macska vesebetegseg

Kedves Doktor Úr!

Örömteli hírrel szolgálhatok önnek, mert Szöszi cica sokat fiatalodott az elmúlt hetekben, pedig 14 1/2 éves! Játékos, élénk, figyelmes, látszik, hogy jó a közérzete, jó az étvágya is, hasa csinos, feszes, fiatalos lett. Nem megereszkedett zsírpárnákkal teli és a két hátsó lábára csoda módon visszaépült az izomzat egy része, aminek köszönhetően hihetetlenül fürge, mozgékony lett. Egy szóval jobban néz ki, mint 11 évesen! Ez csoda!!

Nem így volt ez az elmúlt három és fél  évben, amikor a vesefunkció magas érkékeket mutatott. Aztán megállapítottak fogfelszívódási zavart, Forl betegséget, (8 fogát húztak ki két év alatt), a bal szeme öt éve könnyezett. Ezen kívül tavasszal sajnos a májfunkció is magas értéket mutatott, emellett a hasán visszatérő bőrgombásodást kezeltünk, három hónapja pedig hólyaggyulladást, 7-es PH értéket és fehérjét mutattak ki a vizeletben.

A Molnár Doktor Úrral két éve kezeljük Szöszi cicát nagyon pozitív eredményekkel, kezdetben az EnergyVetes termékekkel aztán egy éve a Supreme Immunity szerekkel.
A fent leírt problémákat mindet kezelni tudtuk és az összes probléma  – hála Doktor Úr tanácsainak – mind megoldódott, az értékek helyére kerültek, a fogágy gyulladása két éve megszünt a szemkönnyezéssel együtt. Jelenleg egy háromhetes Digestive Enzimes-Stomach Bowel- Stomach Digestive helper kúrában vagyunk. Kis négyes kapszulában adom a szájába reggel-este etetés előtt, a hólyaggyulladásra Urina Tract-tot kap és vizeletsavanyító port, a vizeletet pedig kèt hetente itthon is vissza tudom mérni a rendkívül egyszerű, de precíz mérési értékeket mutató Reagens teszttel. Lefotózva küldöm Doktor Úrnak és küldi vissza a véleményezését.

Köszönjük  a családom nevében is Doktor Úr hasznos és szakmailag kiváló instrukcióit,
és gyönyörködhetünk ill. élvezhetjük Szöszi cica ’bájait’ a mindennapokban.
A családom viccesen azt mondogatja:” Szöszinek ezekkel a csoda szerekkel nincs esélye betegnek lenni! “ Reméljük még sokáig köztünk lehet . 🐈❤️

Üdv: Balla Ibolya
Szöszi cica gazdája

 

FRISSÍTÉS!!!

Dec.31-el befejeződött a 2x 3 hetes kúra: reggel-este: Digestive Enzymes, Stomach Bowel, Stomach Digestive helper, és Pet coat kis kapszulányi.
Délben kapott kettő caps Urine Tractot és még két caps Pet coatot.
Az ételébe kapott egy nagy kapszulányi vizeletsavanyító port egész napra elosztva.
A cica jól van, tündéri, bár a 2×3 hetes kúra alatt volt néhány nap, amikor kicsit alvósabb és inaktívabb volt, de összességében jobb állapotban van, mint az elmúlt években😊
Köszönettel: Balla Ibolya
macska vese gyogyulas

szoszi cicaszoszi cica

 

Csomag veseelégtelenségre

A Supreme Immunity hivatalos honlapja

Különféle betyegségek leírása ABC sorrendben

Akció!

Idült veseelégtelenség csomag

40320 Ft

–          Renal support

–          Kingvet

–          Fytovet

–          Emészőenzimek & Probiotikum

–          Chitosane

–         Liver Support TMG

 

 

Akció!

Mellékvese túlműködés (Cushing) csomag

40500 Ft

A csomag tartalma: 1 db Renal support, 1 db Oral health, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Cell Protection, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

RENAL SUPPORT

7500 Ft

Vélemény, hozzászólás?