2014. 11. 29.
Egyik kezelt betegem egy fiatal félig sziámi cica, két hete kezdtük a kezelést. A panaszai régóta a szemhéj szél, orrtükör sarka és szájszél pörkösödése, váladék felrakódása. Kap Imunovet, Virovet cseppet, és Cytovet 200 ml-ben higítottat itatnak napi 5 ml-t. A két hét alatt javult, a szeme és szája is szebb, most hozzátettem ehhez még a 400x-ra higitott Cytovettel a kötőhártya öblítését.

2014. dec. 04.
Az autoimmun bőrös cica (Mo) holnap jön herélésre, tudok jobb képeket csinálni. Akkor Cytovet adagot emelem. A Virovetet Regavetre váltjuk, menjen mellé az Immunovet vagy szüneteljen?

dec. 05.
Képek Mo cicáról dec 5-én. A legutóbb nagyon vörös volt a kötőhártya, a 400xos Cytovet öblítés egy hét alatt jót tett neki.

dec. 29.
A sziámi autoimmunos kb. 10 napja kezdte a Regavetet a virovet után, azóta nem láttam, de a gazdik szerint folyamatosan lassan javul, nála bizakodó vagyok. A Cytovetet próbáltam hígítva fülek és szemek kezelésére, vegyes eredménnyel, a fülekbe mosva van javulás tőle, de nem annyira átütő, mint amire számítottam.

2015. márc. 14.
Mo cica képeit csatoltam, most is látszik némi felrakódás a száj és szem körül, de állítólag mikor szedi az összes szert, akkor ennyi sincs, kértem hozzák már el egyszer olyankor is fotózni, mert mindig ilyennek látom. A gazdi a vérvételt nem kérte, Gynevet próbakezelést inditottunk a Cytovet mellé. Ha nem lesz jobb akkor a korábbi szerekkel lesz tartósan kezelve, mert a gazdik nagyon elégedettek az eredménnyel.

Dr. Kassay Viktória
Zöldövezet Állatorvosi Rendelő
Budakalász

IMUNOVET

7900 Ft

VIROVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

REGAVET

7900 Ft

GYNEVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?