kutya daganat 6

Küldünk egy újabb sikeres esetet, amit a Cytovet /az én kedvencem/ oldott meg!!!

Tulajdonos adatai: Gombás Noémi, Székesfehérvár
Kutya adatai: Áfonya, skót juhász keverék, kan, 13 év

2014.07.01:  Rendelőnket azzal a panasszal keresték fel, hogy a kutya a fenekét nyalja, rágja.

Végbélnyílás jobb oldalán 2 óra tájban nagy borsónyi, kifekélyesedett duzzanat volt látható.

A bűzmirigyet kitisztítottuk, mindkét oldaliban bőséges, híg tartalom volt.

Ugyan szövettan nem készült a duzzanatból, de kan kutyáról lévén szó, feltételeztem, hogy a duzzanat az ún. hepatoid sejtes adenóma. A herélést magas kora miatt a gazdik nem kérték, ezért suprelorin /4,7 mg/ implantátumot helyeztünk be az állat bőre alá.

2014.07.31: Az eredeti duzzanat csökkent, de az egész jobb oldal duzzadt, kipirult. A duzzanatra jódkáli kenőcsöt javasoltunk, kapott injekcióban antibiotikumot /betamox inj./, és gyulladás csökkentőt /loxicom inj./.

2014.10.13: Ismét jelentkeztek a kutyussal. A duzzanat nagysága tovább nem csökkent, sőt mintha hasonlítana az eredeti nagysághoz, és a felületi fekélyesedés is megmaradt. A gazdák már az elaltatáson gondolkodtak.
Bevetettük a Cytovetet, naponta 2* 1 kapszulát.

2014.11.07: Kontroll vizsgálat. Cytovet kapszulát tovább folytattuk napi 2*1 kapszulával. A duzzanat jelentősen csökkent, kb. nagy borsnyi, de a fekély még nem lett kisebb a felszínén.

2014.12.01: A duzzanat eltűnt!!! és vele együtt a fekély is 🙂
A Cytovetet természetesen nem hagyattuk abba, napi 1 kapszulával folytatják a gazdik.

Ez után Dr. Molnár kollégám javaslatára kiegészítettük a kezelést az ivartalanítás után fellépő hormonális egyensúlytalanság kezelésére a KINGVET cseppeket is elkezdtük alkalmazni.

2016. 11.17. Ezek meghozták a várt eredményt, tartósn alkalmaztuk őket és a kutya a mai napon is jó egészségnek örvend, kiújulásnak nyomai sem látszanak.

Üdvözlettel:
Dr Latkovics Gyöngyi
Cat-Dog Bt.
Székesfehérvár

CYTOVET

9900 Ft

KINGVET

7900 Ft

3 Hozzászólás

  1. Örülök, h meggyógyult a kutyus. Az viszont ledöbbentett, hogy felmerült a gazdik részéről egy esetleges elaltatás. Hogy dönthetünk mások élete felett??!! Mi lenne ha embereket altatnánk el örökre egy kis fekély, seb miatt??

    • Engem szintén ez döbbentett meg..az én kutyám 16 éves elmúlt és sokkal csúnyábbak a fekélyek rajta, de egymás után kezelem már a sokadik dologgal, ilyen viszont soha át sem futna az agyamon, sőt bele sem akarok gondolni, hogy egy nap nem lesz velem.
      Most felcsillant remény, azonnal megrendelem a Cytovetet.

      • Kedves Zsolt! A Cytovet mellett alkalmazza még a Stomach & Bowel, Chitosan, Digestive enzymes & Probiotics készítményeket szájon át, helyileg pedig az Imunovettel ecsetelje a fekélyeket. Üdv Dr.Molnar

Vélemény, hozzászólás?