A tüzelés vége után 7-10 nappal kezdve kezelni az álvemhesség kialakulásának megelőzésre. Terápiára már nem használható! Arra a VIROVET, AUDIVET alkalmazható.

GYNEVET

7900 Ft

12 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor úr!
  Még egy kérdésem lenne.Valahol ha jól tudom itt olvastam ,hogy úgy is be lehet adni a gyógyszert hogy a nyelvére cseppentem.Viszont a Gynevet leírásába kevés étel vagy víz van írva.A nyelvre csepegtetős módszert itt lehet e alkalmazni reggeli vagy vacsora előtt?Van mikor nem eszi meg a kajáját.

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  Golden kutyusunk tavasszal áll vemhes volt megindult a tejelválasztás is.Most találtam rá erre a Gynevet termékre,meg is rendeltem.Remélem segíteni fog,mivel most ismét tüzel,kb felénél tart.Azt szeretném kérdezni hogy a tüzelés végén( mikor már nincs vércsepp gondolom)7. napon elkezdem adni 3 hétig,majd 1 hét szünet,ha jól olvastam.Viszont azt nem írja hogy meddig,hányszor kell ezt megismételni?2-szer 3-szor vagy folyamatosan 2 hónapig?Köszönettel:Ignácz Miklós

 3. Kedves Doktorúr! 6 èves Francia bulldogom a mai napon kezdett tüzelni! Tavaly volt alvemhes! Ezt szeretném, most elkerülni! Ahogy elmúlik Neki, rá 7-10 nappal kell elkezdeni adni neki a Gynevetet? Előre is köszönöm a segítséget!

  • Kedves Doktorúr!
   15 kgos Francia bulldog kutyusom 21 napig tüzelt! Rá 2 nappal ahogy elmúlt, rózsaszínes feheres valadék ürül belőle! Tavaly is ugyanígy volt Neki, Pedig ahogy elkezdett tüzelni, azonnal elkezdtem neki adni barátcserje mag port adni! Hogy ne jarjunk ugy mint multkor!
   Ha ezt adom Neki tovabb, nem baj ha elkezdem a 7-dik napon adni neki a Gynevetet? Hogy legalabb az alvemhesseget elkerüljük! ! Előre is köszönöm!

 4. Kedves Doktor Úr! Álvemhességét 1 éves francia bulldogomnak nem kezelték ki megfelelően, visszaesett, galastopot kap. Jelenleg teje még nincs, előző alkalommal volt. Virovetet jelenleg is kap, más okból. A kérdésem az lenne, hogy tejelés nélkül, csak viselkedésváltozás miatt, továbbra is használjuk csak a virovetet vagy alkalmazzam a gynvetet? Esetlegesen a kettő együtt gondot okoz? Köszönöm válaszát!

  • Kedves Anna! A Gynevetet csak a kialakulás megelőzésére használja. Ilyenkor már a Virovet ( szájon át) és Audivet( helyileg ecsetelni a duzzadt emlőket) párost alkalmazza. Üdv Dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?

Az email cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők jelölése: *

A legnagyobb feltölthető fájl mérete: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Hozzászólás / Kérdés