kutya autoimmun betegség

Kutya autoimmun betegség

Bundika három évig szenvedett a szőrhiányos teste miatt.
Először azt gondoltuk valami ételre allergiás, ezért bizonyos ételeket megvontunk tőle, de nem javult.

Különböző samponokkal próbálkoztunk, de szintén semmi változás,különböző krémekkel próbálkoztunk de sokszor sírt a fájdalomtól a  kiskutya,  orvostól orvosig jártunk mire a vérképe kimutatta hogy autoimmun beteg, és pajzsmirigye is kicsit alul működik. Nem akartunk erős gyógyszerekhez nyúlni.
Anyukám találta meg a faceen az oldalukat és Önöktől rendeltünk vitaminokat, persze előtte leveleztem Önnel és átküldtem a leleteket. A doktor úr javaslatára kezdtük szedni a Supreme Immunity kutya és macska immunerősítő és betegség megelőző csomagot.
Olyan 2019.februárjában rendeltem meg a vitaminokat, akkor kezdtük el szedni de kb. másfél hónap múlva már jelentős szőrnövekedést vettünk észre a kiskutyán, kis pelyhes szőrök is nőttek rajta mint baba korában. Mondhatni három hónap alatt ,mert addig csináltuk a kúrát, a szőre 80-90% vissza nőtt, és persze az étvágya is javult.
Összegezve: 3 hónapos kúrát csináltunk, a szőre 80-90% visszanőtt és fényesebb,dúsabb lett, étvágya javult a kiskutyának.
Az alábbi vitaminokat szedtük: Supreme Immunity kutya és macska immunerősítő és betegség megelőző csomag:
                                             1 db Multivit Mega C komplex,
                                             1 db Bone strength & Joint protection complex,
                                             1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex,
                                             1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél
Sajnos mint korábban is említettem azóta nem szedtük a vitaminokat, a kiskutya szőre teljesen elvesztette fényességét, annyira nem hullott ki, de minimálisan megint csökkent és teljesen durva tapintású fénytelen lett, ezért megint meg fogjuk ismételni a kúrát.
Remélem sokan elolvassák majd, és sok hasonló helyzetű kutyusnak lesz segítség.
Köszönöm a segítéségét kedves Doktor Úr!!
Burján Ildikó gazdi

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés