Kedves Doktor úr,

szeretném tájékoztatni az eddig elért javulásunkról.

Korábban facebookon írtam Önnek, adagolással kapcsolatban. Majd megbeszéltük, hogy leírom az esetünket csak várnék még egy kicsit a hatás miatt.

Kb 1 éve kezdődött, hogy éjjelente tócsa keletkezett 13 éves yorkink alatt. Kizárólag mély alvás során, éjjel, de sajnos egyre jobban szivárgott a vizelete. Az orvosok említettek prosztatanagyobbodást és enyhe záróizomsorvadást is. Azonnal ivartalanítottuk, hogy a prosztatából ne legyen nagyobb baj. Sajnos a csepegtetés alvás közben nem szűnt meg. Először egy kombinált gyógyszerrel próbálkoztunk, semmi változást nem hozott. Majd egy szirupos készítményt alkalmaztunk, szintén eredménytelenül. Elmondták az orvosok, hogyha ez a két gyógyszer nem hozott eredményt valószínűleg más sem fog, nincs ezeknél jobb gyógyszer jelenleg, valószínűleg már így marad. Én sem szívesen kísérleteztem volna tovább gyógyszerekkel, az orvosok is azt javasolták, hogy esetleg természetgyógyászati készítményt kipróbálhatnánk még. Mivel ebbe az állapotba beletörődni nem szándékoztam, egyből az Energyvetnél nézelődtem.

A Kingvet és Skelevet készítményt rendeltem meg. Az első 3 hétben még nem hozott lényeges változást, majd tartottunk 5 nap szünetet és ezt követően a doktor úr tanácsára emeltük a kezdő adagot. Ismét eltelt 3 hét, itt már jelentős javulás volt. Majd 5 nap szünet, ami alatt a legnagyobb örömömre semmi bepisilés, semmi szivárgás nem volt! Most újra kapja 3 hétig, és reményeink szerint fokozatosan csökkenthetjük az adagot, majd akár el is hagyhatjuk a készítményeket. Nagyon boldog vagyok, hogy ezt az eredményt GYÓGYSZEREK nélkül értük el! Az sem zavarna, ha ezeket a vitaminokat, gyógynövényeket akár élete végéig szednie kellene, mert nem káros, ellenben hatékony!

Korábban két erős ismert gyógyszert próbáltunk ki, teljesen eredménytelenül, most pedig 2 hónap alatt itt tartunk, hogy egy éjszaka sem pisil be! A korából adódóan félteném őt (és a máját) az állandó gyógyszerezéstől, de az Energyvet mellett teljesen nyugodt vagyok.

Tényleg nagy öröm ez nekünk, hogy 13 éves kutyusnál visszafordítható ez az állapot 🙂

Köszönjük.

Üdvözlettel,
Bundik Fanni & Góliát

Góliát kutya vizelési problémák 2

KINGVET

6900 Ft

SKELEVET

6900 Ft

9 Hozzászólás

 1. 16 éves kutyám nem pisil be de amikor indulunk le akkor nem bírja a liftbe pisil vagy ahogy ki lépünk ki a kapun . Pelenkába viszem le de így is van hogy ki csurog 3 óránként viszem le nem iszik többet mint máskor .

 2. Kedves Doktor úr,

  Szuka kutyámnál – ivartalanított Amerikai Staffordshire Terrier – bambuszgerincet állapítottak meg, inkontinenciával párosul. Nem szeretném az ajánlott kemény és ehhez képest nem igazán eredményes “gyógyszereket” adni neki. Milyen természetes készítményt ajánl?

  Köszönettel,

  Balla Andrea

  • Kedves Andrea! A mozgásszervi II. csomag kiegészítőit javaslom alkalmazni a gerincproblémára. Amennyiben nem a gerinc elváltozás okozza a vizelési zavart és 3 hét után nincs ebben pozitív változás, akkor még a honlapon rövidesen elérhető Vizeletcsepegés kiegészítő kezelésére javasolt csomag szereit javaslom alkalmazni. Üdv Dr. molnar

 3. Tisztelt Doktor úr!
  A 14 éves ivartalanított csivavám eddig cytovet és provetet szedett. Szép eredményt értünk el. Azóta fürge, nagyon jól érzi magát.
  Kb 20 napja az esti séta után éjfél előtti órákban bepisil, de nem az ágyába, hanem a szőnyegre, nem megy a pelenkára. Megrendeltem a skelevet-et , kingvetet és gynovetet.
  Mivel a kutyus 8 kg a kétféle cseppből 2×1 cseppet kapott kétszer naponta és még sajna nincs eredmény.
  Kérdésem: milyen összetételben adagoljam.
  Előre is köszönöm válaszát.
  Mokus Kati

   • Kedves Doktor úr!
    Muci kutyám szuka és már 1 éves kora előtt ivartalanítani kellett, mert háromszor is álvemhességet diagnosztizált a kezelő orvosa. Az javaslatnak megfelelően meg is történt.
    A probivetet és a cytovetet az előírt mennyiségben kb október elejétől szedi. Itt találtam a szereket. Súlyos hasmenéses, görcsös állapota miatt többször voltunk az orvosánál. Lelkiismertesen el is látta többször is. Nem tartott 1-2 napnál tovább a kezelés hatása. Javaslatára elhagytuk a juti-falatot és a dentastixet is.
    Kicsi kora óta házi koszton van. Vigyázunk rá. Párolt csirke, pulykahúst és sárgarépát édesburgonyát kap nyersen.
    A probivet és a cytovet kúra után szinte megfiatalodott. Már évek óta nem futottunk, de most korának megfelelően már
    5-10 métert futunk a sétánál.
    Üdv Kati

 4. Kb 1 eves, ivartalanitott szukárol lenne szo /labrador/. Megfigyeltuk, hogy idonkent maga alá pisil mostamában. A kerdesem, hogy mi lehet az oka, es gyogyszeresen kezelheto-e?

  • Kedves Hölgyem! A vizeletcsepegésnek sok oka lehet, a leggyakrabban hormonális alulműködés és izomzatgyengeség az oka. A Skelevet, Probiovet 3 hét adás 3 nap szünet váltásban és a Gynevet, Kingvet ez utóbbi két szer hetes váltásban adva. Üdvözlettel: dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Hozzászólás / Kérdés