örültem. Megrendeltem Lulunak a  Kölyök fejlődését segítő csomagot. A Krillolajat imádja, reggel este kap, amikor meg látja a kezembe már rohan oda hozzám. A vitaminokat is egyszerűen be tudom neki adni, nincs vele gond. Egy hónapja adom neki, a változás szemmel látható annyira szép fényes a szőre mintha frissen lett volna waxolva, a borda kiállása is megszűnt. Egyáltalán nem látszik már, a fogairól a lepedék is eltűnt olyan fehérek mint a frissen festett fal 🙂 Azóta már az Epivet illóolajos sampont is ki próbáltuk és  2x-i fürdetés után abba maradt a vakarózása és a legjobb mindezekbe, hogy természetes alapanyagok.

EPIVET

4900 Ft
Akció!

Kölyök (6)

csomag

39960 Ft

A csomag tartalma: 1 db Skelevet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Cartilage & Spine Builder,  1 db Liver Support TMG, 1 db Digestive Enzymes & Probiotics

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

 

Vélemény, hozzászólás?