kutya porckorongsérv

Kutya porckorongsérv gyógyulása. Az állatgazda megosztotta velünk tapasztalatait.

Tisztelt Doktor Úr!

3 éves szuka tacskó kutyánk Törpi 2021. július végén egyik napról a másikra, mindenféle előjel nélkül elkezdett merev tartásban mozogni. Fájdalmasan nyüszített rosszabb mozdulatra, járása ingatag lett. Mintha nem bírná megtartani a saját súlyát. Az állapota 1-2 nap alatt az állatorvosnál kapott injekciók és gyógyszerek ellenére nem javulni, hanem sajnos inkább romlani kezdett. 2 nap elteltével már a hátsó lábaira nem is tudott ráállni. Csak húzta maga után azon a néhány méteren, amit önállóan meg tudott tenni. Képalkotó diagnosztikára nem került sor. Viszont borzasztóan el voltunk keseredve és nem akartuk elfogadni, hogy a drága és ismeretlen kimenetelű műtéten kívül csak az lesz a választásunk, hogy a kis kedvencünk lebénul és nem lehet rajta segíteni.

A megoldás

Hála az internetnek és Dr. Molnár Gábor állatorvosnak gyorsan rátaláltam a megoldást kínáló termékekre és azonnal rendeltem is az I. Kutya mozgásszervi és gerinc csomagot a gyógyulás reményében. Kiemelendő, hogy mind a kérdés-válaszok tekintetében, mind pedig a csomag küldésében extra gyorsaságot kaptunk, aminek köszönhetően már másnap meg is érkezett a csomagunk. Az eredményre sem kellett sokat várnunk, 3-4 nap elteltével már érzékeltük a javulást Törpinél, a 3 hetes első kúra végére pedig már szinte régi formájában futott, játszott, evett és jókedvű lett. Doktor úr javaslatára a termékeket 3 hét adagolás után 1 hét szünettel folyamatosan adjuk a tacsinknak továbbra is a kutya porckorongsérv kezelésére.

A helyi állatorvoshoz nem is mentünk vissza, csak a csomagban található 5 db terméket alkalmazzuk.

Az 1 hetes szünetekben észlelni szoktunk némi visszaesést a stabilitásban, így mindenképpen fenntartjuk a kezelést az ajánlott 6 hónapos időszakban. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk Dr. Molnár Gábor állatorvosnak a szakszerű tanácsadásért és legfőképpen azért, hogy megalkotta és működteti ezt az oldalt azok számára, akik sajnos helyben nem kapnak megoldási útmutatót a kutyusaik gyógyulási lehetőségeire. Jó lenne, ha minden állatorvosi rendelőben ismertek lennének ezek a szuper hatékony termékek. Azóta már mi is több gazdinak tudtunk segíteni a termékek és a weboldal ajánlásával, hogy hozzájussanak a gyógyulás kulcsához. Sőt, a helyi állateledel boltban is elmeséltük a történetünket és megadtuk az oldal elérhetőségét az eladóak, hogy kérdés esetén mások is tudjanak róla, és van remény a kilátástalan helyzetben is.

Törpi kutyusunk és mi is örökké hálásak leszünk a doktor úrnak, hogy talpra állította a kis kedvencünket. Újra a régi formájában szaladgálhat, játszhat és rosszalkodhat. A doktor úrnak a jövőben is sikeres munkát és jó egészséget kívánunk!

Zsán-Klúcsóné Rávai Kitti

Elötte


Utána


Akció!

Mozgásszervi II. (6)

csomag

41580 Ft

A csomag tartalma:  1 db Skelevet, 1 db Kingvet, 1 db Cartilage & Spine builder, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Renovet

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

SKELEVET

7900 Ft

4 Hozzászólás

 1. Tisztelt doktor úr!
  Segítségét szeretnem kérni!
  Francia bulldog kutyusomat augusztusban műtöttek két darab szakadt, beverzett servvel, teljes benulasbol.Közel két hónapba telt amíg halovány remény látszott hogy talán járni fog ismét. Nagyon rögös volt az út. De sikerült neki🙏
  Igaz nem az igazi, de a fizikonak, masszazsnak es önmaga akaratának köszönhetően teljes életet él.
  Azonban pár napja eszre vettem, hogy ismét össze csuklik a labikoja picit gyengébbnek látom menet közben
  Általános állapota teljesen jó, semmi fajdalmat nem látok rajta
  Eszik, alszik, játszik mindent így ahogy műtéte előtt!
  Ezért is szeretnénk megpróbálni az Energytetet hátha segítene picit a nehezebb idoszakokban
  Köszönöm!

 2. T.dr.úr,!
  Hat fajta termeket rendeltem,ami megérkezett.
  Izületi öregedésre,idegnyugtatásra ill.szem kezelésre.Skelevet,cytovet,strengt,kril olaj,kingvet és etovet.Kérdezem,hogy a cseppeket egymás után kell adni és mind a többi termekt is. naponta..3 hétig napi két részletbe? Jól értelmeztem?
  Várom válaszát.Üdv. Béla

  • Kedves Béla! Egyszerre adhatja be valamennyi alkalmazott terméket, napi két részletben. + hét után hagyjon ki 5 napot, aztán ugyanúgy folytassa az adagolást. ÜdvDr.Molnar

Vélemény, hozzászólás?