A vizsla tíz éves, nem tudom mikor kezdődhetett nála a probléma, és röntgen nem készült. A szeptemberi felvételen a görbe hát mellett járáskor oldalra csapja a lábát, valamint a körmét húzza a betonon.

Kifozis, degeneratív gerinc elváltozás, ami a hátulsó mozgató idegeket nyomja, valamint csípő izületi gyulladás és diszplázia. A felvételeket egymás után nézve sokat javult, tud járni, nem ül le és nem húzza a lábát a betonon. SKELEVETET kapott 2×2 kapszulát az egy hónap alatt 2014. szeptember végétől október végéig.

A harmadik felvétel mutatja, hogy később sem volt visszaesés az állapotában!

Volt egy másik esetem, de arról nincs felvétel.

Kb 1 éves westi jellegű keverék kutya a jobb hátulsó lábára időnként sántított. A vizsgálat során a térdkalácsot simán ki tudtam nyomni az árokból (térdkalács ficam).
2 hetes Kingvet 2×3 csepp + 2×1 caps. Skelevettel a visszatérő sántasága elmúlt. A térdkalács nem volt kimozdítható. Örültek neki, mert a kezelés előtt mondtam, hogy ebből valószínűleg műtét lesz.

Dr. Schmieder László
Dunaföldvár

SKELEVET

7900 Ft

KINGVET

7900 Ft

2 Hozzászólás

  1. Tisztelt Doktor Úr!

    Érdeklődni szeretnék, hogy egy 8 éves, 53kg-os berni pásztorkutyának súlyosabb artrózisra mit javasolna!

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés