Kutya epilepsziás rohamai és szőrhullása megoldódott az Energyvet segítségével

Ő itt Picur, 11 éves bichon és igazi pesti kis túlélő. Tavaly nyáron gennyesedő méhgyulladással műtötték. Később epilepsziás lett, majd egy téves  orvosi diagnózis miatt el kellett távolítani a kiskutya szemét. Így kerültünk a szemműtét miatt Szakmáry doktornőhöz, aki hála az Istennek nem a gyógyszerek híve és a kutyus májértékei elég rosszak voltak
A kontrollvizsgálat alkalmával ajánlotta a doktornő a Korovet és Etovet termékeket, hogy ne terheljük tovább Picur máját és veséjét. Két hét alatt elhagytuk az epilepszia gyógyszereket, a kutyának rohama nem volt. Többször előfordult, hogy húzta a hátsó lábát, vagy bicegve ment, ezek a tünetek fokozatosan javultak, majd teljesen eltűntek és a kutya mozgása sokkal dinamikusabbá vált, még a lépcsősornak is nekifutott volna (4. emeleten lakunk)
A szőre foltokban kopasz volt, 2 hét után szépen kezdett tömörödni a bundája.
Összességében Picur kedélye, fizikai vitalitása remekül változott,  és az epilepsziás rohamok is megszűntek.

Köszönettel:
Bittera Péterné Zita gazdi

2 Hozzászólás

  1. Van egy Havanese kutyusom, epilepsziás tünetei vannak,időnként halucinál és nagyon ijedős milyen készítményt ajánlanak neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés