Macska szőrhullás kezelése

Macska szőrhullás kezelése és gyógyulása.

Az elmúlt fél év tapasztalatait osztanám meg Fricike macska szőrhullás kezelése és köhögésével kapcsolatban.

Állatorvosunk utasítására szigorú hipoallergén diétán volt 2 hónapig, de ez sajnos semmilyen eredményt nem mutatott a szőrével kapcsolatban. Köhögése sem múlt el havonta 2x asztmatikusan is köhögött. Viszont a szigorú diétát bővítettem, de ettől függetlenül csak jóminőségű tápokat kap még mindig (Trovet, hills z/d, Royal Canin stb.).
Időnként (2-3 hetente) nyers leforrázott nyuszihúst és kacsahúst.

Aztán 2021 áprilistól az EnergyVet 2 fajta termékét vásároltam meg Önöktől. VIROVET-et a köhögésére, a GYNEVET a szőrhullásra.

2×3 hétig Virovetet adtam neki a köhögése elmúlt és a szőre is elkezdett nőni. Ezután 3 hétig a Gynevet terméket adtam neki amitől látványosan kinőtt a szőre. Mivel ezek a termékek gyógynövények és rossz ízűek, nem ízlett a cicának, úgyhogy kitrükköztem. Úgy tudtam rávenni hogy megegye, hogy egy cseppet belekevertem gimpet (skin&coat) pasztába és rákentem a mellső lábára amit kénytelen volt lenyalni.

Üdvözlettel,
Vittman Hajnalka

Macska szőrhullás kezelése Energy Vet szerekkel

VIROVET

7900 Ft

GYNEVET

7900 Ft
Akció!

Szőrhullás (6)

csomag

41220 Ft

1db Gynevet

1db Kingvet

1db Pet coat Support

1db Krill Omega D3K2

1 db Digestive Enzymes & Probiotics

1 db Bone strength & Joint protection

2 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Segítségét szeretném kérni! Szofi cicám túlzott mosakodásba kezdett két hete. A szőrét kinyalta a a jobb oldali hátrészen, hasán.Tápot váltottam, de nem látok változást. 5 napja kap béres cseppet, szőroldó pasztát, és konnektoros nyugtató párologtatót vettem. Hasonlóan kinyalta a szőrt, mint az első oldalon lévő Frici cica. ’12 éves, ivartalanított (8 hónaposan) nőstény cica. Reggel alkutasakos, este száraz tápot eszik, friss víz mindig van.
  Eddig nem volt beteg. Oltásai rendben vannak. A Britt Care Sterilizált cicáknak Ön szerint megfelelő e? Én ezt találtam, ami gabona mentes, és 0,70 a foszfor tartama.
  Nagyon kérem ha tud segítsen!
  Várom mielőbbi válaszát!
  Üdvözlettel Nagyváradi Judit

  • Kedves Judit! Valósziüleg hot spot van a háttében, ami egy allergiás jellegű bőrgyulladás. Ez csak akkor igaz, ha viszket is neki a kinyalt terület. Más esetben, ha szimmetrikus a szőrhiány akkor hormonális oka van a szőrhiánynak. Mindkettő más kezelést igényel. Ha megadja, megírom hogy mivel tudja ezeket kezelni. Üdv Dr.Molnar

Vélemény, hozzászólás?