Semiramis cica gyógyulása

Eljött az időpont, mikor is ideje beszámolnom  Meg kell köszönjem a segítségét. A pajzsmirigy alulműködő, ételallergiás és autoimmun szárazszem betegségben szenvedő cicám köszöni, nagyon jól van. Mióta kapja a Fytovet-et és a Gynevet-et a javulás nagyon szembetűnő.  A szőre csodálatosan selymes, fényes. Az ételallergiával magyarázott puklik, sebek mind elmúltak, már nyomuk sincs.

A kúra kezdetén fogyott is a kisasszony, de idővel a súlya visszaállt a szokottra, kissé kövérke. De jókedvű, fitt és már a nem monoproteines táptól sem jönnek elő a kiütések. A könnytermelése nem igazán nőtt, max. minimálisan. A 4/2 cseppes adagot jelenleg csak napjában egyszer kapja, esténként, mert nem túl egyszerű vele beetetni.

T4-et még nem nézettünk, de hamarosan azt is megtesszük. De az ön által ajánlott oldatok és adagolás csodát tett Semiramis cicánkkal.

 

Még egyszer nagyon köszönöm a segítségét és későbbiekben majd még jelentkezem az eredményekkel.

Üdv, Marianna

Semiramis cica gyógyulása 2

FYTOVET

6900 Ft

GYNEVET

6900 Ft

1 Hozzászólás

  1. Szia! Örülök hogy a cicád jobban van,remelem igy is marad. A kérdésem,milyen vizsgálatokon esett át a cicusod,mire kiderült mi a betegsége?
    Köszi a válaszod előre is , Dóra

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés