Kutya tartós szőrhullás megszünt
Bodza nevű tacskó kutyusom álvemhes lett, majd jött a szőrhullás, “kopaszodás”! Gondoltam a hormonok!
2019.06.03-től szőr vitamint kapott orvos tanácsára! A nyakán foltokban hiányzott a szőr, illetve a hasa két oldalán tükrösen! A mellkas részen már szőr nem volt! A nyakán kis hólyagok jelentek meg! Orvosi javaslatra gyógysamponnal fürdettem 4 naponta! A hasa oldalán eltűntek a foltok! A nyaka foltos maradt!Így orvosi javaslatra 07.29-től újabb szőr vitamin kúrát kezdtünk, többek között, hogy “ártani nem árt” -mondta az orvos!
Bodzának mindig szőr volt a nyakán és hasán, de az orvos azt mondta fogadjam el, lehet ilyen fajta, nincs minden kutyának szőr a hasán!
Ekkor kezdtem el keresgélni és megtalàltam a neten Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvost, aki nagyon segítőkész volt, minden kérdésemre gyors , meggyőző választ kaptam! Javaslatára kezdtük el A SUPREME IMMUNITY CSOMAG 4 SZERÉT a CYTOVETTEL kiegészítve hasznàlni.
2 hónap használat után teljesen visszanőtt a Bodza szőre! Nincs mindenhol a lakásban kutyaszőr! Selymes és fényes a bundája! Kicsattanó az egészségtől, ebben a nyírkos esős időben erős, ellenálló az immunrendszere!
Továbbá felhagytunk a parazita ölő szerek használatával! Helyette Annovet cseppet kap a kutyus!
Köszönöm!

Kabai Enikő gazdi

 

 

Supreme Immunity termékek honlapja – Kutya tartós szőrhullás elleni termékek

Adagolás

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés