2014. 11. 29.
Egyik kezelt betegem egy fiatal félig sziámi cica, két hete kezdtük a kezelést. A panaszai régóta a szemhéj szél, orrtükör sarka és szájszél pörkösödése, váladék felrakódása. Kap Imunovet, Virovet cseppet, és Cytovet 200 ml-ben higítottat itatnak napi 5 ml-t. A két hét alatt javult, a szeme és szája is szebb, most hozzátettem ehhez még a 400x-ra higitott Cytovettel a kötőhártya öblítését.

2014. dec. 04.
Az autoimmun bőrös cica (Mo) holnap jön herélésre, tudok jobb képeket csinálni. Akkor Cytovet adagot emelem. A Virovetet Regavetre váltjuk, menjen mellé az Immunovet vagy szüneteljen?

dec. 05.
Képek Mo cicáról dec 5-én. A legutóbb nagyon vörös volt a kötőhártya, a 400xos Cytovet öblítés egy hét alatt jót tett neki.

dec. 29.
A sziámi autoimmunos kb. 10 napja kezdte a Regavetet a virovet után, azóta nem láttam, de a gazdik szerint folyamatosan lassan javul, nála bizakodó vagyok. A Cytovetet próbáltam hígítva fülek és szemek kezelésére, vegyes eredménnyel, a fülekbe mosva van javulás tőle, de nem annyira átütő, mint amire számítottam.

2015. márc. 14.
Mo cica képeit csatoltam, most is látszik némi felrakódás a száj és szem körül, de állítólag mikor szedi az összes szert, akkor ennyi sincs, kértem hozzák már el egyszer olyankor is fotózni, mert mindig ilyennek látom. A gazdi a vérvételt nem kérte, Gynevet próbakezelést inditottunk a Cytovet mellé. Ha nem lesz jobb akkor a korábbi szerekkel lesz tartósan kezelve, mert a gazdik nagyon elégedettek az eredménnyel.

Dr. Kassay Viktória
Zöldövezet Állatorvosi Rendelő
Budakalász

IMUNOVET

7900 Ft

VIROVET

7900 Ft

CYTOVET

9900 Ft

REGAVET

7900 Ft

GYNEVET

7900 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés