A már kialakult tejelés kezelésére szájon át és helyileg az emlők kezelésére.

VIROVET

7900 Ft

AUDIVET

4900 Ft

6 Hozzászólás

 1. Kedves Doktor úr!
  Van egy kilenc hónapos tacsi lányunk, 5,70kg, minden oltása megvan. 05.18.-án kezdte a tüzelést, rendben le zajlott. Pár napja feltünt, hogy kicsit lógósak lettek az emlői. Néha agresszív, rosszul alszik, étvágytalan. Állatorvosnál voltunk karomvágáson, akkor tudtuk meg, hogy álvemhes. Az orvos nem ajánlott egyenlőre semmit. Akkor megrendeltem az álvemhességre ajánlott két terméket.Ma viszont időnként agresszív, ugatós. A következő percekben meg bújik hozzánk, teljesen ránk tapadva és szunyókál. Kevesebbet alszik, étvágytalan. Sokat játszunk, foglalkozunk vele, mivel lakásban tartjuk és imád kint lenni, rengeteget sétálunk, ülünk a fűben, játszunk vele ott is.
  Az álvemhesség tünete lehet az étvágytalanság, agresszió is? Elég a Virovet és az Audit? Mennyünk vissza az állatorvoshoz? Köszönöm szépen a válaszát!

  • Kedves Hölgyem! Igen kezelésnek elég, de még a vízfogyasztást is korlátozni kell és sokat fáradásig sétáltatni és nem kellene simgatni amíg az álvemhesség tart. Az étvágytalanság ás a megváltozott viselkedés, agresszió is a hormonok hatása ilyenkor. Üdv Dr.Molnar

 2. Jó napot Doktor úr! ismerösömnek hasky kutyája állvemhes volt igaz fiatal a szuka most lesz 3 éves összel és ez volt a második tüzelése! van rá esély hogy legközelebb engedi magát a kannak? elsö tüzelésnél nem volt mellette kan most másodszor mellette volt de nem engedte magát neki! köszönöm válaszát szép estét önnek!

 3. Tisztelt Doktor Úr!
  4.éves Yorkshire terrier kutyám álvemhes. 2.éve fialt azóta másodjára vettük észre rajta. Már duzadtak az emlöi és gubbaszt vackol.
  Ezt a szert amit Önök forgalmaznak tabletta és ecsetelö. Hol tudnám beszerezni? Keĺl hozzá a kutya vizsgálata?

  A másik problémás neki az anja 8 éves mini yorki 3kg. A hátsó két lába kattog olyan mintha krepitálna nincs sérülés. Sétál játszik jó az étvágya is. Volt 1x fogkö leszedése ezért is gondolom hogy a calcium magnézium nem megfelelően szivódik fel a cspntjaiba porcokba. Mit tud nekem ajánlani? Vizsgálat lehetséges ? Idöpontot hogy lehet egyeztetni??
  Válaszát elöre is köszönöm
  Üdvözlettel: Váradiné Sz. Csilla

  • Kedves Csilla! Amikor már elkezdődtek az álvemhesség tünetei akkor a Virovet szájon át és az Audivet helyi emlő ecsetelése szokott bevállni. Az ízületi problémákra a Skelevet, Kingvet, Renovet, Probiovet szolgál megoldást. üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?