A pajzsmirigy túlműködés a lyukas bél szindroma miatt kialakuló bélgyulladás során képződött Anti TSH receptor antitestek váltják ki. Ezek képződésének megakadályozása a fő feladat, hogy bármilyen eredményt érjünk el. A jód bevitele itt másodlagos.

Amennyiben túlzott jód bevitel történne az visszacsökkenti a T3 és T4 pajzsmirigy hormonok termelődését. Ha normál szinten marad akkor nem történik releváns többlettermelés.

Ha csökkent bevitel lenne akkor az csökkentené a T3-T4 termelést. De ez utóbbi esetben ez nem okozna tüneti javulást mert az egész betegséget okozó  Anti TSH receptor antitestek termelődésére semmilyen hatással nincs sem a csökkent sem a túlzott jód bevitel.

Supreme Immunity oldala

Akció!

Emésztő szervek (7)

( Gyomor és bélrendszer ) csomag

47610 Ft

A csomag tartalma: 1 db Regavet, 1 dbLiver Detox, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Stomach Digestive Helper, 1 db Cell protection, 1db Active Detox

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

2 Hozzászólás

 1. A cicám 11,5 éves. Pár hónapja állapították meg, hogy pajzsmirigy túlműködése van,májproblémával. Kapott gyógyszert és Hills y/d száraztápot,de sajnos a gyógyszert nem lehet beadni, a tápot nem eszi.
  Találtam a Hills által gyártott y/d pajzsmirigyre való konzervet.Azt szívesebben megeszi. Egy gond van, nem lehet sehol kapni.
  A máj problémára is találtam konzervet.

  Kérdésem: Van e valami helyettesítő konzerv a pajzsmirigy problémára???

  Köszönöm aválaszt!

  • Kedves Gizella! Nem tudok ilyen konzervet. De a problémát kozervekkel nem fogja tudni megoldani, mert autoimmun betegségről van szó és a lyukas bél szindroma áll a hátterében. Ezt etesse: : Feldolgozásmentes, keményítőt és gyorsan bomló szénhidrátot egyáltalán nem tartalmazó élelem adásával. Nem agyon főzött csak forrázott, vagy nyers húsféle, 80%-90% húsféle (szín hús, porc , belsőségek) és 10-20 % főtt rostos zöldség ( cukkini , tök, répa, édesburgonya stb) Továbbá ezt a csomagot alkalmazza: https://energy-vet.hu/kutya-macska-termek/emesztoszervi-megbetegedesek-kiegeszito-kezelesere/ Ne adjon neki szintetikus pajzsmirigy túlműködésre való gyógyszert. Üdv Dr.Molnar

Vélemény, hozzászólás?