Kutya epilepsziás roham

Kutya epilepsziás roham és szőrhullása megoldódott az Energyvet segítségével.

Ő itt Picur, 11 éves bichon és igazi pesti kis túlélő. Tavaly nyáron gennyesedő méhgyulladással műtötték. Később epilepsziás lett, majd egy téves orvosi diagnózis miatt el kellett távolítani a kiskutya szemét. Így kerültünk a szemműtét miatt Szakmáry doktornőhöz, aki hála az Istennek nem a gyógyszerek híve és a kutyus májértékei elég rosszak voltak.

A kontrollvizsgálat alkalmával ajánlotta a doktornő a Korovet és Etovet termékeket, hogy ne terheljük tovább Picur máját és veséjét. Két hét alatt elhagytuk az epilepszia gyógyszereket és a kutyának rohama nem volt. Többször előfordult, hogy húzta a hátsó lábát, vagy bicegve ment de ezek a tünetek fokozatosan javultak, majd teljesen eltűntek és a kutya mozgása sokkal dinamikusabbá vált. Még a lépcsősornak is nekifutott volna (4. emeleten lakunk). Szőre foltokban kopasz volt és 2 hét után szépen kezdett tömörödni a bundája.

Összességében Picur kedélye, fizikai vitalitása remekül változott, és az epilepsziás rohamok is megszűntek.

Köszönettel:
Bittera Péterné Zita gazdi

A Supreme Immunity Honlapja

Akció!

Görcsös (7)

epileptoid csomag

47070 Ft

A csomag tartalma: 1 db Korovet, 1 db Etovet, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Relax & Balance, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Liver Support TMG, 1db Active Detox

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Szőrhullás (6)

csomag

41220 Ft

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

2 Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?