macska szőrhullás

Az elmúlt fél év tapasztalatait osztanám meg Fricike macska szőrhullás és köhögésével kapcsolatban.

Állatorvosunk utasítására szigorú hipoallergén diétán volt 2 hónapig, de ez sajnos semmilyen eredményt nem mutatott a szőrével kapcsolatban. Köhögése sem múlt el havonta 2x asztmatikusan is köhögött. Viszont a szigorú diétát bővítettem, de ettől függetlenül csak jóminőségű tápokat kap még mindig (Trovet, hills z/d, Royal Canin stb.).
Időnként (2-3 hetente) nyers leforrázott nyuszihúst, kacsahúst.

2021 áprilistól az EnergyVet 2 fajta termékét vásároltam meg Önöktől. A VIROVET-et a köhögésére, a GYNEVET a szőrhullásra.

2×3 hétig Virovetet adtam neki a köhögése elmúlt és a szőre is elkezdett nőni. Ezután 3 hétig a Gynevet terméket adtam neki amitől látványosan kinőtt a szőre. Mivel ezek a termékek gyógynövények és rossz ízűek, nem ízlett a cicának. Úgyhogy kitrükköztem. Úgy tudtam rávenni hogy megegye, hogy egy cseppet belekevertem gimpet (skin&coat) pasztába és rákentem a mellső lábára amit kénytelen volt lenyalni.

Üdvözlettel,
Vittman Hajnalka

VIROVET

6900 Ft

GYNEVET

6900 Ft
Akció!

Szőrhullás csomag

33300 Ft 29970 Ft

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés