Kutya szőrhullás
Amikor Gobbi hozzám költözött elég ramaty állapotban volt. Biztosan sokan emlékeztek is rá. Az atkától teljesen csupasz volt a nyaka, és hastájékon illetve a fülein is viseltes volt a szőre.
Csak egy kis plusz, hogy tiszta korpa volt.
Sokat rágta magát, viszketett mint az őrület. Isten tudja mit evett addig de kb mindentől allergiás kiütések jöttek ki rajta. Számomra nem volt kérdés, hogy prémium tápot fog enni. Próbálkoztunk mindenfélével aztán amikor Helén kezdett velünk foglalkozni jött a végleges megoldás.
Platinum tápot és jutifalit kap azóta, ezzel tökéletesen jól van, szereti, nincs allergia sem. De ami a nagy áttörést hozta a külsejében az a Supreme Immunity vitamin csomag volt.
Mint azt már sok posztban olvastátok tőlem, hát kb. salamon töke… 😀 Ami nagyon lényeges a csupasz helyeken gyönyörűen szőrösödik. Bár imádtam a csupasz pulyka nyakát, de most már tényleg olyan mint egy kutya. 😀
El ne felejtsem! Energyvet ETOVET csepp. Nyugicseppnek hívjuk Helénnel. (Igen, van nyugicsepp, nyugikanapé, meg nyugizenéje is Gobbinak. Szar az élet. 😁)
Rengeteget javult a szeparációs szorongása, és bár tényleg mindent megteszünk ennek érdekében, biztos vagyok benne, hogy a csepp is segített.
Szóval nézzetek szét az oldalon. Mindenféle problémára találtok megoldást.

Kutya szőrhullás ellen

Supreme-Immunity termékek

Lajtavári Adrienn

ETOVET

7900 Ft
Akció!

Szőrhullás (6)

csomag

41220 Ft

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

Vélemény, hozzászólás?