A már kialakult tejelés kezelésére szájon át és helyileg az emlők kezelésére.

VIROVET

7900 Ft

AUDIVET

4900 Ft

4 Hozzászólás

 1. Jó napot Doktor úr! ismerösömnek hasky kutyája állvemhes volt igaz fiatal a szuka most lesz 3 éves összel és ez volt a második tüzelése! van rá esély hogy legközelebb engedi magát a kannak? elsö tüzelésnél nem volt mellette kan most másodszor mellette volt de nem engedte magát neki! köszönöm válaszát szép estét önnek!

  • Kedves Miklós! Természetesen, normálisan párosodhat. Időben kell mellette legyen a kan. Üdv Dr.Molnar

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  4.éves Yorkshire terrier kutyám álvemhes. 2.éve fialt azóta másodjára vettük észre rajta. Már duzadtak az emlöi és gubbaszt vackol.
  Ezt a szert amit Önök forgalmaznak tabletta és ecsetelö. Hol tudnám beszerezni? Keĺl hozzá a kutya vizsgálata?

  A másik problémás neki az anja 8 éves mini yorki 3kg. A hátsó két lába kattog olyan mintha krepitálna nincs sérülés. Sétál játszik jó az étvágya is. Volt 1x fogkö leszedése ezért is gondolom hogy a calcium magnézium nem megfelelően szivódik fel a cspntjaiba porcokba. Mit tud nekem ajánlani? Vizsgálat lehetséges ? Idöpontot hogy lehet egyeztetni??
  Válaszát elöre is köszönöm
  Üdvözlettel: Váradiné Sz. Csilla

  • Kedves Csilla! Amikor már elkezdődtek az álvemhesség tünetei akkor a Virovet szájon át és az Audivet helyi emlő ecsetelése szokott bevállni. Az ízületi problémákra a Skelevet, Kingvet, Renovet, Probiovet szolgál megoldást. üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés