elszineződés a szőrön

Edit Mazacsik Blanche kutyája – elszineződés a szőrön

Tisztelt doktor úr, segítségét szeretném kérni, másfél éves máltai kutyusom szeme rettenetesen könnyezik, és napi tisztítás ellenére is a könny teljesen elszínezi a szőrét. Kapott már rá TobraDex szemcseppet, altatásban fecskendeztek a szemhéja alá valami zselés-alkoholos anyagot is, hátha a szemhéj irritálja a szemgolyót, de mindezek ellenére semmit sem javult az állapota. Budapesten a szemészeti klinikán megállapították, hogy egészséges a szeme, rendben találták a szemidegeket, szemnyomást, valószínű allergiás vagy örökletes probléma a tünet oka. Ebben kérném segítségét, mert nem szeretnék gyógyszert adni a kutyusomnak ha nem muszáj. Viszont csak másfél kilós és nagyon érzékeny gyomrú.

Előre is köszönöm!
Mazacsik Edit Kaposvár

Molnár Gábor doktor úr tanácsára RENOVET készítményt kezdtem adni 3×1 cseppet naponta, illetve 2×1/4 CYTOVET caps. szájon át, valamint gombaölő hatása miatt 100ml vízben feloldva 1 CYTOVET capsulával öblögettem a szemét naponta háromszor. Két nap után már látványos volt a külőnbség, ugyan még mindig könnyezik a szeme, de már sokkal kevésbé, és sincs rozsdabarna elszineződés a szőrön. Nagyon köszönjük a segítséget, és ami igazán nagyszerű, hogy gyógynövény összetételű termékeket használunk!

A Supreme Immunity weboldala

[vcmp_gallery vcmp_gallery_columns=”4″ vcmp_gallery_images=”2798,2796,2794,2797,2801,2800,2799,2792″]

RENOVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

2 Hozzászólás

  1. Tisztelt Doktor Úr !
    A mi 10 éves Morzsinknak (bichon) is ugyanilyen problémája van, mint Edit Mazacsik kutyusának. A szeme alatt a szőr először rózsaszínű volt, majd fekete lett, amit lemosni már nem lehetett, le kell vágni a megkeményedett szőrt, viszont alatta gennyesedő a bőre. Ahogy a lábujjait nyalogatja, az is kezd elszíneződni, valamint az álla is ugyanilyen, megkeményedik a szőr. Szemcseppet kaptunk az orvostól, de nem használt neki. Kérem a szíves segítségét, hogy a Renovet cseppek és a Cítovet használna-e, és ha igen rendelni lehet-e belőle. Budapesten lakunk.
    Válaszát előre is köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?