A tüzelés vége után 7-10 nappal kezdve kezelni az álvemhesség kialakulásának megelőzésre. Terápiára már nem használható! Arra a VIROVET, AUDIVET alkalmazható.

GYNEVET

7900 Ft

17 Hozzászólás

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  A Gynevet-et DMGuard immunerősítővel lehet e együtt adni?Az első 3 hetes kúra egybe esik a DMGuardos kúrával,csak nem akarom hogy üsse egymást a kettő.Előre is köszönöm

 2. Kedves Doktor Úr!
  Van egy 7 éves mudi szukám, akit a mostani tüzelésnél próbáltuk fedeztetni (voltam már kölykei, ez lenne az utolsó alom tőle), de nem vagyunk biztosak a sikerben, viszont Jojó hajlamos az állvemhességre, így megvettem a készítményt. A kérdésem az lenne, ha mégis sikerült a fedeztetés (ami ha jól tudom kb 24 nap múlva látható csak ultrahangon) akkor ez a készítmény árthat-e a magzatoknak? Várjam meg az ultrahangot és max utána kezdjem adagolni (volt már hogy 70 nap körül jöttek ki az állvemhesség tünetei) vagy akkor már késő és nem tudja kifejteni a hatását?
  Vagy kezdjem el adni jövő héten ahogy a 7 na lejár a tüzelés végétől, mert nem tud ártani ha mégis vemhes. Azért bizonytalanodtam el, mert a készítmény tartalmaz olyan gyógynövényeket amit kifejezetten javasolnak kismamáknak az embergyógyászatban (az árvacsalán és palástfű ) és persze semmiképpen nem szeretnék ártani sem a kutyámnak, sem ha magzatoknak ha esetleg mégis vemhesült volna.
  Nagyon köszönöm a válaszát!

  • Kedve Katialin! Amíg nem biztos hogy nincs vemem addig ne kezdje el adagolni a Gynevetet. Vagyis a párosodás után így várjon 4 hetet, azután meht neki a készítmény. Üdv dr.Molnar

 3. Tisztelt Doktor úr!
  Még egy kérdésem lenne.Valahol ha jól tudom itt olvastam ,hogy úgy is be lehet adni a gyógyszert hogy a nyelvére cseppentem.Viszont a Gynevet leírásába kevés étel vagy víz van írva.A nyelvre csepegtetős módszert itt lehet e alkalmazni reggeli vagy vacsora előtt?Van mikor nem eszi meg a kajáját.

 4. Tisztelt Doktor Úr!
  Golden kutyusunk tavasszal áll vemhes volt megindult a tejelválasztás is.Most találtam rá erre a Gynevet termékre,meg is rendeltem.Remélem segíteni fog,mivel most ismét tüzel,kb felénél tart.Azt szeretném kérdezni hogy a tüzelés végén( mikor már nincs vércsepp gondolom)7. napon elkezdem adni 3 hétig,majd 1 hét szünet,ha jól olvastam.Viszont azt nem írja hogy meddig,hányszor kell ezt megismételni?2-szer 3-szor vagy folyamatosan 2 hónapig?Köszönettel:Ignácz Miklós

 5. Kedves Doktorúr! 6 èves Francia bulldogom a mai napon kezdett tüzelni! Tavaly volt alvemhes! Ezt szeretném, most elkerülni! Ahogy elmúlik Neki, rá 7-10 nappal kell elkezdeni adni neki a Gynevetet? Előre is köszönöm a segítséget!

  • Kedves Doktorúr!
   15 kgos Francia bulldog kutyusom 21 napig tüzelt! Rá 2 nappal ahogy elmúlt, rózsaszínes feheres valadék ürül belőle! Tavaly is ugyanígy volt Neki, Pedig ahogy elkezdett tüzelni, azonnal elkezdtem neki adni barátcserje mag port adni! Hogy ne jarjunk ugy mint multkor!
   Ha ezt adom Neki tovabb, nem baj ha elkezdem a 7-dik napon adni neki a Gynevetet? Hogy legalabb az alvemhesseget elkerüljük! ! Előre is köszönöm!

 6. Kedves Doktor Úr! Álvemhességét 1 éves francia bulldogomnak nem kezelték ki megfelelően, visszaesett, galastopot kap. Jelenleg teje még nincs, előző alkalommal volt. Virovetet jelenleg is kap, más okból. A kérdésem az lenne, hogy tejelés nélkül, csak viselkedésváltozás miatt, továbbra is használjuk csak a virovetet vagy alkalmazzam a gynvetet? Esetlegesen a kettő együtt gondot okoz? Köszönöm válaszát!

  • Kedves Anna! A Gynevetet csak a kialakulás megelőzésére használja. Ilyenkor már a Virovet ( szájon át) és Audivet( helyileg ecsetelni a duzzadt emlőket) párost alkalmazza. Üdv Dr. molnár

Vélemény, hozzászólás?