kutya porckorongsérv

3.5 éves francia bulldog kutyusunk teljesen lebénult a hátsó lábaira. Állatorvosunk porckorongsérvet diagnosztizált.Úgy döntöttünk,hogy nem szeretnénk a közel 300 ezer forintos műtétet, és szeretnénk megpróbálni az Energyvet – Supreme Immunity mozgásszervi és gerinc csomag I-et.
Felvettük a kapcsolatot írásban Molnár doktorúrral, aki a lehető legrövidebb úton válaszolt is, és nagyon pozitívan írt a várható gyógyulásról. Már másnap megérkeztek a termékek. Az első 10 napban duplán adagoltam a kapszulás termékeket és kb a 8. napon hihetetlen, de lábraállt a bulldogunk. Székletét, vizeletét sem tudta tartani, pelenkáztuk. Egy hét múlva jelezte, hogy szeretne kimenni az udvarra és sikerült egyedül elvégeznie a dolgát.
Hihetetlen változáson ment keresztül. Napról napra erősebbek a lábai. Nagyon hálásak vagyunk.
Nagyon bíztam az Energy-Vet termékekben, hiszen évek óta szedjük az emberi Energy termékeket is. Megállapítottuk férjemmel, hogy létezik csodaszer: ENERGY-VET!!!
Köszönettel:  Bohnerné Szabó Erika

A szerek alkalmazása elött

A szerek alkalmazása után

Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

6 Hozzászólás

  1. Tisztelt Doktor úr!

    Adott egy 7éves Francia buldog akinek egyik napról a másikra nagyon gyengék lettek a hátsó lábai. Fájdalom érzet,reflexek meg vannak úgy ahogy rá tud állni de nehezen vagy egyáltalán nem tud ráállni. Az orvosunk injekciókat ad neki de jelenleg stagnál az állapota. Mit javasolna?

  2. Tisztelt Doktor Úr!
    Van egy golden retriever kutyám és múlt héten csütörtökön egyik percről a másikra nagy fájdalmak mellett lebénultak a hátsó lábai amit azóta sem tud mozgatni. Az orvosa azt mondta hogy a porckorongsérve okozza ezt. Kapott gyógyszert medrolt és millgamát. Azt szeretném megtudni hogy ön szerint van e még valami amivel segíthetném a gyógyulását? Széklete és a vizelete rendben van. Farkát mozgatja. Mozogni úgy tud hogy vonszolja a hátsó lábait. Várom válaszát. Üdvözlettel.

Vélemény, hozzászólás?