Kutya epilepsziás roham

Kutya epilepsziás roham és szőrhullása megoldódott az Energyvet segítségével.

Ő itt Picur, 11 éves bichon és igazi pesti kis túlélő. Tavaly nyáron gennyesedő méhgyulladással műtötték. Később epilepsziás lett, majd egy téves orvosi diagnózis miatt el kellett távolítani a kiskutya szemét. Így kerültünk a szemműtét miatt Szakmáry doktornőhöz, aki hála az Istennek nem a gyógyszerek híve és a kutyus májértékei elég rosszak voltak.

A kontrollvizsgálat alkalmával ajánlotta a doktornő a Korovet és Etovet termékeket, hogy ne terheljük tovább Picur máját és veséjét. Két hét alatt elhagytuk az epilepszia gyógyszereket és a kutyának rohama nem volt. Többször előfordult, hogy húzta a hátsó lábát, vagy bicegve ment de ezek a tünetek fokozatosan javultak, majd teljesen eltűntek és a kutya mozgása sokkal dinamikusabbá vált. Még a lépcsősornak is nekifutott volna (4. emeleten lakunk). Szőre foltokban kopasz volt és 2 hét után szépen kezdett tömörödni a bundája.

Összességében Picur kedélye, fizikai vitalitása remekül változott, és az epilepsziás rohamok is megszűntek.

Köszönettel:
Bittera Péterné Zita gazdi

A Supreme Immunity Honlapja

Akció!

Görcsös, epileptoid csomag

40300 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

SKIN SUPPORT – egészséges kutya bőr

7500 Ft
Akció!

Szőrhullás csomag

41220 Ft

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

2 Hozzászólás

  1. Van egy Havanese kutyusom, epilepsziás tünetei vannak,időnként halucinál és nagyon ijedős milyen készítményt ajánlanak neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés