Kutya tartós szőrhullás megszünt

Bodza nevű tacskó kutyusom álvemhes lett, majd jött a szőrhullás és “kopaszodás”. Gondoltam a hormonok. 2019.06.03-től szőr vitamint kapott orvos tanácsára. A nyakán foltokban hiányzott a szőr, illetve a hasa két oldalán tükrösen. A mellkas részen már szőr nem volt és a nyakán kis hólyagok jelentek meg. Orvosi javaslatra gyógysamponnal fürdettem 4 naponta. A hasa oldalán eltűntek a foltok és a nyaka foltos maradt. Így orvosi javaslatra 07.29-től újabb szőr vitamin kúrát kezdtünk, többek között, hogy “ártani nem árt” -mondta az orvos.

A kutyusnak mindig szőr volt a nyakán és a hasán, de az orvos azt mondta fogadjam el. Lehet, hogy ilyen fajta, és nincs minden kutyának szőr a hasán. Ekkor kezdtem el keresgélni és megtalàltam a neten Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvost, aki nagyon segítőkész volt. Minden kérdésemre gyors és meggyőző választ kaptam. Javaslatára kezdtük el a SUPREME IMMUNITY CSOMAG 4 SZERÉT a CYTOVETTEL kiegészítve használni.

2 hónap használat után teljesen visszanőtt a Bodza szőre és nincs mindenhol a lakásban kutyaszőr. Selymes és fényes a bundája. Kicsattanó az egészségtől. Ebben a nyírkos esős időben erős és ellenálló az immunrendszere. Ugyancsak felhagytunk a parazita ölő szerek használatával, és helyette Annovet cseppet kap a kutyus.
Köszönöm!

Kabai Enikő gazdi

 

 

Supreme Immunity termékek honlapja – Kutya tartós szőrhullás elleni termékek

Adagolás

CYTOVET

9900 Ft
Akció!

Szőrhullás (6)

csomag

41220 Ft

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

Vélemény, hozzászólás?