SKELEVET – Diszplázia Tacskóbénulásra

6900 Ft

Figyelmeztetés

Fájl törlése, kérem várjon...

Kategória: Cikkszám: SKELEVET

Leírás

Diszplázia Tacskóbénulás – SKELEVET

Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, kedvező biológiai hatással, mellékhatások nélkül. 100% természetes összetevőkkel. A csontszövetek felépítéséhez és megújulásához szükséges természetes alapanyagokkal. Szerves eredetű alkotókat (kalcium, foszfor, magnézium, mangán, kovasav és egyéb nyomelemek) tartalmaz. A csont anyagcseréhez ideális arányban tartalmazza az ásványi anyagokat (D és K vitaminok, C, és A, telítetlen zsírsavak, kollagén). Optimális az ízületek és a csontozat megfelelő táplálásához. A kollagént hidrolizált formában tartalmazza, ami támogatja a porcsejtek működését és egyéb kötőszövetek (csontok, ínszalagok, bőr) minőségét.  Részt vesz a porcok és csontok felépítésében, segíti gyógyulásukat és csökkenti a fájdalmat. Segíti az izomműködést bizonyos enzimek optimális működésének a biztosításával.

Alkalmazás:

Összetevők:

1 kapszulában: szójaolaj, zselatin kapszula, tintahal csont por (100 mg), glicerin (sűrítő), hidrolizált kollagén (52.5mg), halolaj (35 mg), víz, csalán (Urtica dioica ) kivonat (15 mg), csipkerózsa (Rosa canina) kivonat (10 mg), mangán-szulfát (3 mg), lecitin (emulgeálószer), méhviasz.

Ajánlott adagolás:

Kis állatok 2 ttkg-ig: ½ kapszula naponta
2-től 50 ttkg-ig: 10 ttkg-onként 2-3x ½kapszula naponta
50ttkg felett: 50 ttkg-onként 2-3x 2 kapszula naponta.
A készítmény adását 3 hét adagolás után fel kell függeszteni 3-7 napra.

Ajánlások:

Beadható kedvenc falatokban. Beadás előtt zsírozzuk meg a felületét vagy puhítsuk meg meleg ivóvízzel, vagy szúrjuk ki és a tartalmát kedvenc eledelben adjuk be. Javasoljuk, hogy használja fel a terméket a felnyitás után három hónapon belül.

Figyelem:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gondoskodni kell megfelelő vízbevitelről a termék használata során. Tartsa távol a gyerekektől!

Mellékhatások és kölcsönhatások:
Nincs jelentett mellékhatás.

Tárolás:
Tárolja a terméket száraz és sötét környezetben, 10 -25 ° C-on. Nem fagyasztható. Minimális eltarthatósága a dobozon és a címkén feltüntetve.

Kiszerelés:
135 kapszula.

Minőségbiztosítás:
A termék fejlesztése, gyártása és ellenőrzése folyamatosan az ISO 9001: 2008 szabvány követelményei szerint történik.

Ny.sz.: 507/1/2013 NÉBIH ÁTI

Állatorvos ajánlása:

Praxisomban gyakran kezelek idős, szinte nyomorékká vált kutyákat, amelyek ízületi arthrózisban szenvednek. Ilyen esetekben jelentősen javítja a degeneratív ízületi elváltozások tüneteit, fájdalmat csillapít és gyulladást csökkenet, így hamar elérhetők vele látványos javulások. A csont és porcrendszer regenerációját jelentősen gyorsítja, melyet több esetem is bizonyít.

Dr. Schmieder László
állatorvos
Dunaföldvár

Esetleírások:

 

 

Értékelések

 1. Avatar

  Takács György

  Sajnos én ezeket az állitásokat nem tudom meg erösiteni mert a kutyám sajnos még mindig két lábbal a hátsó lábával ugrálva tud csak fel menni 4 lépcsöfókot.

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Uram! A szerek azoknál a kutyusoknál hatnak remekül, ahol emberi beavatkozás, műtét nem történt vagy nem balesetes gerincsérülés okozta a tüneteket. Ott az esetek túlnyomó többségében pár hét alatt teljes felépülés várható a tacskó bénulás tüneteiből. A műtéten vagy baleseten átesett kutyáknál ez az arány sokkal kisebb mivel itt a műtét vagy a traumás sérülés nyomán sok esetben olyan maradandó károsodások alakulhattak ki, amit a csont és porc regeneráció nem hozhat helyre. De érdemes megpróbálni ez esetekben is a kezelést , mert bizonyos mértékű javulást ott is el lehet érni, de itt a visszafogottabb javulást is csak hónapok alatt lehet elérni. Ilyen esetekben a Skelevet Kingvet Cytovet, Renovet, Probiovet kombináció, tartós adását javaslom. Ön a Skelevetet használta önmagában? Volt e korábbi műtétje vagy balesete a kutyának? Milyen hosszú ideig használta a szert vagy szereket? Ezek a kérdések tudnak válaszolni arra, hogy javaslom e a szerek további használatát az Önök esetében illetve milyen változások várhatók. Üdvözlettel: dr. molnár

 2. Avatar

  Galambos Ildikó

  Két 10 éves yorki hölgy gazdája vagyok. Kisebbik kutyusomnál kb.1 éve vettem észre,hogy nehézkesebb a járása, de ezt betudtam a korának. A laza patellájára egyébként az állatorvosunk is felhívta a figyelmemet, ezért próbáltuk kímélni a lábát. Aztán pár hónapja olvastam a neten az Energyvet termékekről és hatásukról, és úgy gondoltam mi is kipróbáljuk. Még csak 2 hete kapja a kiskutyám (napi 1 kapszulát) a Skelevet-et,de már látványos a javulás! Bár a járása még nem az igazi, de többet mozog, játszik, és jobb a kedve is! Egyszóval nagyon örülök,h rátaláltam erre a termékre, köszönöm! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 3. Avatar

  Ruskáné Misák Erzsébet

  Nagyon szépen köszönöm a segitséget hogy könnyebb lett a kutyusom élete ezektől a csodálatos szerektől Gömikének a légcsöve elvan meszesedve a sok gyulladástól .Állandóan fulladási rohamai voktak . Mióta ezeket a szereket szedi jól érzi magát nagyon ritkán van rohama. Mindenkinek ajánlom ezeket a csodálatos nyugodtan irgatom hogy gyógyszereket mellékhatások nélkü….

 4. Avatar

  Natkó Lászlóné

  12 éves kuvasz kutyám jobb hátsó lábán bénulást vettem észre, farkát sem tudta felemelni.Csak úgy tudott felállni, hogy nehezen felült , háromszor körbe fordult a fenekén, mire nehezen sikerült, de ráállni már nem tudott. Ha futni akart, fenékre rogyott. Nagyon meg voltam ijedve, mert az előző kuvaszunkat is ugyanígy vesztettük el 14 éve, el kellett altatni. És rátaláltam Dr Molnár Gábor doktor Úrra és a termékeire. A Skelevet és Kingvet együttes alkalmazásával már az első hét után jelentős javulást tapasztaltam, ami szinte hihetetlen volt. Harmadik hete adom, a kutyára nem lehet ráismerni, boldog, futkározik, kergeti a macskákat, még az ugatása is más. Ha hamarabb rátalálok a termékekre, a drága Westie kiskutyám is életben marad. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, és köszönöm a doktor Úrnak, hogy 24 órán belül megkaptam a termékeket.

 5. Avatar

  Maczák Éva

  6 éves staffordshire bullterrier szukám megrándult, begyulladt mellső lába miatt vettem meg a Skelevetet és az Energyvet cseppeket. A 2. napon jelentősen javult a közérzete, 1 hét elteltével lehúzódott a duzzanat, kicsit biceg még, de már szaladgál 🙂 Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel!

 6. Avatar

  Fekets Imréné

  15-ik évében járó westie kutyám már szedett az EnergyVet gyógyhatású szerek közül néhányat, életkora, de lelkibetegsége miatt is, hisz alig egy éve vesztettük el a 16 éves anya és az egyik alomtárs kutyánkat, akikkel ő csaknem 14 évig élt együtt. Ráadásul az utóbbi időben a hátsó lábai elgyengültek, az egyiket fel-felkapkodta, megbicsaklott gyakran, emellett sokszor megállt sétálás közben, kerülve a felesleges mozgást. Kapott gyulladáscsökkentő gyógyszert, gyógynövénykeveréket, szedett K9-et is, valamennyire javult az állapota. Azonban ahhoz, hogy még jobb legyen, két hete elkezdtem adni neki a Skelevetet. Egész biztos ennek köszönhető, hogy a galambokat és a kóbor cicákat újra kergeti, mert ahol élünk, naponta találkozik velük. Más esetben nem örülnék ennek, viszont most nagyon jókedvem lesz, mikor látom a száguldását. Sőt, többszőr is előfordult, hogy rohan a kutyatársakhoz, ami meglepő, hisz nemcsak hogy nem futott hozzájuk, hanem nagy ívben ki is kerülte őket egy ideje. Sőt már nem akadály a magasabb járdaszegély és a lépcső sem.

 7. Avatar

  Szabó Zsuzsanna

  Bell kutyusunk a Skelevet szedés alatt is már sokkal jobb kedvű és mozgékonyabb lett, sokkal könnyebben áll fel a fekvésből, többet fut. Köszönöm szépen, nagyon jó a termék.

 8. Avatar

  Skoff Csilla

  Lényegesen javult a kiskutyám állapota. Köszönöm szépen.Elégedett vagyok.

 9. Avatar

  Kerepesi Anna

  Még csak 2 hete alkalmazzuk a Kingvet-tel együtt az idős yorkinknál. A jobb hátsó lábát fájlalta és nehezen tudott lábra állni! Még túl nagy változásról nem tudok beszámolni, hiszen több időnek kell eltelnie, de az biztos, hogy már most többet sétál és a reggeli és esti időszakon kívül bicegve bár, de használja a lábát! Már most érezhető a hatás és reméljük, hamarosan még sokkal jobb lesz! Természetes, csodálatos összetevőkkel rendelkezik, ezért választottuk és nem bántuk meg! Másoknak is szívből ajánlom!

 10. Avatar

  Demeter Lászlóné

  Már az első 3 hetes kúra után megszűnt a középkorú keverék kutyánk sántítása. Azóta már a lépcsőn is gond nélkül fel tud menni, pedig előtte néha megrogyott a jobb hátsójára. Jó szívvel ajánlom minden gazdinak.

 11. Avatar

  Vései Lászlóné

  Én 13 éves cicámnak vettem,már alig bírt szegénykém menni a hátsó lábai nagyon fájtak.Két hete szedi a terméket ma már szalad.nagyon meg vagyok elégedve mindenkinek tudom ajánlani.

 12. Avatar

  Bundik Fanni

  2 hónappal ezelőtt kezdtük el alkalmazni, 13 éves kan kutyusnál, vizeletcsepegtetés miatt. A Kingvet kiegészítéseként alkalmazzuk, 2 kúrán vagyunk túl és megszűnt a csepegtetés! Ezelőtt két gyógyszert is kipróbáltunk, eredménytelenül. Nagyon örülök, hogy ebben a korban, a korábbi sikertelen gyógyszerezések után, EZ igazán hatásos!

 13. Avatar

  Kerekes Attila

  10 éves rottweilernek rendeltem a terméket. A csípője fájt. Amióta szedi, azóta sokkal könnyebben mozog, nem sírdogál a felállás után. Merev mozgása javult.

 14. Avatar

  Dóczi-Fikó Anett

  Ahogy megérkeztek a termékek azonnal elkezdtük adni a mi picikénknek(palotapincsi). 3 hét szedés után sokat javult az állapota.Fájdalmai csökkentek,sokat sétálunk és játszunk,az ugrálásról még mindig nem szokott le. 🙂 1 hét szünet után,újra nekilátunk,nehogy visszatérjenek a panaszai. Nagyon köszönjük,hogy létrehozták ezeket a termékeket.!

 15. Avatar

  Czikora Dezsőné

  Öreg,vállficamból lábadozó bullterrier szedi kb.két hete.Már látszik a javulás,könnyebben mozog.A váll visszarakása után hirtelen felkeléskor gyakran felsikított,ez most sokkal ritkább.Pörög,játszik.Minden nehezen mozgó kutyusnak szívből ajánlom

 16. Avatar

  Földesné Boszkovics Anikó

  Németjuhász kutyusunknak nagyon fájtak a lábai izületi gyulladás miatt. Fekvésből nehezen állt fel , lépcsőnkön nagy nehezen lement , de fel már nem tudott jönni.Az Energyvet 2 hetes szedése után már látszik a javulás. sokkal könnyebben mozog, és már játszani is van kedve.

 17. Avatar

  Strelli Józsefné

  Nagyon jó termék, 11 éves kutyám sántítása egy hét után már alig észlelhető.

 18. Avatar

  Vincze Zita

  12 napja használjuk, a Kingvet-el együtt, TELJESEN megszűnt a kutyám éjszakai vizeletcsepegése!
  Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 19. Avatar

  Schafranek- Lugosi Judit

  Gerincbeteg tacskónknak kezdtem adni más Energyvetes termékkel együtt, műtét előtti állapotban volt, egy szteroid kúra után(Medrol), ami addig volt hatásos, amíg szedte, utána visszaesett. Ekkor kezdtem adni neki ezeket a csodálatos szereket. A 2. napon már láttuk rajta a javulást. Jobb kedvű lett, fájdalmai szemlátomást csökkentek. A 6. napon már szaladt pár métert. Ma van a 12. napja, hogy szedi, újra szaladgál, újra nagyon rosszcsont, ugat, intézkedik, fontoskodik, játszik, púposkodik a nagykutyákkal, amolyan tacskó módra.

 20. Avatar

  Magócsi Márta

  Szuper termék,szívesen ajánlom másnak is,az én kutyámnak segített

 21. Avatar

  Pásztorné Kucsera Ibolya

  Porckorongsérv miatt adom a kutyámnak.Fájdalmai pár nap után megszüntek,teljesen béna hátsó végtagjai 3 hét múlva rendbejöttek,újra jár,futkározik.Bátran merem ajánlani a terméket.

 22. Avatar

  Kalmárné Raffay Szilvia

  Kutyánk lebénult a hátsó lábaira, akupunktura mellett kiegészítő kezelésként kapta a terméket. 1 nap után már látható volt a javulás. Műtét nélkül teljessen felépült. Jelenleg megelőzésként használjuk.

 23. Avatar

  Horváthné

  Yorkshire terrier kiskutyánknak szószerint érezhetően ropogtak a csontjai. Már az 1 hetes Skelevet szedésével szinte halkabb a járása és újra ugrál a kanapéra.

  • Avatar

   Dr. Molnár Gábor

   Kedves Hölgyem! Nagyon örülök az eredménynek. Kérem írja meg a Skelevetnél a honlapomon is a tapasztalatát. üdvözlettel: Dr. Molnár

 24. Avatar

  Máténé Péntek Katalin

  Yorkshire terrier kiskutyámat műtötték három éve. Jó sikerült a térdprotézise, a skelevet szedésével már észre sem venni, hogy valaha fájt a lába. Ugrál, futkározik, boldog! Légcső szűkületére is ajánlotta a doktor úr, nagyon elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek.

 25. Avatar

  Földi Ildikó

  9 hónapos németjuhász kislányunknál súlyos csípődiszpláziát állapítottak meg. A betegség olyan szinten kijött rajta, hogy a bal hátsó lábát egyáltalán nem tudta használni, 3 lábon ugrált, illetve nyüszített mikor fel kellett állnia. Két hete szedi a skelevet-et, már az első két napban ráállt a lábára, illetve szabadon futkározik az udvaron szinte már alig sántít.
  Teljesen megvagyunk elégedve, bátran ajánlom másnak is.

 26. Avatar

  Papp Anikó

  Sántítós, jobb első lába fájdalma miatt rosszabb napjain sikítós imádott kutyám, Velúr kapja, hónapok óta…. néhány hét kellett ahhoz, hogy jól érezze magát, köszönöm 🙂

  Bizony nem bánnám, ha emberek is szedhetnék 🙂

 27. Avatar

  Juju

  Nagyon jó termék. Gerincsérvre és izületi gyulladásra adom. Előtte dupla dózisba kapta a kutya a fájdalomcsillapítót és az is kevésnek bizonyult. Pár hete szedi most már nincs szüksége fájdalomcsillapítóra sem. Egész nap fut és játszik mint régen.

 28. Avatar

  Molnnárné Ódor Melinda

  14éves németjuhász-husky keverék kutyusom van.Nehezen ment neki a felállás ,járás közben néha elhagyta a feneke és picit kibillent. A lábán pedig volt egy nagy seb amit hiába kezeltettünk mindig nyalogatta,ez miatt nemhogy gyógyult egyre nagyobb lett.A neten olvastam erről a vitaminról nem sokára elfogy.Mindenkinek tudom ajánlani mert a seb begyógyult nem nyalogatja a lábát és a járása is teljesen jó lett,ismét szalad.boldog kutyus és ha ő boldog mi is.

 29. Avatar

  Szemenyei Szilvia

  Szilvia vagyok! van egy Francia Buldogom csigolya össze növése van ! ezáltal sokszor húzta a lábait és fájdalmai voltak ! De amióta rá találtam az Energyvetre azóta sokat javult már kevésbé húzza a lábait és csökkentek a fájdalmai . Szeretettel tudom ajánlani minden gazdinak és köszönöm Dr Molnár Állatorvosnak a sok segítséget és hogy rá találtam ezekre a fantasztikus készítményekre Üdv Szilvia

 30. Avatar

  Horváth Károlyné

  A kutya mozgásán lényegesen javított, a fájdalmai csökkentek, ezáltal a kedélyállapota is jobb lett.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB.
Feltölthető fájl típusok: kép, hang, video, dokumentum, táblázat, prezentáció, szöveg, .

Hozzászólás / Kérdés