KOROVET

7900 Ft

(91 vásárlói értékelés)
Kategória: Cikkszám: KOROVET

Leírás

KOROVET – Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevők. Javítja a transzport folyamatokat, az állat testének valamennyi szervében, sejt és biokémiai szinten is. Jótékonyan befolyásolja  a vérkeringést – a szív, az idegrendszer, az agy kifogástalan működéséhez szükség van a megfelelő vérkeringésre. Javítja a szövetek vérellátását.  Regenerálja az idegrendszert, az érrendszert és a belső elválasztású mirigyek működését. Javítja a  szívizom szöveteinek vérellátását.

Alkalmazás:

 • Belső elválasztású mirigyek funkcióinak egyensúlyba állítása
 • A szív működés támogatására ( Szívelégtelenség kiegészítő kezelésére)
 • Az ér és nyirokrendszer működésének stabilizálására
 • Epilepszia és epilepszia szerű tünetek kiegészítő kezelésére (Etovet egyidejű adagolása is javasolt)
 • Leukémia kiegészítő kezelésére (vérképzés támogatására)
 • Idegrendszeri rendellenességek kiegészítő kezelésére
 • Utazási betegségek esetében (Etovet egyidejű adagolása is ajánlott)
 • Agresszivitás esetén

Összetevők:

növényi kivonat 82,6% (Páfrányfenyő Ginkgo biloba, Pau d’ Arco Tabebuia impetiginosa, Orbáncfű Hypericum perforatum, Vadgesztenye Aesculus hippocastanum, Szamárkenyér Echinops sphaerocephalus, Vidrafű Menyanthes trifoliata, Vérfű Sanguisorba officinalis, Levendula Lavendula officinalis, Lucerna Medicago sativa, Vörös áfonya Vaccinium vitis-idaea, Tölgyfa Quercus robur, Kömény Carum carvi, Kapor Anethum graveolens L., Gyömbér Zingiber officinale, Vadárvácska Viola tricolor, Búzavirág Centaurea cyanus, Fokhagyma Alium sativum, szorbit, mikrokristályos cellulóz, xantán (sűrítők), víz, grapefruit kivonat, kálium-szorbát (tartósítószer), esszenciális olajok keveréke 0,3%.

Javasolt adagolás:

Adjuk maximum három héten át a következők szerint:
Kis állatok 10 ttkg-ig, 1-2 csepp 1-2ml vízbe, vagy ételbe naponta 2-3 alkalommal.
10 és 100ttkg: 1-2 csepp minden 10 ttkg-ra, naponta 2-3-szor kis mennyiségű vízben vagy ételben.
100ttkg felett: 5 csepp (0,3 ml) minden megkezdett 100 ttkg súlyra, 2-3 alkalommal, naponta.
A készítményt 3 hét után abba kell hagyni egy hétre.
Ajánlások: Használat előtt jól rázza fel. Az adagolás kis mennyiségű vízben vagy etetés közben. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Kutya epilepsziáról bővebben >>>

Epilepszia csomag >>>

Figyelem:

Fokozott figyelemmel adjuk szív problémák, vénás és artériás gyulladások kezelése esetén. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Ne alkalmazza vemhes nőstények esetén. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatása.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 – 25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Térfogat:
30ml

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 512/1/2013

Állatorvos ajánlása:

Főként az epilepsziás és görcsöket mutató állatoknál használom, a legtöbb esetben sikerrel bármilyen más gyógyszer használata nélkül.

Dr. Kemenczei Katalin
állatorvos
Szeged

 

KOROVET termékről 91 értékelés

 1. Tóth Hajnalka

  🙂

 2. Anonim

  Még nem tudok érdemi értékelést adni,hiszen csak 3 napja használom a kutyusomnál a terméket.
  Hosszabb használat után remélem a hozzá fűzött remények és a leírtak beigazolódnak !

 3. Lugosi Dániel

  Elmulasztotta a vizslank kb. 2 heti rendszerességű epilepszia rohamait ❤️

 4. Nagy M.

  Kutyusom szívesen megeszi, könnyű adagolni, Etovettel együtt kapja epilepsziás rohamok megelőzésére. Harmadik hónapja kapja, azóta nem volt rohama.

 5. Póczos Mercédesz

  Köszönjük

 6. Ábrahám I.

  Még csak pár napja kapja a cseppet,de bízom benne hogy használni fog.

 7. Ács

  Jó, de drága

 8. BALCZER LÁSZLÓNÉ

  még csak most kezdte el szedni a kutyus a gyógyszert nem tudok véleményt mondani.

 9. Dr. Orosz Alexandra

  Idős kutyusunknak nagyon sokat használ, más termékekkel együtt.

 10. Musztrai Attilånė

  Sokat segit az epilepsziås kutyusom ållapotån.

  Feltöltött képek

  #1 kép innen:Musztrai Attilånė
  #2 kép innen:Musztrai Attilånė
 11. Póczos Mercédesz

  Remek

 12. Laki Józsefné / Ibolya

  Kitűnő termék! Kingvet-el Krill omega D3+K2 full transgél-el és Multivit mega c komplex-el együtt, szteroidos kezelés mellékhatása miatt kialakult szív izom gyengeségre kapja a cicánk. Azóta a szörcsögős köhögése is csökkent, és életvidám lett a cica.

 13. Ildikó Ferencsik

  1 éves kutyusom kezdett hirtelen epilepsziás tüneteket produkálni,emellett nagyon fél a házon kívül,embertől,kutyától,autótól,mindentől. Először csak etovet cseppet kapott,utána kiegészítettem a korovet cseppel. Mióta szedi a cseppeket,1 rohama volt (azelőtt hetente 1),kicsit barátkozóbb,ismerősökkel már ő kezdeményez kapcsolatot,1-2 kutyabarátja is van már. Nyilván nem tudom igazolni,hogy a cseppek miatt,de mindenképp javult a helyzet,már csak ha a rohamokra gondolok is.

 14. gáspár miklos

  5 csillagos..végig kapni fogja a kutyám csak az etovet el egyutt

 15. Végi Istvánné Kati

  Tisztelt Doktor Úr
  Epilepsziás kutyám részére már kb.1 éve rendeltem meg a Korovet és Etovet cseppeket,nekünk nagyon bevált.A B1 vitaminnal együtt szedi és azóta nagyon ritkán jön elő az epilepsziája,ami szerencsére csak nagyon enyhe.Ezután iis fogom rendelni ezt a két terméket.Köszönjük a kutyusom nevében is.

  Tisztelettel
  V.Kati

 16. Horváth Istvánné

  5 éves cicámnak izomrángása van, mely nem tudni mitől. A labor eredményei jók, márciusban hólyaggyulladás és húgykő miatt kezeltük. Kissé ijedős, s úgy tűnik stresszes is. Ezért orvosi javaslatra kezdtük el szedni a Korovet cseppből napi 1 cseppet és az Etovet cseppekből napi 1 cseppet. Egyenlőre állapotában nincs változás, csupán annyi, hogy többet alszik. . Az apró zörejekre továbbra is összerezzen, az izomrángása sem csökkent. Meglehet, neki másfajta gyógyszer kellene, mivel az epilepszia jellegzetes tünetei cicámnál nem jelentkeznek.

  • Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! A magnézium szint csökkenése is okozhat izomrángásokat, amit a stresszes állapot csak fokozhat. A már használt kombináció mellett javaslom a Rescue remedy használatát. Üdv Dr. Molnár

 17. Gábor Viktória

  Ataxiás Amstaff kedvencünknek rendeltük a kezelőorvos javaslatára. Etovettel és akupunktúrás kezeléssel kombinálva használjuk a két terméket. Mivel a betegség génhibából, ered csodát nem vártunk, már a stagnálás is jó eredménynek számít. Reggel és este 6-6 cseppet használunk és mintha kevesebbet bukna, esne a kutyusunk. Nincsenek összehasonlító adataink és nagyon keveset tudni erről a betegségről, ezért tulajdonképpen ez teszt “üzemmód” , romlást nem látok az állapotában, ezért folyamatosan adom neki a cseppeket.

 18. Éva

  Nálunk a 7 éves himalája perzsa cicánknál alakult úgy az elmúlt 1 évben, hogy epilepsziás rohamai lettek és idén sűrűsödtek. Gyógyszer nélküli megoldást kerestem számára. Egy ideig 2-3 hét bejött a Feliway Classic spray a fekvő helyén, nappali tartózkodási alkalmatosságokon. A megoldás úgy tűnik a Korovet, 1 hónapja hasznájuk (most szünet van) és úgy tűnik ez hat. Természetesen minden eseményt feljegyzünk.

 19. Kürti Ferencné

  Akita fajta kutyánknak 2016 decemberében volt egy súlyos epilepsziás jellegű rohama, ami elég hosszú ideg tartott. Az állatorvosunk dr. Németh József ajánlotta a Korovet cseppeket.

  Ezt követően a következő rohamai voltak:
  – 2019. február 23
  – 2019. április 12.
  – 2019. május 14.

  Mind három alkalommal erőteljes időjárás változás volt. Ezek a rohamok gyengébb lefolyásúak és rövidebb ideig tartottak.
  A február 23, és az április 12. utáni időszakban három héten át kapta a korovet cseppeket.
  A májusi roham óta minden nap kapja a cseppeket. A drasztikus időjárás változások, a gyakori frontok ellenére azóta nem volt a kutyusunknak rohama. Örülünk, hogy ilyen szert ajánlottak.

  Elnézését kérek, hogy megkeresésükre ilyen későn reagálok. De úgy gondoltam, hogy idő kell hogy a szer tényleges hatásáról véleményt tudjak mondani

 20. Takács Magdolna

  Kutyusom szivelégtelenséggel küzd A Korovet és Kingvet készitmények adása után légzése könnyebbé vált, energikusabb, mozgékonyabb.

 21. Tar Tünde

  5 éves limfómás, nagyon rossz állapotba került beagle kutyánkat hozta vissza az életbe ez a készítmény. Mellette kapott még probiovetet és cytovetet is. Kb. 9 hete kapja Lia ezeket a termékeket és újra élettel teli, jó étvágyú valamint gyönyörű a szőre.

 22. Fekets Imréné

  15 éves westie kutyusom öregedéssel járó tüneteinek enyhítésére, az agyi tevékenységének fokozására, a szellemi és fizikai leépülésének megakadályozására kapja a Korovet és Etovet cseppeket, kiégészítve a Multi Mega C Komplex tablettával Két-három hete szedi, figyelmesebb, érdeklődöbb, élénkebb lett azóta. Javult a mozgása ami aggodalomra adott okot, hisz időnként fal mellett botorkált, hol leszegett fejjel, hol előrenyújtott nyakkal, tájékozódási zavarokkal. Bútorok alá bújkált a lakásban, emellett rengeteget járkált össze-vissza. Valószínű, hogy térd és comb izületi fájdalom is okozhatta ezeket az epilepszia kezdeti szakaszára jellemző viselkedési tüneteket. Fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt kapott, a kezelőorvosunk még javasolta kiegészíteni Energyvet termékekkel a gyógyítást és a további romlás megelőzését. Bíztatóak az eddigi eredmények!

 23. Porcsalmi Tünde

  Nagyon meg vagyok a Korovet és a Cytovet termékekkel elégedve! 🙂 Szuper termékek! 🙂

  Röviden a történetünk:
  Van egy kb. 8-10 éves (korát pontosan nem tudjuk, mert menhelyi kutyus) nem fajta tiszta csivava kutyusom, akinél kb. 2 héttel ezelőtt egyik délután arra lettem figyelmes, hogy a nyakánál bal oldalon az izmok elkezdenek rángatózni, így visszagondolva, valószínűleg görcsös összehúzódásai lehettek. Ezek az izomrángások nem egész naposak voltak, hanem időközönként visszatértek, naponta 3X-4X, és olyankor a kutyusom teljesen levert volt, nem akart sétálni, mozogni, sem enni, kedvetlen volt, látszódott ahogy görcsösen rángatóznak az izmai…:( Miután ez az állapot elmúlt, megint jókedve volt, úgy tűnt, minden rendben, de másnap, harmadnap ugyanaz volt a forgatókönyv, így kezdtem megijedni, hogy valami komoly dolog lehet. Voltunk vele állatklinikán, de ott sem tudták kideríteni, mi okozhatja nála ezeket a görcsöket. Kapott rá gyulladás csökkentőt, de sajnos nem hatott semmit – pedig már 3 napja szedte -, mert ugyanúgy előjöttek a rángások. Ezt követően a nagybátyám, aki szintén állatorvos ajánlotta, hogy próbáljuk ki a Korovet cseppet és a Cytovet kapszulát, és megdöbbető, amit tapasztaltam, persze jó értelemben. A cseppek illetve a kapszula szedését követő 3. napon a reggeli sétáltatás közben azt vettem észre, hogy megint rátör ugyan a görcs, viszont nem akkora intenzitással (mert ugyanúgy tudtuk folytatni a sétát), és rövidebb ideig is tartott, mint a készítmények szedése előtt, és utána egész nap jól volt, este sem volt semmi gond, majd a 4. naptól teljesen megszűntek az izomrángások és azóta olyan, mint régen! 🙂 Sétálunk nagyokat, futkorászik, jó étvággyal eszik, jókedvű és ami a legfontosabb, tünetmentes! 🙂 Köszönöm Energyvet! 🙂

 24. Daróczi Friderika

  Teljes mértékben elégedettek vagyunk. A Mopsz kutyám Herceg epilepsziás a korovet mellett etovetet és fytovetet is szed az előírásoknak megfelelően. Mióta ezeket a készítményeket szedi roham mentes és vidám az élete. Nem hittem volna hogy ennyire hatásos lesz már az elején.

 25. Tihanyi Miklósné

  Totó 10 éves elmúlt, kb. 4 éve szedi a cseppeket változatlanul. Kapja még hozzá a szívgyógyszert, vitamint stb. Ritkán fuldoklik. Fő, hogy változatlanul velünk van.

 26. Orosz Tímea

  Két hete használjuk, a kutyusunknak köhögésre, szívproblémákra. Minimális változás már van, mert kevesebbet köhög, de még nem tartunk az első kúra végénél. Nagyon várom a hatást és maximálisan pozitívan állunk hozzá.

 27. Fazekas Réka

  A kiskutyám Cushing kórban szenved, erre használjuk ezt a készítményt. (Kombináljuk az előírások szerint Probiovettel, Regavette és Cytovettel) Nő folyamatosan vissza a szőre, fogyott, a bőrén lévő foltok is maradéktalanul eltűntek. Nem búskomor, nem ideges, nem bunkózik a többi kutyámmal. Szilveszterkor sem pánikolt, zihált, nem tagadta meg az ételt. Amióta energy-vetes termékkel támogatjuk az egészségét, tartjuk szinten az állapotát, sokkal, de sokkal jobban van. Köszönöm! 5+1 csillagot nem lehet adni?:)

 28. Horváth Terézia-2017.12 09

  két hete kezdtük el,nehézlégzésre, hörgésre .úgy néz ki hogy beválik

 29. Tihanyi Miklósné

  Tacskónk kb. 3 éve kapja a cseppeket, bevált. Igaz kap még szívgyógyszert és más tablettát is. 9 elmúlt. Velünk van, és ez a lényeg.

 30. Tóth Nikolett

  A kutyusom, Olivér (bichon havanese) 2017 januári epillepsziás nagyrohama óta – az állatorvosunk ajánlására – szedi a Korovet cseppet. Márciusban elfogyott a csepp, és az újabb adag rendelésekor tartottunk néhány nap szünetet… ekkor sajnos bekövetkezett még egy roham. Azóta nem merünk szünetet tartani. Azt gondolom, ennél jobb igazolása nem is lehet a csepp hatékonyságának! Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, mert mióta kapja Olivér a Korovetet, azóta szerencsére nem volt rohama. Reméljük ez így is marad!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés