Kutya epilepsziás roham

Kutya epilepsziás roham és szőrhullása megoldódott az Energyvet segítségével.

Ő itt Picur, 11 éves bichon és igazi pesti kis túlélő. Tavaly nyáron gennyesedő méhgyulladással műtötték. Később epilepsziás lett, majd egy téves orvosi diagnózis miatt el kellett távolítani a kiskutya szemét. Így kerültünk a szemműtét miatt Szakmáry doktornőhöz, aki hála az Istennek nem a gyógyszerek híve és a kutyus májértékei elég rosszak voltak.

A kontrollvizsgálat alkalmával ajánlotta a doktornő a Korovet és Etovet termékeket, hogy ne terheljük tovább Picur máját és veséjét. Két hét alatt elhagytuk az epilepszia gyógyszereket és a kutyának rohama nem volt. Többször előfordult, hogy húzta a hátsó lábát, vagy bicegve ment de ezek a tünetek fokozatosan javultak, majd teljesen eltűntek és a kutya mozgása sokkal dinamikusabbá vált. Még a lépcsősornak is nekifutott volna (4. emeleten lakunk). A szőre foltokban kopasz volt és 2 hét után szépen kezdett tömörödni a bundája. Összességében Picur kedélye, fizikai vitalitása remekül változott, és az epilepsziás rohamok is megszűntek.

Köszönettel:
Bittera Péterné Zita gazdi

A Supreme Immunity Honlapja

Akció!

Görcsös, epileptoid csomag

44800 Ft 40300 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

SKIN SUPPORT

7500 Ft
Akció!

Szőrhullás csomag

45800 Ft 41220 Ft

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

2 Hozzászólás

  1. Van egy Havanese kutyusom, epilepsziás tünetei vannak,időnként halucinál és nagyon ijedős milyen készítményt ajánlanak neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés