kutya allergiája

Kutya allergiája és emésztési problémája

Winnie kutya gazdája megosztotta velünk tapasztalatait:

– A kutyusom Winnie. visszatérően minden évben – általában a tavasz beálltával – ” lelassutl”, aluszékonnyá és kedvetlenné válit. A játék és a séta sem keltette fel az érdeklődését.
– Évente többször – elsősorban ebben a kritikus időszakban – időnként nehezített légzést tapasztalunk nála, mintha asztmás lenne.
– Az emésztésével is problémák voltak. Viszonylag sűrűn hányt és a széklete sem volt  “szép”.
Dr.Molnár Gábor állatorvos javaslata alapján, Multivit mega C,  Emesztoenzimek Probiotikum komplex adását kezdtük meg,  a  Bone strength-t pedig most fogjuk elkezdeni. A termék adagolásával nem volt probléma. Ahogy a hasznos tanácsok között olvasható volt: a kapszulákat néhány másodpercre vízbe áztattuk, a kapszula végét levágtuk és a tartalmát a kedvenc eledelének első falataihoz kevertük. (Időnként persze észrevette 😊 és ezeket a falatokat a lakoma végére hagyta, de – és ez a lényeg – a végén elfogyasztotta.) Mindebből arra következtettünk, hogy nem lehet rossz íze.

Már néhány nap elteltével látható volt a “mintha”, de akkor még  nagyon óvatos voltam a véleménnyel. Hozzávetőlegesen két hét után mertük csak magunknak és a környezetünk felé is kimondani, hogy “Megszűntek a korábbi tünetek”. A kutyus rég rendelkezett már ekkora energiával. A sétáink időtartamai majdnem a duplájára nőttek. (Megy, mint egy rakéta.)
Fulladást szerencsére azóta sem tapasztaltunk. Úgy tűnik, hogy az emésztésével is minden rendben.

Ismételten köszönöm Önnek segítségét. Köszönöm, hogy úgy érezhettem, hogy akkor éppen mi voltunk a legfontosabb páciensei. 😊

Langár Ágnes gazdi

 

Supreme Immunity termékek honlapja

Adagolás

Akció!

Bőrbetegségek (8)

allergiák csomag

52020 Ft

A csomag tartalma: 1 db Multivit Mega C, 1 db Stomach&Bowel, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Skin Support, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Epivet, 1db Virovet, 1db Pet coat support

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Vélemény, hozzászólás?