Fibrosarcoma gyógyulása – Egy 12 éves herélt kandúr “anyukája” vagyok, a neve Vacak.

Sűrű és küzdelmes hónapok állnak mögöttünk, Vacakot “fibrosarcoma“-val diagnosztizálták.

Cicánk folyamatosan kapta az Energyvet cseppeket, Regavet, Fytovet, Imunovet és a Probiovet kapszulát is.  A cicám a szájon át adott gyógyszerekre, idegen ízekre kissé hisztis, de a végén egészen megszokta. 🙂

Mire a kemoterápiát elkezdtük már felére összezsugorodott a daganat és a kemoterápiát is nagyon jól viselte, semmi hányás, semmi szőrhullás, egy kis levertségen kívül, ami pár napig tartott nála, újra jól volt. 3 kemo után jött a műtét fotodinamikus terápiával.

De mire a műtétre került a sor már negyedére zsugorodott a daganata és mivel a daganat ekkor már csak 1 cm-es volt nem kellett olyan hatalmas rész kivágni.

Most már nagyon jól van a cica, gyönyörűen gyógyult a sebe. Játékos és vidám újra, jól eszik és gyógyultnak mondható.

Azt mondta az állatorvos kolléga, hogy ez egy nagyon agresszív daganatfajta és még nem volt arra példa, hogy ne újuljon ki, de azért vagyunk bizakodóak, mert arra sem volt még nagyon példa, hogy zsugorodjon a tumor.

Reménykedem abban, hogy a mi cicánk lesz az első, akinél nem újul ki a tumor.

Szeretném ezúton újra megköszönni magunk és Vacak nevében is a segítségét és a hozzájárulását Dr.Molnár Gábor állatorvosnak – szakmai tapasztalatával, tanácsaival és az Energyvet szerekkel – ​​ahhoz, hogy cicánk újra egészséges! 🙂

Üdvözlettel:
Gere Marika

A supreme Immunity weboldala

REGAVET

7900 Ft

FYTOVET

8900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft

PROBIOVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?