Kutya vizelettartási problémák

Kedves Doktor úr,

szeretném tájékoztatni az eddig elért javulásunkról.

Korábban facebookon írtam Önnek, adagolással kapcsolatban. Majd megbeszéltük, hogy leírom az esetünket csak várnék még egy kicsit a hatás miatt.

Kb 1 éve kezdődött, hogy éjjelente tócsa keletkezett 13 éves yorkink alatt. Kizárólag mély alvás során, éjjel, de sajnos egyre jobban szivárgott a vizelete. Az orvosok említettek prosztatanagyobbodást és enyhe záróizomsorvadást is. Azonnal ivartalanítottuk, hogy a prosztatából ne legyen nagyobb baj. Sajnos a csepegtetés alvás közben nem szűnt meg. Először egy kombinált gyógyszerrel próbálkoztunk, semmi változást nem hozott. Majd egy szirupos készítményt alkalmaztunk, szintén eredménytelenül. Elmondták az orvosok, hogyha ez a két gyógyszer nem hozott eredményt valószínűleg más sem fog, nincs ezeknél jobb gyógyszer jelenleg, valószínűleg már így marad. Én sem szívesen kísérleteztem volna tovább gyógyszerekkel, az orvosok is azt javasolták, hogy esetleg természetgyógyászati készítményt kipróbálhatnánk még. Mivel ebbe az állapotba beletörődni nem szándékoztam, egyből az Energyvetnél nézelődtem.

Kingvet és Skelevet

A Kingvet és Skelevet készítményt rendeltem meg. Az első 3 hétben még nem hozott lényeges változást, majd tartottunk 5 nap szünetet és ezt követően a doktor úr tanácsára emeltük a kezdő adagot. Ismét eltelt 3 hét, itt már jelentős javulás volt. Majd 5 nap szünet, ami alatt a legnagyobb örömömre semmi bepisilés, semmi szivárgás nem volt! Most újra kapja 3 hétig, és reményeink szerint fokozatosan csökkenthetjük az adagot, majd akár el is hagyhatjuk a készítményeket. Nagyon boldog vagyok, hogy ezt az eredményt GYÓGYSZEREK nélkül értük el! Az sem zavarna, ha ezeket a vitaminokat, gyógynövényeket akár élete végéig szednie kellene, mert nem káros, ellenben hatékony!

Korábban két erős ismert gyógyszert próbáltunk ki, teljesen eredménytelenül, most pedig 2 hónap alatt itt tartunk, hogy egy éjszaka sem pisil be! A korából adódóan félteném őt (és a máját) az állandó gyógyszerezéstől, de az Energyvet mellett teljesen nyugodt vagyok.

Tényleg nagy öröm ez nekünk, hogy 13 éves kutyusnál visszafordítható ez az állapot 🙂

Köszönjük.

Üdvözlettel,
Bundik Fanni & Góliát

A Supreme Immunity termékek hivatalos weboldala

KINGVET

7900 Ft

SKELEVET

7900 Ft

15 Hozzászólás

 1. Kedves Doktor úr!
  12 éves ivartalanított németjuhász szuka kutyám inkontinenciában szenved már pár éve. Propalin szirupot kapott rá. Eddig hatásos is volt, de az utóbbi időben rosszabbodott az állapota.
  Próbáltam növelni az adagot, de nem látok változást. Van e valamilyen kiegészítő vagy esetleg egy más kezelés erre a problémára? Üdvözlettel: D. Andrea

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  Van egy 9 éves 45 kg-os tavaly októberben ivartalanított fiú kutyám. Észrevettem egyszer, hogy amikor pihenés után felkelt volt egy kicsi folt alatta. Ezt korábban is láttam már, de mivel kinti kutya, így azt gondoltam, hogy vizes volt a szőre és az hagyott nyomot. De most láttam mikor felkelt, hogy csepegett a vizelete. Egyéb tünete nincs. Jól eszik, jó a széklete, aktív kutya. (Brit Care Senior tápot, nedves táppal felváltva kap, meg házi kosztot is, kacsafarhátat, meg igencsak mindennap dentasticket.) Az orvos Propalin szirupot javasolt, de olyan mellékhatásai vannak, hogy nem szeretném adni neki, ezért keresnék egy természetes, de hatékony alternatívát helyette. Ön mit javasol? Kezelhető természetes szerekkel? Mitől lehet és el fog múlni neki? Köszönettel, üdvözlettel: Edit

 3. Tisztelt Doktor Úr!
  3,5 éves, 6.8 kg-os ivartalanított lány yorkim éjszakánként bepisil. 1,5 évesen volt ivartalanítva. 1 éve fogadtuk örökbe, 3 hónappal az örökbefogadás után kezdett bepisilni. A húgycső kissé tágabb, vér, vizelet, ultrahang vizsgálat nem mutatott más eltérést. Skelevetet (napi 2 db), Kingvetet (napi 2 csepp), Gynevetet (napi 3 csepp) és Urinary Incontinence complexet (napi 1 db) szed. Régóta adom neki a termékeket, Skelevettel és Kingvettel kezdtem, mivel nem volt változás, év elején elkezdtem adni a Gynevetet és az Urinary Incontinence complexet, de továbbra sincs javulás. Tudna segíteni, hogy mi mást tudnék tenni? Köszönöm, B-B Enikő

 4. 16 éves kutyám nem pisil be de amikor indulunk le akkor nem bírja a liftbe pisil vagy ahogy ki lépünk ki a kapun . Pelenkába viszem le de így is van hogy ki csurog 3 óránként viszem le nem iszik többet mint máskor .

 5. Kedves Doktor úr,

  Szuka kutyámnál – ivartalanított Amerikai Staffordshire Terrier – bambuszgerincet állapítottak meg, inkontinenciával párosul. Nem szeretném az ajánlott kemény és ehhez képest nem igazán eredményes “gyógyszereket” adni neki. Milyen természetes készítményt ajánl?

  Köszönettel,

  Balla Andrea

  • Kedves Andrea! A mozgásszervi II. csomag kiegészítőit javaslom alkalmazni a gerincproblémára. Amennyiben nem a gerinc elváltozás okozza a vizelési zavart és 3 hét után nincs ebben pozitív változás, akkor még a honlapon rövidesen elérhető Vizeletcsepegés kiegészítő kezelésére javasolt csomag szereit javaslom alkalmazni. Üdv Dr. molnar

 6. Tisztelt Doktor úr!
  A 14 éves ivartalanított csivavám eddig cytovet és provetet szedett. Szép eredményt értünk el. Azóta fürge, nagyon jól érzi magát.
  Kb 20 napja az esti séta után éjfél előtti órákban bepisil, de nem az ágyába, hanem a szőnyegre, nem megy a pelenkára. Megrendeltem a skelevet-et , kingvetet és gynovetet.
  Mivel a kutyus 8 kg a kétféle cseppből 2×1 cseppet kapott kétszer naponta és még sajna nincs eredmény.
  Kérdésem: milyen összetételben adagoljam.
  Előre is köszönöm válaszát.
  Mokus Kati

   • Kedves Doktor úr!
    Muci kutyám szuka és már 1 éves kora előtt ivartalanítani kellett, mert háromszor is álvemhességet diagnosztizált a kezelő orvosa. Az javaslatnak megfelelően meg is történt.
    A probivetet és a cytovetet az előírt mennyiségben kb október elejétől szedi. Itt találtam a szereket. Súlyos hasmenéses, görcsös állapota miatt többször voltunk az orvosánál. Lelkiismertesen el is látta többször is. Nem tartott 1-2 napnál tovább a kezelés hatása. Javaslatára elhagytuk a juti-falatot és a dentastixet is.
    Kicsi kora óta házi koszton van. Vigyázunk rá. Párolt csirke, pulykahúst és sárgarépát édesburgonyát kap nyersen.
    A probivet és a cytovet kúra után szinte megfiatalodott. Már évek óta nem futottunk, de most korának megfelelően már
    5-10 métert futunk a sétánál.
    Üdv Kati

 7. Kb 1 eves, ivartalanitott szukárol lenne szo /labrador/. Megfigyeltuk, hogy idonkent maga alá pisil mostamában. A kerdesem, hogy mi lehet az oka, es gyogyszeresen kezelheto-e?

  • Kedves Hölgyem! A vizeletcsepegésnek sok oka lehet, a leggyakrabban hormonális alulműködés és izomzatgyengeség az oka. A Skelevet, Probiovet 3 hét adás 3 nap szünet váltásban és a Gynevet, Kingvet ez utóbbi két szer hetes váltásban adva. Üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?