kutya porckorongsérv

3.5 éves francia bulldog kutyusunk teljesen lebénult a hátsó lábaira. Állatorvosunk porckorongsérvet diagnosztizált.Úgy döntöttünk,hogy nem szeretnénk a közel 300 ezer forintos műtétet, és szeretnénk megpróbálni az Energyvet – Supreme Immunity mozgásszervi és gerinc csomag I-et.
Felvettük a kapcsolatot írásban Molnár doktorúrral, aki a lehető legrövidebb úton válaszolt is, és nagyon pozitívan írt a várható gyógyulásról. Már másnap megérkeztek a termékek. Az első 10 napban duplán adagoltam a kapszulás termékeket és kb a 8. napon hihetetlen, de lábraállt a bulldogunk. Székletét, vizeletét sem tudta tartani, pelenkáztuk. Egy hét múlva jelezte, hogy szeretne kimenni az udvarra és sikerült egyedül elvégeznie a dolgát.
Hihetetlen változáson ment keresztül. Napról napra erősebbek a lábai. Nagyon hálásak vagyunk.
Nagyon bíztam az Energy-Vet termékekben, hiszen évek óta szedjük az emberi Energy termékeket is. Megállapítottuk férjemmel, hogy létezik csodaszer: ENERGY-VET!!!
Köszönettel:  Bohnerné Szabó Erika

A szerek alkalmazása elött

A szerek alkalmazása után

CARTILAGE & SPINE BUILDER

7500 Ft
Akció!

Kutya mozgásszervi és gerinc csomag II.

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

2 Hozzászólás

  1. Tisztelt Doktor Úr!
    Van egy golden retriever kutyám és múlt héten csütörtökön egyik percről a másikra nagy fájdalmak mellett lebénultak a hátsó lábai amit azóta sem tud mozgatni. Az orvosa azt mondta hogy a porckorongsérve okozza ezt. Kapott gyógyszert medrolt és millgamát. Azt szeretném megtudni hogy ön szerint van e még valami amivel segíthetném a gyógyulását? Széklete és a vizelete rendben van. Farkát mozgatja. Mozogni úgy tud hogy vonszolja a hátsó lábait. Várom válaszát. Üdvözlettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés