Nyaralás kutyával

Hogy nyaralásunk örömteli és gondtalan legyen, fontos, hogy kedvencünk is önfeledten át tudja adni magát a nyaralás élményének.

Mire érdemes odafigyelni mielőtt kedvencünkkel nyaralni indulunk?

Ha nehezen viseli az utazást (nyugtalanság, hányás) nagy segítség az ETOVET mivel jótékonyan befolyásolja az állatok idegrendszerének működését, stresszoldó és nyugtató hatása is van, érdemes már utazás előtt adagolni. Az ETOVET abban az esetben is hasznos, ha kedvencünk nélkül utazunk és segítség lehet, hogy ne viselje meg a távollétünk, vagy ha például panzióba kerül, jobban viselje a megváltozott körülményeket.

A nagy hőségben fontos kedvencünk immunrendszerének erősítése és, erre kiválóan alkalmas a 64 nyomelemet kolloid formában tartalmazó FYTOVET.

Nyaraláskor mindig legyen kedvencünk elsősegély csomagjában IMUNOVET, ez a készítmény hatékonyan bevethető minden fertőzésnél és gyomor-bélrendszeri megbetegedéseknél. Külsőleg is hatékony hámsérüléseknél és rovarcsípésnél.

Nyaralás kedvencünkkel

ETOVET

7900 Ft

FYTOVET

8900 Ft

IMUNOVET

7900 Ft
Akció!

Vitamin csomag

27100 Ft

A csomag tartalma:

  • Multivit Mega C
  • Bone Strength & Joint protection
  • Krill Omega D3K2
  • Liver Support TMG

Kulcsszavak: nyaralás kutyával, kutyás nyaralás, kutya vitaminok

A Supreme Immunity vitamin csomagja

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés