emésztési és bőrproblémák

Emésztési és bőrproblémák
Lütyő, a 2 éves ivartalanított kan Boston terrier 2018 tavaszán, már 3 hónapos kölyökként megkezdte a rendszeres állatorvosi látogatást. Demodikózissal érkezett külföldről, amiből kb. 3 hónap alatt kigyógyították. Utána jött egy fél éves nyugodtabb időszak, majd ismét erőteljesebben vakarózott, nyaldosta lábujjközét. Szőre közben folyamatosan hullott, belső combjai, hasalja gyéren volt szőrös. Állatorvosa szerint az immunrendszere is gyenge volt.

Többször habosat hányt, és gondos etetés mellett is mindig soványnak tűnt. Időnként fortyogott, zubogott a hasa. Többször váltottam emiatt prémiumtápot.

Sajnos a Barf etetés nem kivitelezhető. Havonta panzióba jár pár napot, amit nagyon szeret. Mivel székletevés probléma is fenn állt, javasolták a panzióban az addig adott gyógyszer helyett az Energyvet készítményeket, konkrétan a Probiovetet.

Hazaérve, azonnal megkerestem a honlapot és felvettem a kapcsolatot a Doktor úrral.(2019. márciusa) Nagyon jó döntés volt!! (azóta sem tudom eléggé köszöngetni a panzió munkatársának a tippet )

Elsőnek az emésztőrendszerét gyógyította a Doktor úr. A Regavet, Multivit Mega C komplex, Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, Krill Omega d3+K2 szerek segítettek. Az átállásnál sokat segítettek a honlapon található információk is, amit az óta is bújok.

Rövidesen megszűnt a hányás, elkezdett gyarapodni a kutyus súlya.

Sajnos 2019 tavaszán ismét kezdődött az erőteljes vakarózás nyaldosás. Hasánál, belső combjainál megritkult szőr, kipirosodott a bőr, elszórva piros kiütések tarkították. Állatorvosunk megállapította a Malassezia élesztőgombás fertőzést.

Ezután a gyorsan bomló szénhidráttól mentes prémiumtápra váltottam. Végre rátaláltam a megfelelőre!

És ekkor Molnár doktor úr ismét segített tanácsaival. Elkezdtem adni a bőrbetegségek, allergiák kiegészítő kezelésére csomag”szereit, és a rendszeres Epivet samponnal történő fürdetést a Doktor úr javaslata alapján.

Ezeket szükségszerűen kiegészítve Regavet, Annovet, Imunovet és Cytovet szerekkel.

A több mint 6 hónapos kezelés eredményeként lassan, fokozatosan megszűntek a problémák. Bízom a tartósságban.

Nem volt könnyű időszak, sokszor kértem és kaptam Molnár doktor úrtó tanácsot és megnyugtató bíztatást. Köszönet érte!

Egészségmegőrzésre és megelőzésre a doktor úr által javasolt termékek hosszú távú használatát (kéthavonta a terápiás dózisok felét) tervezem, hogy a kutyusom továbbra is egészséges maradjon.

Minden gazdinak csak ajánlani tudom a készítményeket, a Doktor úr hozzáértését és emberi hozzáállását.

Köszönettel: M. Marianne

A Supreme Immunity honlapja

KRILL OMEGA D3+K2

Vákuum pumpás

7500 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

REGAVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?